Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava
Diskusná téma:

Ozivenie stareho mesta

Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie
#71315
Ozivenie stareho mesta 71315
Opteron (ID: 5234) | -17% Profesionál
Opteron | 18.6.2019 08:36
Atmosfera starych poriadkov by mohla dotvorit viac historicku cast mesta. Dobovy kostym moze pridat na atmosfere, na pritazlivosti, mohlo by byt lakadlom pre turistov. Preco by po meste nemohli chodit zamestnanci mesta v dobovych kostimoch ako turisticka atrakcia. Napadlo ma, ze mestska policia hliadkuje aj v starom meste. Mohli by sa zakupit policajne uniformy z cias Rakusko-uhorska ci prvej republiky CSR a tie by mohli nosit iba policajti hliadkujuci v starom meste. Vykonavali by svoju pracu a zaroven by doladovali historicke centrum svojim vyzorom. Take nieco by mohlo priputat pozornost turistov a prilakat do mesta viac navstevnikov. Navyse by to nebolo drahe, vyuzil by sa uz existujuci personal, jedine do coho by sa investovalo by boli dobove uniformy. Tento napad by mohol dat Presovu nadych unikatnosti za malo penazi. Urcite by to ozivilo historicke jadro mesta. Pripadne by mohla popri mestskej polici vzniknut nova zlozka o par ludoch, co by sa venovali iba tomuto, posobili by zaroven ako sprievodcovia, fotili by sa s ludmi.
#71316
RE: Ozivenie stareho mesta 71316
mam dosť (ID: 2697) | 10% Pokročilý
mam dosť | 18.6.2019 08:47
Celkom zaujimavy napad. Paci sa mi. Este ma napadlo dat tam klietku hanby ako je v Levoci a tam ich posadit. Ani by netrebalo novy personal, bola by vzdy plna nasimi mestskymi poslancami. Popripade nejaku muciaren, aby si mohli obyvatelia mesta vyskusat ponatahovat trosku ten isty personal, aby sa prebrali z toho soku. Alebo este lepsie dat im kostymi klaunov a na krk zavesit zlaty krizik.

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK