Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
udalosť sa už konala

Imunita z pohľadu psychosomatiky

Podujatie preložené z 11.3. a 7.5.2020. Vstupenky zostávajú v platnosti.


Telo a duša a vzťah medzi nimi. Existujú zákonitosti, o ktorých v bežnom živote neuvažujeme. A predsa nám zásadným spôsobom ovplyvňujú život. Sú dostupné každému z nás bez ohľadu na naše vzdelanie. K ich prijatiu vedie ochota chápať svet i seba samých v širších súvislostiach. A práve túto možnosť nám ponúka psychosomatika. Psychosomatika ako spôsob myslenia, ako zaobchádzať so svojim zdravím a ako porozumieť svojim chorobám. Do sveta psychosomatiky nás uvedie Michaela Fialová.


Michaela Fialová bude pútavo rozprávať o tom:
- čo je psychosomatika
- ako vytvoriť spojenie tela s hlavou
- o piatich princípoch zdravia a choroby
- ako na seba nadväzujú jednotlivé princípy a ako s nimi môžeme pracovať vo svojom živote
- ako pracuje s klientmi v psychosomatickej ordinácii
- o príbehoch ľudí využívajúcich psychosomatický prístupu v liečení.


Po prednáške je pripravená diskusia.


Michaela Fialová
je klinická psychologička a rodinná terapeutka s celostným a psychosomatickým zameraním. Vo svojej praxi sa venuje psychoterapii, individuálnemu, párovému a rodinnému poradenstvu či psychologickej diagnostike. Okrem štúdia psychológie na Univerzite Karlovej v Prahe absolvovala viacero odborných kurzov, napríklad o Rorschachovej metóde či hypnoterapeutickom výcviku zameranom na konverzačne kooperatívny prístup. Pracovala v psychiatrickej liečebni, má skúsenosti so širokou škálou problémov a psychických porúch. Je spoluautorkou bestselleru Proč a jak psychosomatika funguje?.


Vstupné: 9 €
Lístky: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/imunita-z-pohadu-psychosomatiky-presov-2020-03-11/?fbclid=IwAR2hEHbS60LB8W5L8-QRSTOoh5Lv-qKSAZI4H_7g7pJez4UQC-1GJMeaNbA
Viac info v článku: https://pis.sk/clanok/18681/psychosomatika_je_schopnost_a_ochota_vidiet_svoj_zivot_v_suvislostiach_a_menit_ho.html

Pridal: Redakcia pis.sk
1603

Kino SCALA

Sídlo (adresa):
Masarykova 7, 080 01 Prešov
Telefón:
051/77 237 41-2
Mobil:
0905 496 721
E-mail:
WEB:
http://www.pkopresov.sk
Facebook:
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK