Utorok, 16. apríl 2024
Meniny má Dana, Danica | zajtra Rudolf
Diskusná téma:

Nevyuzite moznosti parkovania za lacny peniaz

Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie
#70262
RE: Nevyuzite moznosti parkovania za lacny peniaz 70262
mbactros (ID: 52) | 3% Praktikant
mbactros | 22.2.2019 12:01 | reakcia na: Opteron (22.2.2019 10:01)
Kedze tam chodim kazdy den okolo uz niekolko rokov, mozem Ti ozrejmit, ze ta plocha je momentalne velmi dobre vyuzita... este minuly rok boli tie ciary v podstate uz neviditelne a ludia to vyuzivali presne tym sposobom ako si napisal, pouzili zdravy sedliacky rozum a vedeli tam pomestit zo 5 - 6 aut a velmi dobre to fungovalo. Ale iba pre ludi, takze niekedy na jesen sa iniciativne obnovilo to "zebrovanie" a odvtedy pravidelne zarabaju nasi mestski papuckari... paradicka ze?!
#70257
Nevyuzite moznosti parkovania za lacny peniaz 70257
Opteron (ID: 5234) | -17% Profesionál
Opteron | 22.2.2019 10:01
Je zname, ze mesto revitalizuje okolie bytovych domov, stavia a rozsiruje parkoviska, no niekedy netreba ani stavat, staci iba premalovat par ciar a mate hned niekolko parkovacich miest a to takmer bez velkych nakladov.

Nedavno som si vsimol jednu anomaliu, takym prikladom je napr. slepy kruhac na Kupelnej ulici. Z jednej strany lemuje vnútorný kruh kruhoveho objazdu obrovska zebra v tvare trojuholnika oznacujuca miesto, kde sa nema stat. Tato zebra zabera ohromnu vyasfaltovu plochu. Je to v podstate jeden nehanebne nevyuzity priestor, doslova plytvanie. A pritom by stacilo premalovat par ciar a na toto nevyuzite miesto mozete dat aj 5 novych parkovacich miest. A mozno aj viac.

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK