Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava
udalosť sa už konala

Februárový cirkusácky deň

Arteterapeutické centrum pre deti s autizmom Mariah pripravuje pre svojich detských klientov zaujímavé podujatia. Prostredníctvom farieb budú privolávať jar a zavíta k nim aj žonglérsky cirkus.


Februárový cirkusácky deň sa uskutoční dňa 27.2.2020 od 14.00 do 18.00 hod. v MARIAH centre pre deti s autizmom v ZŠ Šmeralovej 25 v Prešove. K deťom zavíta mini žonglérsky cirkus Janko a Jožko.


Deti si žonglovanie dokonca budú môcť aj vyskúšať, a to pomocou rouličných veselých pomôcok. Vstup je bezplatný. Centrum však prosí rodičov, aby sa pre obmedzený počet aj so svojimi ratolesťami vopred prihlásili na e-mailovej adrese tvorimespolu@gmail.com. Akciu finančne podporila nadácia Pontis.


8. marca 2020 sa zas detičky môžu tešiť na Deň arteterapie s heslom Jarné obrázky.


Na facebooku "Arteterapia pre všetkých" aktuálne prebieha súťaž, v rámci ktorej môžu deti posielať fotografie svojich jarných obrázkov. Na tvorbu obrázkov môžu využiť aj kamienky, gombíky, listy, drievka či kvietky. Tri najoriginálnejšie nápady budú odmenené darčekmi.


Všetky jarné obrázky budú vystavené na najbližšom arteterapeutickom stretnutí v Prešove pod názvom Intenzívna arteterapia - kazuistika, workshop a psychohygiena.


Arteterapeutické centrum pre deti s autizmom Mariah sa teší na vašu účasť

Pridal: Redakcia PIS
369
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK