Sobota, 27. júl 2024
Meniny má Božena | zajtra Krištof

Lyžovačka pre študentov za symbolickú cenu

Lyžiarske stredisko Relax Center Plejsy pripravilo 2. ročník akcie "Lyžovanie - jediná správna droga". Študenti základných a stredných škôl si môžu na Plejsoch zalyžovať za necelých 30 Sk / deň. Akcia začne v piatok 2. apríla a potrvá počas pracovných dní až do konca sezóny.

Na Plejsoch sú stále dobré podmienky na lyžovanie. Vďaka orientácii zjazdoviek na sever a kompletnému zasnežovaniu "odolnejším" umelým snehom sú v prevádzke 3 trate vrátane najobľúbenejšej 210-ky.

Plejsy sa rozhodli protidrogovú akciu zopakovať na základe výborných minuloročných skúseností a opätovného záujmu škôl. Keďže lyžovanie a ďalšie športy sú čím ďalej finančne náročnejšie, areál sa chce zapojiť do prevencie drogových závislostí a podporiť zdravé a rozumné trávenie voľného času mladých ľudí.

Ponuka platí pre organizované školské zájazdy s viac ako 5 účastníkmi. Skupina predloží písomný zoznam účastníkov (meno a priezvisko, dátum narodenia, adresa, podpis zodpovedného vedúceho, pečiatka školy). Plejsy poskytnú študentom 95% zľavu na skipasy, takže celodenná lyžovačka bude stáť iba 29,50 Sk.

Mohlo by Vás zaujímať
Prešovský cyklomaratón odštartuje svoj jubilejný 10. ročník
31. augusta 2024 sa cyklisti postavia na štart jubilejného 10. ročníka Prešovského cyklomaratónu. Hlavným cieľom organizátorov je aj toto leto motivovať Prešovčanov k podpore zdravia prostredníctvom športovej aktivity.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK