Diskusia k článku:
A áno ako pracujúci človek som sa bol otestovať, dokonca aj dva krát navyše, aby som nemusel do karantény po ochorení kolegov.
https://www.youtube.com/watch?v=M9FKIJUXxOU
AĽE mňe fascinuje jedna vec: jak dokaže jeden "polopsychopat" zmanipulovac 5a pol milionovy narod... eščik i odborňici co koloňeho poskakuju su proci ňemu... A HO SLUCHAJU... !!! ... ja som še zamyšľel (ňerobim to často)... že kedz še dakdze nakažim... , tha ľem tam, dze še kutačuje, bo ľem tam daš dolu ruško... a pred tebu tam dalo dolu ruško miľion ľudzi a medzi ňima i pozitivne... vof druhej krajiňe by ho nabraľi na vidly... aľe slovenska ofca slucha poslušňe... ja osobňe ŇECHAPEM...
Mesto Prešov počas víkendu otvorí desiatky odberných miest na antigénové testovanie
Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie

Mizu Presovsky | 20.1.2021 09:52
A kde? Bude možné preveriť dĺžku čakania? Zasa to nechá Turčanová na poslednú chvíľu a s nulovou organizáciou a informovanosťou o situácii na odberných miestach?
RE: Mesto Prešov počas víkendu otvorí desiatky odberných miest na antigénové testovanie
74596

eddy | 20.1.2021 18:21
Ja tam nebul ani raz, ty še nechaj otestovac zos šickych dziroch a še budzeš čudovac dze všadzi ši pozitivni, jak coca cola v Rakusku... .bože, pušč mi gonta do ruky nech mam čim trafic
RE: RE: Mesto Prešov počas víkendu otvorí desiatky odberných miest na antigénové testovanie
74601

Mizu Presovsky | 22.1.2021 09:09
Z cajly púšťajú na internet či si klamal že sa ideš otestovať?A áno ako pracujúci človek som sa bol otestovať, dokonca aj dva krát navyše, aby som nemusel do karantény po ochorení kolegov.
RE: RE: RE: Mesto Prešov počas víkendu otvorí desiatky odberných miest na antigénové testovanie
74608

vlkodlak | 22.1.2021 21:03
...vykrikuju v teľevizore, že 2-razy še ňemožeš testovac... bo spochybňuješ tote "azijske" testy... na jednym budzeš "OPTIMISTA" a na druhym "NEGATIVISTA"... takoj ci daju žeľezka na ruky... že ši chcel o§eb@c magorovcoch...
RE: RE: RE: RE: Mesto Prešov počas víkendu otvorí desiatky odberných miest na antigénové testovanie
74609

Hangari | 23.1.2021 09:04
Ja vof utorek išol do špitaľu na kontrolu a už pred stanom podupkavalo das 15 ľudzi až čekalo na kutačovaňe a bulo das -7 stupňe. No na testoch napisano, že podmienki jakej takej hodnovernosci sú +15 stupne a vecej, tha ňeznam... .. A Musk še dal otestovac tak, ľava dzirka bula pozitivna aprava negativna. Kec bi tobulo Slovensku tha Mikulec zos Naďom by už mu dali 4 x doživotni trest, za popiraňe kutačovich Lamda testoch. Ja ľem PCR uznavam.https://www.youtube.com/watch?v=M9FKIJUXxOU
RE: RE: RE: RE: RE: Mesto Prešov počas víkendu otvorí desiatky odberných miest na antigénové testovanie
74610

vlkodlak | 23.1.2021 14:22
...dobre videjka...AĽE mňe fascinuje jedna vec: jak dokaže jeden "polopsychopat" zmanipulovac 5a pol milionovy narod... eščik i odborňici co koloňeho poskakuju su proci ňemu... A HO SLUCHAJU... !!! ... ja som še zamyšľel (ňerobim to často)... že kedz še dakdze nakažim... , tha ľem tam, dze še kutačuje, bo ľem tam daš dolu ruško... a pred tebu tam dalo dolu ruško miľion ľudzi a medzi ňima i pozitivne... vof druhej krajiňe by ho nabraľi na vidly... aľe slovenska ofca slucha poslušňe... ja osobňe ŇECHAPEM...
Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.