Pondelok, 27. máj 2024
Meniny má Iveta | zajtra Viliam

Najbližšie podujatia

Reklama
Odporúčame
EPOZ - Evidencia Práce Obchodného Zástupcu
EPOZ - Evidencia Práce Obchodného Zástupcu

Plzenská 2, 080 01 Prešov Kompletná evidencia práce obchodného zástupcu online.

| | 0905 269 992
Jazyková škola - štátna
Jazyková škola - štátna

Plzenská 10, 080 01 Prešov

| | 051/7724184, zborovňa: 0949 311 101, sekretariá...
Peter Semanič - STERIMOB
Peter Semanič - STERIMOB

Konštantínova 11, 080 01 Prešov Umývacie zariadenia, kopresory, hadice

| | 051/ 771 12 95, 772 24 50
Ďalší ročník najväčšieho festivalu na východom Slovensku sa koná už o mesiac a v priebehu troch dní premení prírodné kúpalisko Delňa na svet plný hudby, farieb a umeleckých zážitkov. Organizátori zverejnili kompletný program jednotlivých pódií a oznámili viaceré novinky. Príde legendárny a cenami ovenčený DJ Roger Sanchez, reggae speváčka s unikátnym hlasom Sara Lugo, gruzínsky zázrak Trio Mandili, z UK dorazí Chop Suey, z Rakúska talentované DnB hviezdy Camo&Krooked a nemôžu chýbať domáci IMT SMILE, ktorí si pre rodné mesto nachystali špeciálnu show.
Koncert pre Martinu a Jána sa uskutočnil v nedeľu 5. mája v areáli Základnej školy v Gregorovciach pri Prešove. Na koncerte vystúpila jedna z najžiadanejších slovenských kapiel Korben Dallas a aktuálni držitelia ceny Radio_Head Awards Katarína Koščová a Daniel Špiner. Koncert bol organizovaný v spolupráci s obcou Gregorovce.
Prešovčania sa musia od pondelka 27. mája 2024 pripraviť na dve dočasné obmedzenia. Jedno pribudne na Levočskej ulici a práce obmedzia dopravu aj na ulici Zborovská.
V jednom z prešovských pohostinstiev mal 50 ročný muž vystreliť zo zbrane.
Park kultúry a oddychu a mesto Prešov aj tento rok spoločne pripravili tradičný Prešovský trojičný jarmok v centre mesta, ktorý prenesie návštevníkov k svojim koreňom, ľudovej kultúre a remeslám.
Na tri dni do Prešova zavítala delegácia, ktorá bude posudzovať kandidatúru Prešova na titul Európske mesto športu. Jej úlohou bolo zmapovať sieť prešovských športovísk a vypočuť si obhajobu mesta ku kandidatúre. Zaujímali sa aj o možnosti športovania pre najmenších i dôchodcov.
Mesto Prešov informuje občanov o zmene prevádzky verejných toaliet od 1. mája 2024. Pre občanov budú k dispozícii verejné toalety na Floriánovej ulici.
Diskusia
Príspevkov dnes (0)
spolu (70879)
Prešovská databáza
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK