Nedeľa, 29. január 2023
Meniny má Gašpar | zajtra Ema
Diskusia k článku:

Tradícia dlhá stáročia: Prazdroj spolu s mníchmi uvarili špeciálny veľkonočný ležiak

Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie
#70904
Tradícia dlhá stáročia: Prazdroj spolu s mníchmi uvarili špeciálny veľkonočný ležiak 70904
xelen (ID: 735) | 22% Majster
xelen | 10.4.2019 19:28
Vždy vo mne dačo sklamane pípne, keď si uvedomím, že Šariš patrí pod Plzeňský Prazdroj.
#70906
RE: Tradícia dlhá stáročia: Prazdroj spolu s mníchmi uvarili špeciálny veľkonočný ležiak 70906
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 10.4.2019 22:23
...rob to tak, jak ja: nažberaš chmeľu do zajdy (rošňe všadzi okolo torysy)... potom daš kvašic jačmeň, aľe pozor- do pramenitej vody!!! ňe do totej co ci čuri z kohucika! bo to chlorovana- z čističky odpadových vod... (nezačne fermentacia)... podľa teho jak je ceplo koštuješ cez pipu... možeš varic predtym (nemušiš)... , ňe nakonec ! (ucekol by ci ďžin)... nakonec pridaš chmeľový vývar... hermeticky nabombuješ do plastových fľaškoch a do ľadničky... možeš eščik pridac medu a ľižičku inst. kávy (na začatku)... a jak pridu horučavy, tha še zbešniš... s tymi chemickymi chcankami še to neda porovnac...

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK