Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava
udalosť sa už konala

HELFEST

HELFEST Slovenská kapela Heľenine Oči, ktorá posledné roky žne jeden úspech za druhým a teší sa obrovskej priazni fanúšikov, má opäť niekoľko dôvodov na radosť. Temperamentní chalani z východu, na čele so spevákom Martinom Mihalčínom, sa tešia čerstvej nominácii, prestížnej českej hudobnej ceny Anděl, kde so štúdiovkou Cirkus 22 zabojujú o titul Slovenský album roka.


Ďalšou skvelou novinkou je, že kapela aktuálne pracuje na výberovke k svojim 25-tym narodeninám, ktoré bude oslavovať v roku 2024. Tento nosič plánujú Heľenine Oči vydať aj na LP, chalani tiež mienia usporiadať aj veľkolepú narodeninovú párty. Veľkej oslave štvrťstoročnice však bude prebiehať jedna skúšobná. A to tento rok, prostredníctvom úplne nového hudobného festivalu HELFEST.


2. septembra 2023 bude z prešovskej Delne počuť výbornú muzičku, ktorá bude znieť až zo šiestich rôznych pódií. Po prvých ohlásených interpretoch, organizátor HELFESTU a líder Heľeniných Očí, Martin Mihalčín prezradil ďalšiu várku účinkujúcich, ktorí sa upísali nevšednému festivalu. S novými menami spevák zároveň priblížil, čo môžu návštevníci podujatia očakávať od jednotlivých stageov.

Pridal: Admin
1627
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK