Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava
Diskusná téma:

DPMP - deň otvorených dverí

Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie
#72036
DPMP - deň otvorených dverí 72036
mspo (ID: 929) | 3% Začiatočník
mspo | 7.9.2019 13:51
Nenadchol, nevyšiel zo šedého priemeru. Ukázal len biedu a živorenie tejto firmy cca 25 rokov vedenú jedným a tým istým človekom... žiadne nové sľubované vozidlá, parciálne trolejbusy, ktoré už jazdia vo väčšine miest, kde je trolejbusová trakcia (duobusy s naftovým a elektrickým pohonom som obdivoval už pred desiatimi rokmi v českej Opave)... Len dvanásťročné vyradené autobusy z Bratislavy, ktoré vraj DPMP už odkúpil, tak mi povedali pracovníci... mesto vraj na nákup nových nedá peniaze, lebo tam vládnu takí, čo sa doprave vôbec nerozumejú... Pýtal som sa na plánovanú likvidáciu trolejbusových tratí na Širpo a na Bajkalskú, ktorú mesto propaguje v tom svojom paškvile pod názvom Masterplan. Takže nie len tieto, ale mesto vraj počíta aj s rušením na Budovateľskej a do Šebastovej, kde by sa trate mali rušiť a nahradiť parciálnymi trolejbusami, ak vôbec niekedy v Prešove budú... Nikomu vraj v meste na doprave nezáleží a v podstate majú pravdu... DPMP je chorý a čaká sa na nového riaditeľa, ktorý tam mal byť už od 1.7. , no ešte nie je a ktovie, či bude.. A aký vzťah bude mať k doprave a trolejbusovej zvlášť... Pýtal som sa aj na eurofondy na opravu tratí, vraj súčasná vláda mesta pod vedením KDH nie je schopná niečo vybaviť... Smutné slová ľudí, ktorí do toho vidia a nič s tým nemôžu urobiť, lebo kadehácka mašinéria ide tvrdo za svojim cieľom - zlikvidovať dedičstvo našich múdrych predkov, ktorí už vtedy mysleli ekologicky a nabaliť sa na medi, ktorú nám zanechali na stĺpoch trolejového vedenia... R. I. P. , prešovská MHD...
#72037
RE: DPMP - deň otvorených dverí 72037
donbrasco1 (ID: 5519) | 0% Začiatočník
donbrasco1 | 7.9.2019 13:56
Jan..i nepomohli ani dividenty, kDH-ci tam daju teho co v kosicoch zruinoval skoro mhd. Bomba sprava pre toto zaostale mesto.
#72039
H - hnutie 72039
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 7.9.2019 22:03
... H je hnutie, to je jak hnitie... takych tu už bulo...

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK