Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
udalosť sa už konala

Kino Pocity: Upgrade

( Upgrade, USA, 2018, 100 min)


Drsné akčné sci-fi o chlapovi, ktorý sa nechal vylepšiť, aby mohol opäť chodiť. A aby sa mohol pomstiť.


Za pár rokov už nebudeme musieť pohnúť prstom, pretože moderné technológie za nás všetko obstarajú. Technofóbom sa v takejto dobe nebude žiť veľmi ľahko. Grey Trace (Logan Marshall-Green) je povestný tým, že ako jeden z posledných ľudí dáva pred technológiami prednosť vlastným rukám. Autonehoda na nočnej diaľnici a konflikt s bandou grázlov, ktorí mu zavraždia priateľku a jeho nadosmrti zmrzačia, mu obráti život hore nohami. Greyova perspektíva na invalidnom vozíku je viac než temná dokiaľ mu kamarát vedec neponúkne malé technologické vylepšenie. S implantovaným čipom v mieche dokáže Grey nielen opäť chodiť a pohybovať rukami, ale získava aj ďalšie, doteraz netušené možnosti. Experimentálny ústav nazvaný STEM totiž dokáže napríklad aj vystopovať páchateľa nočného prepadnutia a tiež Greyovi pomôcť si to s tými gaunermi vyriešiť ručne. Kto by odolal? Grey rozhodne nie. Keď však zanechá prvého z páchateľov v kaluži krvi, napadne ho, či by STEM nemal aspoň trochu pribrzdiť. Otázka znie, či to pôjde. A či to Grey vôbec chce.


Premietať sa začína po zotmení (po 21:00).


Vstupné: 4, - € / 3, - € s preukazom filmového klubu
Vstupenky sa predávajú na mieste, v deň konania podujatia od 20:30. V prípade nepriaznivého počasia bude náhradný termín v piatok .

Pridal: Redakcia pis.sk
332

Letné kino

Sídlo (adresa):
Masarykova 7, 080 01 Prešov
Telefón:
Mobil:
E-mail:
WEB:
Facebook:
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK