Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Umpax

  •  Humenská skupina Jeno´s Brothers už oficiálne vydala svoj nový album Colours. Do života ho uviedol na krstnom koncerte Martin Husovský z Komajoty. Na albume sa nachádza deväť piesní, v ktorých sa miešajú prvky populárnej, rockovej a funky hudby. Vznik albumu skupina avizovala ešte v jeseni singlom Get The Dance, ku ktorému vznikol aj videoklip na Domaši a Šírave.
    29.12.2016
    0
  •  Program Dní mesta Prešov dnes zavŕši svojim open air koncertom Komajota, ktorá uvedie do života svoj nový album Druhé Slnko koncertom na Hlavnej ulici. Boli sme sa pozrieť na skúške v ich domovskom štúdiu Umpax, kde muzikanti pilujú svoj exkluzívny program v deväťčlennej zostave. Vyspovedali sme Martina Husovského a nafotili pre vás tieto exkluzívne zábery.
    10.6.2016
    0
  • Komajota live
     Prešovská skupina Komajota sa rozhodla nahrať nový album za jeden deň bez akýchkoľvek predošlých príprav od nuly. Od dnešného rána môžete sledovať aká atmosféra panuje v ich domovskom štúdiu Umpax, ako sa píšu nové texty, vzniká hudba a ako sa jednotlivé pesničky nahrávajú a finalizujú pre albumovú verziu.
    9.4.2016
    0
  • Je tu nová autorská súťaž určená pre interpretov a kapely, ktoré chcú nahrať vlastné pesničky a vydať album. Nezáleží na tom, či už má kapela vydané demo, EP alebo niekoľko dlhohrajúcich platní. Vďaka súťaži kapiel Dobré zo Slovenska nahrá víťaz album s desiatimi skladbami v profesionálnom štúdiu Umpax v Prešove.
    26.3.2015
    Autor: Edo Kopček
    0
  • Dvojica DJ-ov Overhaul a Gurry si na Štefana do Drink In baru pozvali na live housovú improvizáciu Gapu, Martina Husovského a Jána Uhriňáka.
    27.12.2013
    Autor: smARTin
    0
  • V nedeľu sa oslavovalo prvé výročie prešovského štúdia Umpax. Gratulantami boli samozrejme prešovskí hudobníci, ktorých netreba nijako zvlášť predstavovať.
    16.12.2013
    Autor: smARTin
    0
  • Komajota (foto: Pavel Višňovský)
     Prešovská skupina Komajota má tvorivé a novátorské obdobie. Už niekoľko mesiacov priebežne nahráva v štúdiu Umpax nové skladby, nechystá však album.
    9.10.2013
    0
  •  Prešovská skupina Papyllon odštartovala jesennú sériu živých prenosov, ktoré pripravil multimediálny priestor Umpax. Počas dvojhodinového akustického koncertu v DrinkIne zamiešali chalani vkusne medzi vlastné skladby aj prerábky pesničiek svojich obľúbených interpretov.
    17.9.2013
    0
  • Igor Drotár ako ho väčšina znás nepozná: v roli speváka...
     O tom že je Igor Drotár vynikajúci rally jazdec snáď nepochybuje žiaden fanúšik tohoto športu. Ale to, že je Igor aj pomerne dobrý spevák to už vie málo kto...
    26.8.2013
    0
  • Druhý ročník pohodového stretnutia na parkovisku, terase pri drinkine, pod názvom DRINKIN FEST '13. Tohto roku vystúpili kapely, ktoré sa predstavili v online video relácii "Svetlá hodinka" štúdia Umpax.
    3.6.2013
    Autor: Paly Dráb, smARTin
    0
  • Komajota
     Drink In Fest napísal minulý rok svoju prvú kapitolu a keďže zaznamenal úspech, hudobná komunita Umpax sa rozhodla tento rok pripraviť druhé pokračovanie s tým, že dominantný priestor na pódiu bude patriť novej vlne prešovských kapiel, ktoré od začiatku roka odohrali svoje koncerty v hudobnej relácii Svetlá hodinka moderovanej dvojicou HuČo.
    30.5.2013
    Autor: Imrich Makó
    0
  • Chiki Liki Tu-A dnes o 20:00 v relácii Svetá Hodinka online na umpax.sk
    Prešovská skupina Chiki Liki Tu-A navštívi vo štvrtok 23.mája štúdio Umpax. Hudobníci budú hosťami v internetovej hudobnej relácii Svetlá Hodnika.
    23.5.2013
    0
  • Fúzy Múzy
    Hudobná komunita Umpax pripravila pokračovanie DrinkIn Festu, ktorý sa uskutoční 1. júna. Na podujatí sa predstaví tiež nová vlna prešovských kapiel, ktoré od začiatku roka odohrali svoje koncerty aj v hudobnej relácii Svetlá hodinka, ktorú moderuje dvojica HuČo.
    10.5.2013
    Autor: Edo Kopček
    0
  • Chiki Liki Tu-A
     Prešovská skupina Chiki Liki Tu-A intenzívne skúša na svoj tisíci koncert v priestoroch štúdia Umpax. V jednej miestnosti sa vôbec po prvý krát za osemnásť rokov existencie kapely stretli všetci jej členovia, ktorí v kapele pôsobili.
    19.3.2013
    Autor: Edo Kopček
    0
  •  Záznam z vysielania Svetlej Hodinky s kapelou Raindown. Večerom Vás sprevádzala moderátorska dvojka HuČo.
    17.3.2013
    0
  • Skupina Chiki Liki Tu-a je na turné a tvrdo sa v štúdiu Umpax pripravuje aj na svoj tisíci koncert 27. marca v PKO. Zo skúšok je zrejmé, že to bude pôsobivé.
    13.3.2013
    Autor: greatmilan
    0
  •  Svetlá hodinka - Valentínsky špeciál s Múzy a Binery
    17.2.2013
    0
  • Multimediálny priestor Umpax prichádza s online vysielaním hudobnej relácie pre kapely a fanúšikov pod názvom Svetlá Hodinka.
    14.2.2013
    0
  • Krst nového štúdia šampanským a kávou
    Umpax je dávne pomenovanie pre možnosť dostať sa z nevýhodnej pozície na tú najlepšiu kvalitatívnu úroveň. Práve s touto myšlienkou a pod týmto pomenovaním vzniklo nové masteringové štúdio a multimediálny priestor v Prešove.
    20.12.2012
    Autor: Edo Kopček
    0
  •  Včera v sobotu 15. decembra 2012 sa otvorili dvere Prešovského nahravacieho štúdia Umpax. Jednou z mnohých zvláštností sú interiérové prvky v podobe dier v drevených blokoch, ich počet je približne 33 000, ďalšia zaujímavosť sú drevené zvukové difúzory, ich počet sa nám nepodarilo napočítať ale organizátor nám prezradil že celková váha sa odhaduje na 2,5 Tony. Z Umpaxu budú pravidelne vysielaný livestream a to 3x do mesiaca.
    16.12.2012
    Autor: flashphoto
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK