Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
Diskusná téma:

Prešovčania moji drahí, majte hrdosť a nedajte sa ponižovať špajľovaním!!!

Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie
#74611
Prešovčania moji drahí, majte hrdosť a nedajte sa ponižovať špajľovaním!!! 74611
mladypresoucan (ID: 2246) | -6% Praktikant
mladypresoucan | 23.1.2021 18:28
Kde sa odrazu stratila povestná slovenská národná hrdosť? Keď sa konajú MS v hokeji, vtedy vie byť každý uvedomelým vlastencom a národovcom, každý kričí Slovenskóóóó, no keď jeden Igorko Zmätkovič, ktorý prišiel ku kreslu premiéra ako slepé kura k zrnu, podmieni možnosť chodiť do roboty či nakupovať a, vôbec, vychádzanie z domu ako také, špajľovaním nosov, vtedy všetci ako zázrakom zohnú chrbáty a mlčia. Ach, tá blbá holubičia povaha...
Keby tam z 5 miliónov Slovákov nikto neprišiel, mohli by si tie špajle strčiť niekam a nezmohli by absolútne nič. Všetkých zamestnaných predsa z roboty nevyhodia, lebo by na nich nemal kto robiť, všakže.
Namiesto toho, aby sme tých špajľovačov vyhnali na smetisko dejín, ešte si ich volíme a sme vďační za to, ako nás terorizujú.
Nevieme sa zomknúť a držať spolu, jeden na druhého bonzuje a donáša, aby si sám zabezpečil vlastný prospech.
Slovák, ten na sebe nechá aj drevo štiepať, bude sa pred mocipánmi plaziť štvornožky a keď od nich dostane po papuli, ešte za to aj poďakuje.
Táto celonárodná špajľovačka má mimoriadny úspech len vďaka nelegitímnemu zastrašovaniu a obmedzovaniu základných ľudských práv a slobôd. Súčasná vláda je vari najhoršia v histórii.
#74612
RE: Prešovčania moji drahí, majte hrdosť a nedajte sa ponižovať špajľovaním!!! 74612
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 23.1.2021 20:25
.
#74615
RE: Prešovčania moji drahí, majte hrdosť a nedajte sa ponižovať špajľovaním!!! 74615
xelen (ID: 735) | 22% Majster
xelen | 24.1.2021 20:00
Nemám problém s testovaním.
#74613
...a kedz možem eščik dodatek do jeľima... pre mladšu generaciu... 74613
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 23.1.2021 20:48
...komančove (už jake buľi-take buľi)... AĽE krvopotňe naučeľi "DEGEŠOCH" pracovať... !!! !!! !!. ... a tote GAY-partia... ---- oduča i "GADŽA" robic... - ŇEMAŠ TESTY, - ŇEMOŽEŠ ROBIC... keby šicke gadžove uvažovaľi jak tote degeše : tha hvalabohu... ňetestujeme... NO JOB-NO PROBĽEM... budzeme zdychac doma za pecu... ňeznam, či sebe uvedomuju, co konaju... slovaci maju hypoteky, ľizingi, uvery... bo judaše jich trimu za vajca - bankare - poiscovaci... slovak-ňesvojpravna ofca... už ňemožeš isc aňi do ľesa... bo dochtor "ĎATEĽ" opyta modru kňižku... vyrubac ľes od pasa na oheň... to zme dopadľi... ... . zastavme ich bratia...
#74614
RE: ...a kedz možem eščik dodatek do jeľima... pre mladšu generaciu... 74614
Hangari (ID: 287) | 16% Idol
Hangari | 24.1.2021 05:30
Hej, je to tak. Julo Satinski povedzel, kec se ho pitali po sametce na USA ambasadze, jak bi charakterizoval slovakoch: Slovak, sebe necha aj nasrac na hlavu a esci za to podzekuje. Kedzmu povedza, abi sebe dal cervene trenki na hlavu, tha pujdze ku susedovi a esci se aj pochvali. Tha za sme tam kdze sme. Stali sme se pokusnimi kralikmi. Zvoleli sme sebe v cele statu mentalne narusene osobi, sexualnich deviantoch a uchiloch.

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.

#74617
...debokrati - homoše - z ľudskou tvárou... 74617
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 25.1.2021 11:09
...a eščik by som chcel apelovac na šickych ceplych "debokratickych" papa-GAYoch, naj ňenadavaju na rusoch , abo dajake "sankcie" proci rusku, bo rusi ňeznaju, že existuje dajake Slovensko... voňi chceju nam chudakom pomosc... nam pošľu na obežnu drahu SPUTŇIK... i kedz kolaborujeme zos "amerikancami"... aľe vypatra to tak, že vof americi še to doraz prekoci...
bo tam bigľuju hlava-ňehlava zos peľendrekami... a rusi takisto... i dzeška tutak vof holandsku, kedz še ňemyľim... A dokedy ma byc tutak toto SNP... ??? ... bo počas snp ma byc každy v bunkru a ňevychodzic... jediňe na modru kňižku... (jak še tota hystoria opakuje)
#74621
...testovaľi... 74621
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK