Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius
Diskusná téma:

Úvahy o živote

Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie
#74860
Šokujúca pravda o pozadí pandémie! Ale zlo nezvíťazí! 74860
othon | 1.4.2021 18:52

Tento príspevok porušil kódex diskusného fóra , a preto bol odstránený.

#74861
RE: Šokujúca pravda o pozadí pandémie! Ale zlo nezvíťazí! 74861
Hangari (ID: 287) | 16% Idol
Hangari | 1.4.2021 21:45
S lockhovnom na vecne casy a nikda inaksi! Povedzel Mikas, i tak se stalo i budze, az do konca sveta, vakcinoveho.
#74862
RE: Šokujúca pravda o pozadí pandémie! Ale zlo nezvíťazí! 74862
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 2.4.2021 11:04
...my to chapeme, aľe co zbytek slovenskeho naroda - sluchaju jak ofce vof košaru... my zname, že totu pľagu vyrobeľi judaše a vyhlašeľi vojnu krescanom... AĽE voňi še najvecej boja ČERVENEJ HVEZDY a KOSAKU zos MLATKOM... jak hutori klasik - boja še teho jak čert križa... my zme naš košar otvoreľi na zapad a zavreľi na vychod... (terazki nakupujeme vojensku ťechňiku na hypoteku - radare... a inakše ďžady)... voňi chcu vymeňic "SVOJU HVEZDU" za "ČERVENU HVEZDU"... ... .. robia to rafinovaňe - "DUHOVE" orgaňizacie... . https://www.youtube.com/watch?v=yL4eIUTovLM
*****************************************************
https://www.youtube.com/watch?v=YgGzAKP_HuM... ... čom asik odstaveľi DZ. IGIHO ??? ... . no pre S. PUTŇIK...
#74868
RE: Šokujúca pravda o pozadí pandémie! Ale zlo nezvíťazí! 74868
mam dosť (ID: 2697) | 10% Pokročilý
mam dosť | 3.4.2021 20:26
Co uz nechodite klopkajuc od dveri k dveram? Nova doba?
#74869
RE: RE: Šokujúca pravda o pozadí pandémie! Ale zlo nezvíťazí! 74869
Hangari (ID: 287) | 16% Idol
Hangari | 4.4.2021 05:43
Mikas im vidal rozkaz, ze nesmu. Vzor zdravej vizivi a sportovej postavi.
#74870
RE: RE: RE: Šokujúca pravda o pozadí pandémie! Ale zlo nezvíťazí! 74870
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 4.4.2021 09:14
...som čital novy vťip:
- Už otvorce školy, bo dzeci budu glupe jak DZ. IGI a tluste jak MIKAS...
#74952
Úloha médií v čase pandémie a iné závažné skutočnosti 74952
othon (ID: 3690) | 0% Začiatočník
othon | 3.6.2021 19:41
Úloha médií v čase pandémie a iné závažné skutočnosti
Aká je pravá úloha súčasných médií? Snažia sa obyvateľstvu sprostredkovať skutočnú pravdu, alebo niečo úplne iné? A ak im nejde o objektívnu pravdu, o čo im ide?
Oficiálne média v dnešnom svete plnia v prvom rade objednávku mocných. Objednávku zo strany najbohatších a najmocnejších, ktorí ich vlastnia, alebo majú na ich fungovanie nejaký iný zásadný vplyv. A mocní si neželajú, aby boli široké masy obyvateľstva objektívne informované. Mocní si želajú, aby bolo obyvateľstvo informované takým spôsobom, aký práve im vyhovuje. Želajú si, aby si ľudia vytvárali o živote, o svete a o dianí v ňom presne také predstavy, aké vyhovujú elite najmocnejších.
Oficiálne médiá nám teda vôbec nesprostredkovávajú pravdu, ale to, čo máme vnímať ako pravdu. Predstavujú nám obraz sveta takým spôsobom, akým sa naň máme pozerať. Preto žije väčšina obyvateľstva, ktoré prijíma informácie z oficiálnych médií ako realitu, mimo reality. Žije v umelo vytvorenej projekcii reality, sformovanej médiami podľa objednávky mocných. Žije v účelovo a cielene skreslenej pravde, ktorá sa neraz diametrálne odlišuje od pravdy skutočnej. A to až tak diametrálne, že ľudia tomu podliehajúci sú schopní vnímať čierne ako biele a biele ako čierne.
A práve toto je hlavným účelom oficiálnych médií. Je ním cielené vytváranie matrixu, v ktorom masy obyvateľstva svetonázorovo žijú, pričom pravým účelom takto umelo mediálne vytvorenej pravdy je maskovať a skrývať pravdu skutočnú. Pravdu o skutočnom fungovaní sveta a dianí v ňom, vzdialenom od všetkých krásnych a ušľachtilých ideálov, prezentovaných mediálne navonok.
To, čo sa deje vo svete v skutočnosti za mediálnym krytím, vykazuje znaky absolútnej bezohľadnosti, bezcharakternosti a túžby po peniazoch a moci za akúkoľvek cenu. Pravda nášho sveta je úplne iná, než pravda, mediálne ponúkaná obyvateľstvu. A masy, ktoré o týchto veciach takýmto spôsobom vôbec nepremýšľajú, pokojne žijú v mediálne vytváranom matrixe, a preto nijakým závažným spôsobom nevyrušujú najmocnejších, ktorí si žijú vo svojej vlastnej realite.
Existujú teda dve reality. Jedna vytváraná médiami pre obyvateľstvo a druhá, v ktorej žije elita najmocnejších podľa svojich vlastných predstáv a pravidiel. Filozofia fungovania tohto systému zo strany mocných je prostá: „Dajte nám pokoj a neotravujte! Dali sme vám váš vyhradený mediálny mentálny priestor a v ňom sa môžete v rámci nami nastavených pravidiel názorovo plne realizovať. To je váš svet, váš život a vaša realita. My sme však niečo úplné iné! My sme iná kategória! My sme iná liga! Do našich karát preto nemáte právo vidieť. My máme svoje vlastné hodnoty, svoj vlastný život a svoje vlastné priority, do ktorých vás nič.“
Hovorí sa, že vedenie, alebo znalosť predstavujú moc. To ale znamená, že nevedenie, alebo neznalosť predstavujú bezmocnosť. A práve preto sú takmer všetky mentálne pochody najširších más obyvateľstva elitou cielene odklonené do iluzórnej reality, vzdialenej od skutočnosti. Skutočná realita je totiž spojená s mocou nad svetom, a je preto vyhradená len pre najmocnejších, zatiaľ čo na objednávku mocných mediálne vytváraná virtuálna realita je piesočkom na hranie, vyhradeným pre masy. Je to len slepá ulička, v ktorej sa masy mentálne realizujú, bez akéhokoľvek dosahu na skutočnú realitu a skutočnú moc. Dôvera vo väčšinové médiá a nekritické konzumovanie všetkého, čo prinášajú, kriví človeku realitu, a on žije a uvažuje iba v rámci toho, čo si želajú mocní. Toto je absolútnym ponížením ľudí a ich výsmechom zo strany mocných. Je to výsmechom zo strany tých, ktorí majú obrovské množstvo nečestne nadobudnutých peňazí, a preto si dovoľujú pohrávať sa podľa svojej ľubovôle a podľa svojich zámerov s vnímaním a chápaním reality širokých más obyvateľstva. A najsmutnejšie je, že ľudia sa nechajú takto ponižovať a šliapať po vlastnej dôstojnosti po celý život bez toho, že by niečo tušili a že by to prehliadli.
V jednej z rozhlasových relácií povedal minister životného prostredia Ján Budaj, že na Slovensku sa veľa ľudí nechce dať zaočkovať preto, lebo veria rozličným poverám. Veria napríklad, že prostredníctvom očkovania sme čipovaní a iné podobné nezmysly.
Čo však v skutočnosti povedal Ján Budaj touto vetou?
Povedal v podstate to, že už existuje značné množstvo ľudí, ktorí neveria oficiálnym médiám a ich oficiálnej propagande. Ako poslušného poskoka najmocnejších ho trápi, že dôvera v tieto médiá klesá a obyvateľstvo si postupne začína uvedomovať, že skutočná pravda môže byť úplne iná než tá, o ktorej nás dennodenne presviedčajú médiá.
Ak však už ľudia začínajú nadobúdať takúto mieru kritického myslenia a začínajú sa postupne vymaňovať z mentálneho vplyvu oficiálnych médií, plniacich objednávku mocných, mali by si svoje nadobudnuté kritické myslenie a vnútorné zvažovanie zachovať a neupadnúť do druhého extrému. Do extrému fantastických konšpiračných teórií, mnohokrát taktiež úplne odtrhnutých od reality.
A keď sme už opustili oficiálny mediálny priestor a dostali sme sa k umiernenej alternatíve, skúsme sa pozrieť v maximálnej stručnosti na to, čo sa tak asi môže skrývať za súčasnou pandémiou.
Existujú názory, že koronavírus je umelého pôvodu. Že bol umelo vyrobený a zámerne vypustený do sveta. Tvrdí to napríklad molekulárna biologička Soňa Peková, alebo japonský profesor lekárskej fyziológie, imunológ a nositeľ Nobelovej ceny Dr. Tasuku Hondzo.
Zásadná otázka znie prečo? Prečo bol koronavírus umelo vyrobený a potom vypustený do sveta?
Odpoveď na túto otázku v stručnej a drsnej priamočiarosti môže byť nasledovná: preto, lebo páni sveta, alebo tí, ktorí sa za nich považujú zistili, že potrebujú na zemi viacej miesta. A preto by bolo dobré trochu preriediť premnožené obyvateľstvo. To môže byť z ich hľadiska prvým bonusom pandémie.
Druhým bonusom je skutočnosť, že na pozadí svetovej pandémie je možné plebs priškrtiť a pritiahnuť mu uzdu vo všetkých oblastiach života, aby sa dostal pod oveľa väčšiu kontrolu, než predtým. A politickí judáši a poskokovia mocných budú ľuďom rozkazovať, nariaďovať a zakazovať, hoci aj protiústavne, a ľudia budú poslúchať a otrocky plniť všetky, aj tie najnezmyselnejšie a najabsurdnejšie príkazy.
No a tretím bonusom je skutočnosť, že sa na tom všetkom dá zároveň aj vynikajúco zarobiť. Ide totiž o obrovského miliardy, ktoré sú všetky štáty sveta nútené vynakladať na nákup testov a vakcín. Žiarivým príkladom v tomto smere je Slovensko, ktoré iba rámci svojho celoplošného testovania minulo pol miliardy Eur, a aj tak patrilo medzi najhorších na svete. Ide o veľmi výhodný obchod, ako pre výrobcov, tak i pre nákupcov a distribútorov. Viď trnavská firma Matovičovho kamaráta, ktorá sa na tom dobre nabalila. A rovnaký, veľmi dobrý biznis vládne i na trhu z vakcínami, pretože ich nedostatok ešte znásobuje ich cenu na čiernom trhu.
Takáto je súčasná realita v kocke a zostáva iba na ľuďoch samotných, či budú veriť pravde, prezentovanej oficiálnymi médiami a podľa nej sa riadiť, alebo sa vynasnažia hľadať a nájsť pravdu oveľa objektívnejšiu.
Avšak tento nešťastný princíp manipulácie s pravdou zasahuje ešte oveľa ďalej. Zhubne zasahuje napríklad aj do vecí duchovných. Aj v tejto oblasti ide totiž mnohým ľuďom o moc. O čisto pozemskú moc a vplyv nad inými. A pretože duchovné poznanie, duchovné vedenie a Pravda prestavujú moc, nie je žiaduce, aby táto moc bola daná do rúk širokých más obyvateľstva.
Moc si uzurpovala duchovná elita a obyčajní ľudia sú prostredníctvom nedostatočnej duchovnej znalosti odsúdení k bezmoci. Sú odsúdení k osudu toho, kto nepozná Pravdu, a preto nemôže správne kráčať vlastným životom a smerovať k Svetlu. Žije totiž v mylnom domnení, ktoré sa mu nikto nesnaží vyvrátiť, že keď slúži cirkvi, jej pravde a jej nariadeniam, že tým zároveň slúži Stvoriteľovi, Božej Pravde a jej zákonom.
Stvoriteľovi je však možné správne slúžiť jedine tým, že poznáme jeho Vôľu a túto Vôľu sa snažíme v živote realizovať. Ak ju ale nepoznáme, pretože je zámerne, alebo v lepšom prípade neúmyselne zakalená, i to naše najväčšie úsilie bude odvedené do slepej uličky. Potom človek nesmeruje k Svetlu, ale živorí v nevedomosti.
Podobným spôsobom sa chovala duchovná elita už za čias Ježiša Krista, čo im on vytkol slovami, že do kráľovstva nebeského sami nevstupujú a ešte v tom aj iným bránia. Sami nevstupujú, pretože namiesto pomoci blížnym na ich ceste k Stvoriteľovi si vybrali cestu pozemského vplyvu a moci. A iným bránia preto, aby sa nevymanili z ich vplyvu, aby sa duchovne neosamostatnili a navždy zostali iba poslušnými, nevedomými a bezmocnými ovečkami, odkázanými na odrobinky pravdy z ich rúk.
V konečnom dôsledku, práve v tomto spočíval hlavný dôvod, prečo vtedajšie duchovné elity usilovali o Ježišovu smrť. Jednoducho sa báli, že prídu o svoju moc a vplyv nad ľuďmi, o ktorú ich pripravovala silná príťažlivosť Ježišovho učenia, smerujúceho k Stvoriteľovi a k duchovnej samostatnosti. A žiaľ, ako z histórie vieme, tomuto pokušeniu moci, postavenej na bezmoci más sa nevyhla ani kresťanská cirkevná vrchnosť.
Znamená to teda, že aj v tejto oblasti existujú dve pravdy. Pravda cirkví a Pravda Božia. A zostáva na každom jednotlivom človeku, ktorej z nich uverí a ktorú z nich sa bude snažiť hľadať. Jedna je však cestou do slepej uličky, zatiaľ čo tá druhá je cestou k Svetlu. Jedna je cestou pohodlného a bezmyšlienkovitého prijímania názorov duchovných autorít a druhá je cestou samostatného duchovného hľadania, skúmania a zvažovania.
Nie nadarmo nám totiž bolo povedané, že Pravda nás vyslobodí. Znamená to teda, že jedine Pravda je schopná dať človeku slobodu a slobodný rozlet. A to nie len v oblasti duchovnej, ale vo všetkých oblastiach života.
Účelovo pokrivená pravda, alebo nepravda sú naopak cestou k neslobode a otroctvu. A preto je krivenie pravdy vo všetkých oblastiach života tak hojne využívané tými, ktorí nás chcú držať v neslobode, v područí a v novodobej podobe otroctva.
#74953
RE: Úloha médií v čase pandémie a iné závažné skutočnosti 74953
mam dosť (ID: 2697) | 10% Pokročilý
mam dosť | 3.6.2021 20:10
Dajte mi vase peniaze a ja vam dam na krk zlaty kriz. No nie je to dobry obchod?
#74954
RE: Úloha médií v čase pandémie a iné závažné skutočnosti 74954
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 3.6.2021 21:48
... to maš jak s tyma motorami... najľepše - najusporňejše - najučiňejše motory su spaľovace motory (benzin, nafta)... no a judaše na calym švece vymyvaju mozgi ľudzom, že najľepše su baterkove motory... bygľuju mozgi a robia drasticke opatreňa - dzvihaju daň spaľovacim motorom (ľikviduju ich)... a baterkovim, i kedz su ňerentabilne robia uľavy... presvedčaju nas, že čarne je bile a bile je čarne... a zato, že 95% ľudzi vof švece ňema techňicke vzdelaňe (matika-fyzika-techňika), uveri propagandze... a robia z nas OFCE... keľo ľudzi už kupelo hybrid??? ... to je do ňeba volajuce... (maju 2 motory pod kapotu! - absurdne!) - toto robia judaše z ofcami... kedz maju dva motory, maľi by placic dvojitu DAŇ!!! - za emisie i za baterky... zastavelo jich ľem to, že treba baterky prez noc nabijac... a to by mušeľi byc nabijačky NA KAŽDYM PARKOVACIM mescu... a to je ŇEZREALIZOVATEĽNE... eščik by me zajimalo, jak vykuri baterkovy motorik kabinu na 20´celzia dakdze na severňim pole, dze je - 50´celzia... naj mi tu dachto ňeodpiše, že zos BATERKU... baterky znaju dobic ľem šandare, bo maju obušky... ja ňič -to ľem tak, žeby reč ňestala...
#75044
Neuveriteľné? Toto by mal vedieť o tornáde na Morave každý! 75044
othon (ID: 3690) | 0% Začiatočník
othon | 19.7.2021 20:02
Neuveriteľné? Toto by mal vedieť o tornáde na Morave každý!
Opona padá a na svetlo sveta sa dostávajú nepoznané skutočnosti, odhaľujúce mechanizmus vzniku tornáda na južnej Morave. A pretože tento mechanizmus je podobný pri všetkých prírodných katastrofách vo svete, je najvyšší čas, aby sme konečne poznali tajomstvá, odohrávajúce sa za vonkajšou oponou prírodného diania. Aby sme poznali svet prírodnej inteligencie, ktorá za všetkým stojí, aby sme sa pokúsili nadviazať kontakt s touto inteligenciou, aby sme dokázali načúvať jej varovnému hlasu a mohli tak úspešne prekonať nadchádzajúce obdobie bez ujmy na zdraví i na životoch.
Ako prvé si musia ľudia uvedomiť, že nijaké vonkajšie prírodné dianie neprebieha len tak samo od seba. Všetko je riadené určitým druhom prírodnej inteligencie. To znamená, že za tým čo vnímame svojimi očami ako prírodu, stojí vedomá inteligencia, ktorá riadi všetky prírodné procesy. Rôzne druhy a typy tejto inteligencie sa v prírode zaoberajú vecami najmenšími a najnepatrnejšími, až po veci po najväčšie a najviditeľnejšie. Zaoberajú sa rastom rastlín a stromov, starajú sa o cirkuláciu vody, o prúdenie vzduchu, o striedanie ročných období a o mnohé iné veci. Za všetkým, čo sa v prírode deje teda niekto konkrétny stojí, kto to má na starosti a dbá o to, aby to prebiehalo ako treba. Príroda je živá a má dušu! Tým ale, čo prírodu oživuje a čo predstavuje jej dušu je prírodná inteligencia, stojaca za ňou.
Toľko nevyhnutný všeobecný úvod do problematiky, a my sa teraz budeme ďalej podrobnejšie zaoberať už len inteligenciou, spravujúcou prúdenie vzduchu v podobe vetra.
Skôr ale ako začneme, považujem ešte za potrebné zdôrazniť, že všetko o čom bude reč, aj keď to bude akokoľvek fantastické, nijakým spôsobom neprotirečí vedeckému poznaniu. Poznatky meteorológov o vzniku a príčinách tornád teda nikto nespochybňuje. Avšak ich pozorovania a ich prístroje zachytávajú iba najhrubšiu matériu. Ďalej sa veda so svojim bádaním a so svojimi prístrojmi nie je nikdy schopná dostať. My ale pôjdeme nad rámec najhrubšej matérie a budeme hovoriť o hmotnej realite jemnejšieho druhu.
Úlohou vetra je zabezpečovať sviežosť povetria. Vzduch musí prúdiť, aby zostal svieži. Je to podobné ako s vodou. Aj voda musí tiecť, čiže pohybovať sa, aby zostala svieža a čistá. Akonáhle totiž voda odtečie do nejakého slepého ramena a zastaví sa jej prúdenie, začne sa kaziť. Z tohto dôvodu je preto nevyhnutné zabezpečovať neustálu cirkuláciu nie len vody, ale aj vzduchu.
Ak sa pozrieme na dni pred tornádom na južnej Morave zistíme, že išlo o dni mimoriadne dusné. A toto dusno sa stupňovalo až na maximum.
Dusno, ťaživosť a neznesiteľnosť dní pred tornádom však neboli spôsobené len teplom samotným, ale aj niečím iným. Niečím, čo už dlhú dobu vytvárali ľudia z celej našej oblasti, a toto „niečo“ sa nakoniec skoncentrovalo práve na južnej Morave.
Čo to bolo?
Boli to ťažké, dusivé mračná nízkych mentálnych energií! Ľudia totiž svojim myslením vytvárajú určitý druh energie. A ak je ich myslenie negatívne, vytvárajú negatívny druh energie. Ak v sebe živia myšlienky závisti, nenávisti, sebectva, neprajnosti, bezohľadnosti, nepriateľstva, neznášanlivosti, podvodu, zmyselnosti a mnohé iné podobného druhu, vytvárajú negatívne mračná myšlienkovej energie, ktoré sa čoraz viacej zhusťujú a začnú svet ľudí doslova dusiť a ťažiť, až takmer k neznesiteľnosti. Presne tak, ako tomu bolo v dňoch pred tornádom, kedy sa maximálnym spôsobom začalo zhutňovať všetko to zlé, čo sme v celej našej oblasti po dlhú dobu mentálne formovali. A tlak tejto negatívnej energie sa začal hmatateľne prejavovať v podobe ťažkých, horúcich, až neznesiteľných dní.
No a mračná tejto negatívnej energie boli vnímané i inteligenciou prírody, zabezpečujúcou svieže a čisté prúdenie vzduchu. Kvôli tomu vznikla potreba rozohnať, rozbiť a zlikvidovať dusný mrak zhromaždenej ľudskej negatívnej myšlienkovej energie. A pretože negatívny mrak bol enormný, na jeho likvidáciu musela byť inteligenciou prírody vyvinutá až sila tornáda.
Preto prišlo tornádo a rozprášilo toto dusivé mračno, čím opäť zabezpečilo čisté, svieže prúdenie nie len vzduchu, ale aj všetkých jemnejších energií presne tak, ako to má inteligencia vetra vo svojom popise práce.
Naša oblasť musela byť inteligenciou vetra očistená preto, aby sa v nej dalo opäť normálne myslieť a žiť. Aby bolo zlikvidované a odstránené všetko to negatívne, čo bolo ľuďmi v myšlienkach vytvárané už dlhšiu dobu.
Došlo k očiste! Vietor vyčistil vzduch! A táto očista sa okamžite prejavila aj navonok tým, že v ľuďoch samotných vystúpilo do popredia to krajšie, čistejšie, ľudskejšie a ušľachtilejšie.
Ľahostajnosť bola vystriedaná starosťou o ľudí, postihnutých tornádom.
Sebectvo a egoizmus vystriedala snaha o pomoc blížnym akýmkoľvek spôsobom. Finančne, materiálne, alebo osobne.
Namiesto vypočítavej zištnosti v ľuďoch zavládla štedrá, srdečná nezištnosť. A to až taká, že bola vydaná výzva na zastavenie všetkých pomocí, pretože všetkého už bolo dosť a chýbal len stavebný materiál.
Stratilo sa rozdelenie spoločnosti a do popredia sa dostala ľudská spolupatričnosť a vzájomnosť. To zlé akoby švihnutím čarovného prútika zmizlo! Bolo to odviate vetrom a v ľuďoch rozkvitlo to dobré!
Tornádo prišlo preto, aby sme sa opäť stali ľuďmi! Prišlo preto, aby očistilo našu oblasť od negatívnej energie a dalo priestor a priechod energii pozitívnej. Prišlo preto, aby sme sa neudusili v nami samými vytvorenej negativite a mohli opäť voľne dýchať. Keby nebolo vetra a inteligencie stojacej za ním, náš svet by sa už dávno udusil nízkosťou a bahnom, ktoré mentálne produkuje.
Ľudia, bezprostredne postihnutí tornádom, neboli ani lepší ani horší ako my ostatní. Nachádzali sa iba momentálne na mieste, kde sa usadil negatívny mrak myšlienkovej energie, dlhodobo vytváranej obyvateľstvom celej širokej oblasti, zahŕňajúcej Česko, Slovensko a horné Rakúsko.
Je to veľmi podobné, ako v súvislosti s Madagaskarom, kde momentálne zúri hladomor v dôsledku klimatických zmien. Obyvateľstvo Madagaskaru k týmto negatívnym zmenám klímy takmer vôbec neprispelo, ale žiaľ, práve na nich dopadla ich najväčšia záťaž. A preto je povinnosťou vyspelého sveta, ktorý má na tom najväčšiu vinu, aby Madagaskaru pomohol. Ale predovšetkým, aby zmenili svoj konzumný prístup k životu, aby žiadne podobné „Madagaskary“ viac nevznikali.
A presne takto isto je to aj s obyvateľmi južnej Moravy. Ani oni nemohli za to, že sa práve v ich oblasti koncentroval mrak negatívnej myšlienkovej energie ľudí z celej širokej oblasti. Je však pozitívne, že títo ľudia podvedome, bez toho že by o tom vedome vedeli, tušia vlastnú spoluzodpovednosť. A i toto ich tušenie spoluzodpovednosti predstavuje jeden z dôvodov, prečo prejavujú takú veľkú ochotu pomáhať.
Materiálne škody sa dajú nahradiť, avšak ľudské životy nahradiť nemožno. Ako teda k tomu prídu tí, ktorí prišli v dôsledku tornáda o život? Kde je tu spravodlivosť?
O život nemusel prísť nikto! Prírodná inteligencia, stojaca za prírodným dianím, v našom prípade stojaca za prípravou tornáda, urobila všetko možné preto, aby ľudí varovala. Aby im dala vedieť čo sa chystá a oni sa mohli skryť do bezpečia.
Bolo to veľmi podobné, ako pri obrovskej prívalovej vlne cunami v Ázii v roku 2004, pri ktorej sa počty mŕtvych vyšplhali na 200 000. Zaujímavé však bolo, že všetky voľne žijúce zvieratá sa včas stiahli do bezpečia, mimo dosahu obrovskej prívalovej vlny. Zvieratá presne vedeli, koľko kilometrov od pobrežia sa nachádza bezpečná zóna. A vedeli to až do takej miery, že slimák si pokojne liezol len pár centimetrov od miesta, kam až dosiahla vražedná prívalová vlna.
Zvieratá to vedeli, pretože úplne prirodzene poslúchli výstražné varovanie prírodnej inteligencie všetkému živému v tejto oblasti. Ale žiaľ, ľudia to nevedeli, nevnímali a nepočuli, a kvôli vlastnej nevedomosti a neznalosti týchto skutočností prišli o svoje životy.
To, že sme stratili schopnosť vnímať varovania prírodnej inteligencie, a že sme dokonca stratili povedomie o jestvovaní tejto inteligencie, zatiaľ čo predchádzajúce generácie túto schopnosť mali, to všetko je len naša vlastná vina. To všetko je len naša vlastná slepota a absolútna neschopnosť vnímať to, čo sa deje za oponou prírodného diania.
Tento stav bol spôsobený našim materializmom a našim prílišným vyzdvihovaním rozumovej racionality, ktorá prekryla schopnosť našej intuície a nášho citového vnímania vecí, nadchádzajúcich sa mimo najhrubšej materiálnej realitu. Stali sme sa preto hluchými, ktorí nepočujú varovania, prichádzajúce spoza opony prírodného sveta, ani varovania nášho vlastného ducha, citu a svedomia, a preto ako hluchí kráčame do nešťastia.
Blíži sa však doba, kedy prírodné živly zeme začnú nie len z jednotlivým, ale z celkovým a trvalým očisťovaním negatívnych mentálnych a emocionálnych energií, a preto sa pre nás všetkých stáva doslova životnou nevyhnutnosťou opätovné nadobudnutie strateného kontaktu s prírodnou inteligenciou. Nadviazanie toho kontaktu a tohto spojenia bude potrebné preto, aby sme v nadchádzajúcom očistnom dianí, vykonávanom prírodnou inteligenciou na Boží príkaz, mohli vôbec prežiť. O tom, ako tento kontakt nadviazať vznikne ďalší článok.
To je jedna vec a druhou dôležitou vecou je nutnosť uvedomiť si, čo vlastne spôsobujeme tým, že myslíme negatívne. Čo spôsobujeme tým, že sa vo svojom vnútri pokojne zapodievame najrozličnejšou negativitou. Tým, že nechceme pochopiť, že energia takto nami vytvorená sa nestráca, ale žije svojim vlastným životom. Zhromažďuje sa do temných mračien a trvalo dusivo dolieha na našu zem i na všetkých ľudí na nej.
Každý z nás by mal preto začať vedome formovať oveľa svetlejšie myšlienky, pretože v nadchádzajúcom očistnom dianí, zvestovanom dávnymi prorokmi, už nebudú rozmetané iba negatívne myšlienkové formy, ale budú zahubení aj všetci tí, ktorí tieto negatívne energie neustále vytvárajú, a preto sú s nimi silne spojení svojimi osudovými vláknami.
Aby sme naozaj rukolapne pochopili, o čo tu ide, uveďme si príklad: Rusi, ochraňujúci na požiadanie vzdušný priestor istej nemenovanej krajiny vydali vyhlásenie, že zlikvidujú nie len všetky rakety, smerujúce do tohoto vzdušného priestoru, ale zlikvidujú aj všetky nosiče, z ktorých boli rakety odpálené. A presne takto isto bude v nadchádzajúcom očistnom dianí likvidovať prírodná inteligencia nie len jednotlivé rakety našich negatívnych myšlienkových energií, sústredených v dusivom mračne, ale tentokrát zlikviduje aj ich nosiče, čiže ľudí samotných, ktorí ich ustavične produkujú. Tak bude nakoniec zem očistená nie len od negatívnych myšlienkových mrakov, ale aj od všetkých tých, ktorí ich ustavične tvorili.
Snažme sa preto zo všetkých síl udržiavať krb svojich myšlienok čistý, pretože ak sa o to snažiť nebudeme, dôsledky toho môžu byť pre nás v blízkej dobe katastrofálne.
#75045
RE: Neuveriteľné? Toto by mal vedieť o tornáde na Morave každý! 75045
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 20.7.2021 05:00
... Vejprnice-prisluhovače ĎÁBLA zo zapadu - demokratIZMUS https://www.youtube.com/watch?v=_NjWOavAQF0 odkaz pre disidentoch: kontrolňi otazka: najhorši IZMUS je?? no demokratIZMUS vy tupci...
#75078
vznikňe tam nova mutacia? 75078
#75080
RE: vznikňe tam nova mutacia? 75080
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 26.7.2021 23:31
...a RYTMUS tam pasuje (vof reklame)... ku totemu šmecisku...
#75190
...ANDY zoz MIKOVEJ... 75190
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 23.8.2021 23:27
... chudodny "UMELEC"... co postavel svoju karieru na tym, že cmuľal "predkožky" zbohatľikom... ľizal jim riťky a sam jim nastavoval svoju riťku... no a terazki mu idu postavic "MUZEUM" -riťolezectva !!! !! ZA 10.000.000 mil. EUR!!! !!! myšľim, že toto je koňec šveta... slovenska ofca je tupa... taka suma peňež na UCHYLAKA... moj mozek to ňebere... sochy vyznamnych ľudzi zbureľi - co daco dokazaľi... a riťopchačovi idu postavic muzeum... tote uchylaci še ňeboja??? ? , že še to obraci ??? ??? -toto je moja otazka... a že zdravy rozum "ZAURADUJE"... ...
#75191
RE: ...ANDY zoz MIKOVEJ... 75191
xelen (ID: 735) | 22% Majster
xelen | 24.8.2021 17:17
Je to tvoj pohľad z uchyláckeho uhla. Warhola celosvetovo pozná a rešpektuje násobne viac ľudí ako kolaboranta napr. Tisa.
#75196
RE: RE: ...ANDY zoz MIKOVEJ... 75196
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 28.8.2021 14:14
...pointa je v tym, že keby ňecmuľal bohatym spevakom čuraky, tha by še umelcom !! ňestal!!. .. toto co vun načarbal, ja načarbem po dvoch pivoch... a eščik ľepši... Andy je skorej HAŇBA pre slovensky narod... mal by isc do zabudnuca, žeby ho dzeci ňenapodobovaľi!.. . je to grc!
#75210
RE: RE: RE: ...ANDY zoz MIKOVEJ... 75210
#75518
Plnosť času nastáva! Predpovede konca sveta sa napĺňajú! 75518
othon (ID: 3690) | 0% Začiatočník
othon | 4.11.2021 19:20
Plnosť času nastáva! Predpovede konca sveta sa napĺňajú!
Iste si pamätáte, že rok 2012 bol spájaný s koncom sveta. Koniec sveta však neprišiel a tí, čo ho očakávali, boli obrátení na posmech. Podľa známeho mayského kalendára však rok 2012 nemal byť presným označením dňa a hodiny súdu, ale iba určením obdobia, v ktorom súd nadíde. To znamená, že podľa mayského kalendára žijeme práve v tomto období.
Sibyla zase hovorí o tomto čase, ako o čase železných vtákov, lietajúcich po oblohe, alebo ako o čase, kedy nebude možné rozoznať muža od ženy. Naplnenie tohto poznávacieho znaku súdu nepredstavujú len dlhé vlasy, ktoré dnes nosia rovnako muži ako ženy, ale najmä hnutie gender. Na základe neho si je dnes možné slobodne meniť sexuálnu identitu bez ohľadu na reálne pohlavie. Dnes sa je možné v súlade s tým obliekať a napríklad učitelia v USA musia aj svojich žiakov oslovovať v súlade s ich novou identitou.
Máme tu teda dva znaky, príznačné pre dobu súdu: mayský kalendár, ktorý ju situuje do obdobia roku 2012 a Sibyline proroctvá. A pozrime sa ešte aj na tretí, najdôležitejší znak, nachádzajúci sa v závere Nového Zákona, v spise Zjavenie Jánovo, známom hlavne pod názvom Apokalypsa.
Veriaci, ale i mnohí neveriaci vedia, že v Apokalypse sa nachádzajú opisy toho, čo sa bude diať v dňoch súdnych. A tento spis bol ľuďom daný preto, aby sme podľa dejov v ňom opísaných poznali, že čas nastal. A keď to poznáme, mali by sme sa čo najrýchlejšie vnútorne i navonok zmeniť tak, aby sme sme boli schopní úspešne prejsť nastávajúcou dobou súdu.
V súvislosti so všetkými vyššie uvedenými skutočnosťami sa v Apokalypse píše: „Spôsobuje, že všetci, malí aj veľkí, bohatí aj chudobní, slobodní aj otroci dali si znak na ruku, alebo na čelo, a nikto nemohol ani kupovať, ani predávať ak nemal znak, totiž meno šelmy, alebo číslo jej mena.“
Pri týchto slovách si je treba v prvom rade uvedomiť, že boli napísané pred 2000 rokmi tak, že boli ich pisateľovi ukázané obrazy našej doby vedecko technického pokroku, ktoré však dotyčný nedokázal popísať inak, ako na základe poznania a znalostí svojej vlastnej doby. Preto to znie do určitej miery tajomne, a preto napríklad aj Sibyla písala o lietadlách, o ktorých ľudia jej doby, ani ona sama nemohla mať nijakú predstavu, ako o železných vtákoch. Toto je treba mať na zreteli a z tohto uhla pohľadu sa pozrime na zmienené slová z Apokalypsy, a skúsme ich zmysel popísať terminológiou dnešnej doby. Ich posolstvo vzhľadom k tomu, čo dnes všetci prežívame, znie:
Nikto nebude môcť nič predávať ani nič kupovať, keď nebude mať zodpovedajúce potvrdenie.
Podľa tohto znaku poznáme, že žijeme v dobe súdu. Poznáme to podľa toho, že všade kde sa pohneme, sa budeme musieť preukázať potvrdením šelmy. Či už je to v obchode, v reštaurácii, v divadle, alebo u lekára. Bez toho potvrdenia nebudeme môcť normálne žiť a len s týmto potvrdením nám bude šelmou milostivo darovaná určitá miera slobody.
Nič vám to nepripomína? Nedejú sa tieto veci v dnešnej dobe?
A pozor! Toto proroctvo má aj svoje pokračovanie, hovoriace o tom, ako duchovne dopadnú tí, ktorí pristúpia na nátlak šelmy a dajú si jej znak na svoju ruku:
„Po nich nasledoval iný, tretí anjel a volal mohutným hlasom: „Ak sa niekto bude klaňať šelme a jej obrazu a prijme znak na svoje čelo alebo na svoju ruku, aj ten bude piť z vína Božieho hnevu, nezriedeného, naliateho do čaše jeho hnevu, a bude mučený ohňom a sírou pred svätými anjelmi a pred Baránkom. A dym ich múk bude stúpať na veky vekov a nebudú mať oddychu vo dne v noci tí, čo sa klaňajú šelme a jej obrazu, ani ten, kto by prijal znak jej mena.“
Prijatie znaku šelmy na ruku a preukazovanie sa potvrdením o absolvovaní toho úkonu pri kupovaní, cestovaní a podobne, je v Apokalypse označené ako čin proti duchovný s veľmi negatívnymi dôsledkami. A čím konkrétne je proti duchovná vakcinácia a s ňou spojená nutnosť preukazovania sa o jej absolvovaní v podobe covid pasov?
Skutočností, vykazujúcich podozrenie zo zločinu voči duchu je viac. Spomeňme napríklad etický problém, spočívajúci v tom, že niektoré vakcíny boli vyvinuté z bunkových línií potratených ľudských plodov. Alebo je možné spomenúť prítomnosť grafénu vo vakcínach, ktorý má nepriaznivý vplyv na ľudský mozog, čo znamená, že duch človeka nemôže využívať tento nástroj plnohodnotným spôsobom. Ďalej je to napríklad povážlivé balansovanie na hranici genetickej manipulácie ľudského organizmu. A okrem týchto a ešte aj ďalších nepriaznivých duchovných účinkov sú tu aj mnohé nepriaznivé účinky čisto fyzického, zdravotného charakteru, dokonca i s rizikom náhleho úmrtia.
Je nepochopiteľné, že cirkvi nevnímajú tieto veci a nezaujímajú k nim správne stanovisko, ale naopak, súhlasia s tým, a dokonca nabádajú k tomu, aby veriaci prijímali znak šelmy, a na základe neho mohli bez problémov kupovať, predávať, cestovať, chodiť do reštaurácií a viesť zdanlivo normálny život.
Praví duchovní pastieri by ale mali konať úplne inak! Mali by nabádať k odporu voči šelme a jej agende. Veď v Novom Zákone, v Apokalypse majú jasne napísané, že správne koná len ten, kto sa postaví na odpor voči šelme a nepodľahne jej nátlaku.
Žiaľ, cirkvi neslúžia duchu, ale šelme a jej zámerom o spútanie ducha. Cirkví nechránia ľudí pred šelmou, ale slúžia jej a samé sú pod jej vplyvom. Toto všetko nie je nijaký antivaxerský hoax, ktorý je treba všemožne potierať. Toto sú skutočnosti, vychádzajúce zo slov Biblie, ktoré si môže prečítať každý, a ktoré presne zodpovedajú tomu, čo sa dnes deje.
Na základe všetkých uvedených znakov by ľuďom malo byť jasné, že žijeme v dobe súdu, a každý by sa mal preto prednostne začať zaujímať o to, v čom tento súd spočíva a ako je ním možné prejsť bez úhony. Spomínané znamenia plnosti času k tomu každého z nás veľmi naliehavo nabádajú. A nabádajú nás k tomu preto, aby sme túto vážnu dobu neprespali v obvyklom materializme a naša osobnosť nemusela byť stratená a zatratená.
V čom teda spočíva podstata súčasného súdu a akým spôsobom ho môžeme úspešne zvládnuť?
Prorokmi i Ježišom Kristom dávno predpovedaný súd, ktorému je dnes ľudstvo vystavené, spočíva v postupnom zosilňovaní tlaku Pánovho Svetla. Zvýšený tlak Svetla privedie v zrýchlenej miere ku svojim plodom a ku svojim vonkajším prejavom všetko, čo sa v nás nachádza. A budú to plody dobré, alebo zlé. Budú to plody šťavnaté, zdravé a chutné, alebo plody skazené, trpké a jedovaté. Ale požívať ich bude musieť každý človek sám! A toto, ním samotným vytvorené ovocie, ho buď ešte viac povzbudí, podporí a povznesie, alebo ho ešte viac otrávi a napokon zahubí.
A preto je v prioritnom záujme každého človeka, aby v dnešnej dobe začal prísne dbať na to, čo sa nachádza v jeho vnútri, na čo myslí a čo ním vnútorne hýbe. Ak je to radostné, čisté, harmonické a predchnuté úctou k Stvoriteľovi, prinesie mu to povznesenie a šťastie, o akom doteraz nechyroval. Ak je ale jeho vnútro, jeho cítenie a myslenie neradostné, nečisté, neharmonické a bez úcty k Stvoriteľovi, prinesie mu to nešťastie, zúfalstvo, dezilúziu a napokon zrútenie osobnosti.
Súd teda spočíva v tom, že nám prisúdi šťastie, alebo záhubu prostredníctvom toho, čo sa nachádza v našom vnútri a čo v ňom živíme.
Je to všetko veľmi prosté a jednoduché. Tí, ktorí budú vnútorne čistí, radostní a harmonickí, budú dotykom lúča Pánovho Svetla v súde privedení k vrcholu radosti, čistoty a harmónie, čo povznesie ich osobnosť do nebývalých výšok. Tí však, ktorí budú vnútorne nečistí, neradostní a neharmonickí, budú dotykom lúča Pánovho Svetla v súde privedení k vrcholu neradosti, disharmónie a nečistoty, čo napokon definitívne zlomí a rozloží ich osobnosť.
Tých, ktorí budú mať lásku k Stvoriteľovi a odhodlanie žiť podľa jeho Vôle, privedie žiarenie lúča Pánovho Svetla k večnému bytiu v blízkosti Božej. Tých však, ktorí budú mať lásku len k veciam materiálnym, privedie žiarenie lúča Pánovho Svetla ku konečnému zániku matérie. Čo v sebe živíme a čo v sebe skrývame dôjde pod tlakom Svetla k svojmu vrcholu, a buď nás to povznesie, alebo zničí. A na základe toho tiež poznáme, či sme uznávali hodnoty pravé, alebo nepravé.
Milostiplnosť diania nastávajúceho súdu spočíva v tom, že nech už bolo v našej minulosti čokoľvek a nech už sme boli akýkoľvek, ak sa v prebiehajúcom súde upriamime vyššie uvedeným spôsobom iba k dobru, v posilnení lúčom Pánovho Svetla budeme skrze dobro v nás vysoko povznesení, hoci aj v tejto poslednej chvíli. Ak ale čas milostiplnosti premrháme a zostaneme vnútorne takí, akí sme, všetky naše chyby, posilnené lúčom Pánovho Svetla v nás dôjdu k svojmu vrcholu, a to nás zničí.
Buďme si teda dobre vedomými toho, čomu budeme v dnešnej dobe duchovne vystavení. Upracme preto vo svojom vnútri, vyčistime ho a slávnostne ho vyzdobme, pretože v lúči Svetla prichádza Pán a prináša súd, aby v ňom pozdvihol všetko, čo je dobré a dohnal k sebazničeniu všetko, čo je zlé.
***
Hľa, sekera je už priložená ku kmeňom stromov! A každý strom, ktorý neprináša dobré ovocie, bude vyťatý a spálený v ohni!
***
Hľa, prichádzajú anjeli so železnými kosákmi, aby zožali úrodu zeme! Aby pšenicu zhromaždili v Pánových sýpkach, a aby burinu a plevy spálili v ohni.
#75624
Prečo je mi ľúto očkovaných? 75624
othon (ID: 3690) | 0% Začiatočník
othon | 31.12.2021 17:54
Prečo je mi ľúto očkovaných?
Vo Veľkej Británii bol zverejnený desivý graf. Zobrazuje porovnanie úmrtnosti medzi očkovanou a neočkovanou populáciou na iné choroby, než na covid. Vyplýva z neho, že kto sa dal očkovať vystavil sa zvýšenému riziku, že v blízkej dobe zomrie na chorobu, s ktorou by si jeho imunitný systém hravo poradil, keby nebol dezorientovaný očkovaním. Za určitú imunitu proti covidu a za ľahší priebeh prípadnej nákazy sa teda platí stratou imunity voči iným chorobám.
Prečo je tomu tak a čo sa v skutočnosti stane s našim organizmom a jeho odolnosťou, keď sa dáme zaočkovať?
Predstavme si hrad, ktorého hradby sú chránené bojovníkmi, čiže imunitným systémom. Bojovníci stoja v pravidelnom rozostupe po celom obvode hradieb a dávajú pozor, aby ich nijaký nepriateľ z nijakej strany neprekonal.
Vakcína však vydá povel strážam na hradbách, aby sa prednostne sústredili na jediný bod a na jediného nepriateľa. Na covid. To ale zároveň znamená, že hradby na iných miestach zostávajú slabo chránené a nepriatelia, čiže iné choroby, ich môžu pomerne ľahko prekonať. A preto ich aj prekonajú a nakoniec dobijú hrad, čo znamená smrť človeka. Toto je dôvod, prečo bola vo Veľkej Británii zaznamenaná enormne zvýšená úmrtnosť očkovanej populácie.
Zdroj:
https://janatutkova.blog.pravda.sk/2021/11/24/n...
Aj údaje, ktoré má k dispozícii škótska organizácia Public Health Scotland ukazujú, že od polovice mája 2021 sa v Škótsku zvyšuje nadmerná úmrtnosť, a to napriek obrovskému poklesu úmrtí na Covid-19, pričom u osôb mladších ako 65 rokov došlo až k 40% nárastu počtu úmrtí oproti päťročnému priemeru.
V niektorých týždňoch od mája 2021 došlo až k 118 % nárastu počtu kardiovaskulárnych prípadov u osôb vo veku 15-40 rokov a k 72% nárastu počtu kardiovaskulárnych prípadov u osôb vo veku 45-64 rokov.
Riaditeľ pohrebnej služby John O’Looney z Anglicka hovorí o svojej skúsenosti s nárastom úmrtí ľudí po infarktoch, mŕtviciach a ďalších chorobách od začiatku očkovania. Hovorí, že toľko úmrtí na krvné zrazeniny ako tento rok nevidel za posledných 14 rokov.
Dôkazom toho, že sa to deje aj u nás je smrť Miroslava Žbirku. Žbirka zomrel na zápal pľúc a jeho náhla smrť bola pre všetkých veľkým prekvapením, pretože vyzeral mladistvo a bol stále pracovne vyťažený.
Čo sa stalo? Veď predsa na zápal pľúc v dnešnej dobe nikto v dobrej kondícii nezmiera? Zomierajú naň zväčša ľudia nevládni a dlhodobo pripútaní na lôžko.
Je známe, že Žbirka absolvoval očkovanie dvomi dávkami proti covidu, čo z hľadiska vyššie uvedených informácií znamená, že jeho imunitný systém bol nastavený na zvýšenú ostražitosť proti covidu, ale na úkor zníženia ostražitosti voči ostatným chorobám. A toto oslabenie bolo príčinou zápalu pľúc a náhlej smrti. Keby nedošlo k očkovaniu, imunitný systém by bol odolný a ochrana pred zápalom pľúc by preň nepredstavovala žiaden problém. Z tohto hľadiska preto môžeme považovať Miroslava Žbirku za obeť vakcinácie presne v tom zmysle, ako to naznačuje graf z veľkej Británie.
To, čo sa deje je však veľmi zvláštne, pretože všetky tieto skutočnosti musia byť odborníkom dobre známe. Napríklad z výskumu doktora Petra Abiho, ktorý realizoval v roku 1986 v Guinei Bissau očkovanie proti záškrtu, tetanu a čiernemu kašľu vakcínou s názvom DTP. Avšak vakcína sa vzhľadom k africkým pomerom a značnému rozptýleniu populácie nedostala ku všetkým deťom. Preto vznikli dve kategórie detí. Jedny očkované a druhé neočkované.
Doktora Petra Abiho však po tridsiatich rokoch napadlo overiť si pozitívny prínos vakcinácie a jej blahodárne účinky prostredníctvom vzácnej možnosti vzájomného porovnania zdravotného stavu zaočkovanej a nezaočkovanej populácie.
Jeho zistenie však bolo šokujúce! Zistil totiž, že očkovaní boli síce imúnni voči chorobám, proti ktorým boli zaočkovaní, ale v porovnaní s kategóriou nezaočkovaných bola u nich zaznamenaná o desať percent vyššia úmrtnosť na iné choroby. Vakcína teda na jednej strane pomohla proti určitému konkrétnemu ochoreniu, ale na druhej strane zasiahla do imunitného systému takým spôsobom, že nebol schopný efektívne čeliť iným chorobám, s ktorými by si bol inak poradil. V konečnom dôsledku teda práve kvôli vakcinácii zomrelo o desať percent obyvateľstva viac spomedzi tých, ktorí vakcináciu podstúpili.
A pretože tieto skutočnosti musia byť vo vedeckých odborných kruhoch dobre známe, vyvstáva znepokojivá otázka, prečo sa v súčasnosti opakuje tá istá chyba? Tá istá chyba, ktorá má za následok zvýšenú úmrtnosť očkovanej populácie? Nemali by sme sa vari zo svojich chýb poučiť a neopakovať ich?
Keď však k poučeniu nedochádza a chyba sa opakuje, celkom oprávnene vystáva desivá myšlienka, že ide o zámer. Že to nie je nijaká nevedomosť! Že sa niekto skutočne poučil a tieto poznatky cielene využil nato, aby dosiahol redukciu svetovej populácie.
V takzvaných konšpiračných kruhoch je predsa dávno známe, že vysoké svetové mocenské kruhy majú takúto ambíciu. Že chcú takýmto spôsobom vyriešiť ekologickú, surovinovú a populačnú krízu. Každému musí byť predsa nápadné, ako vehementne je obyvateľstvo nútené do očkovania. Najskôr len pod všemožným nátlakom, ale akože dobrovoľne. Ak však budú počty takzvane dobrovoľne zaočkovaných neuspokojivé, plánuje sa násilné povinné očkovanie.
A to aj napriek tomu, že v Holandsku s jeho 85 percentnou zaočkovanosťou sa rovnako, ako aj u nás plnili nemocnice, uzatvorila krajina a v tisícoch rástli počty infikovaných.
Vakcinácia proti šíreniu covidu evidentne nefunguje. Celá hystéria okolo covidu je tu len kvôli tomu, aby boli ľudia donútení k očkovaniu, a aby sa tým splnil plán riadenej redukcie svetovej populácie. K nej bude dochádzať v priebehu nasledujúcich rokov a tieto úmrtia nebudú spájanie s vakcináciou a jej následkami. Hľa, až sem dospel svet komerčnej prázdnoty s jeho konzumne, materialisticky a ateisticky orientovaným obyvateľstvom.
Všetci by chceli, aby pandémia skončila a my sme sa vrátili do obdobia a ku spôsobu života pred pandémiou. Avšak táto doba s jej štýlom života bola v skutočnosti chorá, a preto nevyhnutne vyústila do toho, čo dnes prežívame. Vo zvrátenosti svojich hodnôt nevyhnutne vyústila do všetkého toho, čo sa dnes deje. Do brutálneho covid fašizmu, ktorý nás uvrhol do veľkého vyhladzovacieho koncentračného tábora, kde doktor Mengele s Pfizeru a iných farmaceutických spoločností podáva väzňom smrtiacu injekciu.
Ľudia viedli pred pandémiou neprávny spôsob života a uznávali pomýlené hodnoty. Hodnoty nízke, bezduché a orientované len na matériu a pozemské pôžitky. A z podhubia týchto všeobecne uznávaných zvrátených hodnôt sa sformovala zvrátená elita najmocnejších, považujúca sa za vládcov, majiteľov a správcov planéty. A na prianie a podľa plánov týchto mocných bude žiť na našej planéte ako vo veľkom koncentráku pod ustavičnou kontrolou len toľko ľudí, koľko je podľa nich optimálne.
Odklon ľudstva od hodnôt ducha a desivé dôsledky, ktoré to prinesie, to všetko bolo predpovedané už dávno. A my teraz žijeme v dobe napĺňania týchto proroctiev. A apokalyptické proroctvá sa napĺňajú preto, aby sme poznali a na vlastnej koži okúsili dôsledky toho, ako sme žili. Inak by sme totiž nikdy neboli schopní pochopiť, že život bez ducha a bez Boha je nešťastím a preto smeruje k nešťastiu. A že šťastie a harmóniu je možné začať budovať len prostredníctvom hodnôt ducha a ich postavením na prvé miesto. Týmito hodnotami je láska, spravodlivosť, dobro ušľachtilosť a úcta k Stvoriteľovi a k jeho Vôli.
V dobe pred pandémiou malo dôjsť k masívnemu duchovnému obrodeniu našej civilizácie. Všetky vyžarovania vesmíru tomu napomáhali a mnohí ľudia na to upozorňovali. Žiaľ, masy to ignorovali, a preto nastúpil covid fašizmus s jeho plánmi na genocídu populácie. Ide presne o tú istú situáciu, k akej došlo v tridsiatych rokoch 20. storočia. Aj vtedy malo dôjsť k veľkému duchovnému obrodeniu civilizácie. Ale aj vtedy došlo v tomto smere k obrovskému zlyhaniu, a preto nastúpil nemecký fašizmus, uskutočňujúci a plánujúci masívnu genocídu ľudstva, alebo takzvaných menejcenných rás.
To však, čo mohlo v minulosti zabrániť nástupu fašizmu, a čo môže zabrániť jeho expanzii aj v súčasnosti je duchovné prebudenie. Je duchovné obrodenie. Je to cesta k pravému človečenstvu, povznesenému nad nízkosť konzumných hodnôt a zameranému na duchovné hodnoty. Jedine v tom je progres a v tom je zároveň skryté i víťazstvo nad pandémiou.
#75626
RE: Prečo je mi ľúto očkovaných? 75626
Amadeus (ID: 5476) | 0% Začiatočník
Amadeus | 2.1.2022 14:18
Ďakujem Ti za Tvoj názor.
Paradoxom Tvojho vyjadrenia je, že donedávna si popieral existenciu pandémie, teraz ju už vysvetľuješ.
Paradoxom Tvojho príspevku je aj to, že sa odvolávaš na "oficiálne zdroje", ktoré sú podľa Teba pôvodcom "regulovanej genocídy".
Paradoxom Tvojich slov je aj duchovná podoba možnosti boja proti pandémii, no sám si nijako neprispel, naopak - podnecuješ nenávisť, polarizuješ a nadradzuješ seba a svoje myšlienky pred ostatnými.
Zjavne však zlyhávaš v čítaní s porozumením. Zjavne máš nedostatky s analýzou štatistických výstupov a jednoznačne si podľahol populistickej rétorike.
Neľutujem Ťa, a nestojím ani o to, aby si Ty ľutoval mňa.
#75644
Exkluzívne odhalenie okultného pozadia svetovej moci 75644
othon (ID: 3690) | 0% Začiatočník
othon | 31.1.2022 19:46
Exkluzívne odhalenie okultného pozadia svetovej moci
Ateizmus a materializmus širokých más obyvateľstva je vedomým bludom. Masy sú v ňom umelo udržiavané svetovými mocenskými elitami, ktoré vlastnia úplne iné, tajné poznanie. Ono im dáva moc. Moc znalých nad neznalými a moc vedomejších nad nevedomými.
Svetové mocenské elity totiž dobre vedia, že okrem reality materiálnej existuje aj realita nemateriálna. Alebo inak povedané, okrem reality najhrubšej existuje aj realita jemnejšia. A tak, ako my tu na zemi žijeme v realite hmotnej, žijú iné entity v realite jemnej.
Už od čias dávneho Babylonu existujú rôzne okultné praktiky, prostredníctvom ktorých je možné nám z našej hmotnej reality nadviazať kontakt a spojenie s entitami, žijúcimi v realite jemnejšej. A tieto praktiky pretrvali až dodnes.
Je napríklad známe, že aj Hitler sa veľmi intenzívne zaoberal okultizmom. On aj iní vysokí fašistickí pohlavári sa sústreďovali okolo okultných skupín, akými bola spoločnosť Thule, alebo skupina Vril. Prostredníctvom okultných praktík sa im podarilo mimozmyslovým spôsobom nadviazať spojenie z entitami z inej úrovne, ktoré im sprostredkovali určité technológie. Tieto technológie boli posunuté nemeckým vedcom, aby na nich ďalej pracovali.
Ale ako sa vraví, nič nie je zadarmo! Za poskytnutie informácií bola vyžadovaná protislužba. Protislužba spočívala v rozpútaní zla apokalyptických rozmerov, vyvolávajúceho silné negatívne vyžarovania miliónov obyvateľov našej planéty, čím vznikli silné negatívne energie, čerpané týmito bytosťami ako zdroj ich životnej sily.
Tieto entity sú totiž odpojené od Božieho Svetla, a tým od jeho životodárnej sily. Preto sú nútené získavať energiu inak. A to z negatívnej energie, vytváranej ľuďmi prostredníctvom ich nedobrých pocitov, emócií, myšlienok a vnútorného života.
V našom univerze to totiž funguje tak, že životodárnu energiu, ktorá k nám prúdi v podobe Pánovho Svetla môžeme my ľudia pretransformovať, alebo využiť dvomi spôsobmi. Buď pozitívne, alebo negatívne. Buď vo forme pozitívnych pocitov, myšlienok, emócií a prežívania, alebo vo forme negatívnych pocitov, myšlienok, emócií a prežívania.
To pozitívne sa takto nami transformované vracia opäť nahor k Svetlu, vytvárajúc tým zároveň osudové vlákno, smerujúce našu osobnosť k Svetlu a k Pánovi. To negatívne však nemôže prúdiť smerom nahor, pretože to nie je hodné Pánovho Svetla. Preto negatívne energie klesajú nadol a slúžia ako potrava pre entity na inej materiálnej úrovni, ktoré postrádajú prísun Pánovho životodárneho Svetla.
Aj toto bol napríklad jeden z účelov koncentračných táborov, kde z predsmrtnej hrôzy a utrpenia tisícov zavraždených čerpali svoju energiu temné entity, ako protislužbu za poskytnutie rôznych informácií. A nečerpali ju len z koncentračných táborov, ale aj zo strachu, hrôzy a bolesti miliónov ľudí, postihnutých vojnovou tragédiou.
V Biblii sa vyslovene zakazuje akékoľvek nadväzovanie spojenia s entitami v jemnejších úrovniach prostredníctvom mágie a okultizmu, pretože vzhľadom k pretrvávajúcej nízkej duchovnej úrovni ľudstva je zákonité, že môže dôjsť iba k spojeniu s nízkymi a temnými entitami.
Je známe, že po obsadení fašistického Nemecka armádou USA mali Američania záujem o špičkových nemeckých vedcov, pracujúcich na rôznych tajných výskumoch. Nemeckí vedci boli prostredníctvom projektu Paperclip presunutí do USA, aby ďalej pokračovali vo svojej práci. Hovorí sa, že sa to týkalo aj doktora Mengeleho i s jeho výskumom, brutálnym spôsobom vykonávaným na väzňoch v koncentračných táboroch.
A do USA sa presunuli aj okultné kruhy s ich prepojením na entity, nachádzajúce sa v inej rovine bytia. Všetko v podstate pokračovalo bez prerušenia ďalej, a to aj vrátane Hitlerovho sna o nadvláde nad celým svetom a jeho obyvateľstvom, ktoré má byť radikálne zredukované na optimálny počet. Svet sa má zmeniť na jeden veľký koncentračný tábor, kde budú všetci jeho obyvatelia podrobení totálnej kontrole. Súčasťou plánu je i ovládnutie surovinovej základne Ruska rovnako, ako za čias Hitlera. Všetky tieto veci sa dnes začali reálne napĺňať prostredníctvom pandémie, vakcinácie, kontroly obyvateľstva a presunom základní, vojsk a techniky NATO k hraniciam Ruska, z čoho začína byť Rusko znepokojené a chce to zastaviť.
O realite okultného pozadia svetovej moci svedčia i slobodomurárske lóže. Ich členmi sa stávajú najvýznamnejší svetoví politici. Stupne v hierarchii slobodumurárskej lóže sú stupňami okultného zasvätenia. Ilustrujú to napríklad krátke nohavice Václava Havla pri jeho inaugurácii za prezidenta. Krátke nohavice nebola náhoda, ale vonkajší symbol stupňa zasvätenia v slobodomurárskej lóži.
Známy je tiež pozdrav prezidentky Čaputovej s predsedníčkou Európskej komisie Ursulou von der Leyen. Zdravia so skríženými rukami na hrudi. Tento symbol často používal aj Hitler pri svojich prejavoch a ide o slobodomurársku symboliku ochoty obetovať vlastný národ. V prípade prezidentky Čaputovej je to ochota obetovať vlastný národ pochybnej vakcinácii, hodnej doktora Mengeleho.
No a na vrchole temnej okultnej slobodomurárskej hierarchie sa nachádza úzka skupina ľudí s prepojením na entity v inej rovine bytia. Pod vedením týchto entít a pod ich vplyvom sa náš svet dostal pod priamy vplyv temna, čoho výsledkom je diabolský plán na zredukovanie populácie a zavedenie systému absolútnej kontroly obyvateľstva. Populácia je redukovaná laboratórne vyrobeným vírusom a zároveň vakcínou proti nemu. Začína byť monitorovaný a vymedzovaný pohyb každého jednotlivca, a to podľa miery jeho poslušnosti.
Týmto spôsobom boli zabité dve muchy jednou ranou. Na jednej strane pozemskí mocipáni redukujú obyvateľstvo prostredníctvom pandémie a zároveň sa snažia o zvedenie systému jeho totálnej kontroly, a na druhej strane prostredníctvom všetkej negativity, depresie, strachu, nenávisti, nespokojnosti a frustrácie, ktorú to vyvoláva, si temné entity vytvorili z ľudstva dojnú kravu na negatívne energie. Preto každý, kto v dnešnej dobe podlieha negativite akéhokoľvek druhu a živí ju svojimi myšlienkami a emóciami, každý takýto človek tým vyživuje temné entity. Zároveň sa i jeho osudové vlákna tkajú smerom temnu, čo môže v konečnom dôsledku znamenať jeho definitívnu osobnostnú skazu v podobe zatratenia duše.
Je preto maximálne dôležité vedieť o týchto skutočnostiach, aby sme sa vo svojej neznalosti a nevedomosti nestali obeťami temnoty a jej ľstivých, diabolských úkladov, na základe ktorých je všetko prezentované tak, že sa to deje pre naše dobro. Diabol k nám dnes prichádza v rúchu baránka, ako záchranca sveta pred pandémiou a žiaľ, naivní ľudia tomu veria, podvoľujú sa a spolupracujú. Vo svojej nedostatočnej bdelosti a vo svojej neschopnosti rozpoznávať vlkov rúchu baránka tomu podľahli dokonca i cirkvi.
Ľudstvo sa nikdy nemalo snažiť spájať s nijakými temnými entitami, spolupracovať s nimi a prijímať od nich inšpirácie! Keby sme upierali svoj pohľad vždy iba k Stvoriteľovi, mohli sme toho zostať ušetrení. Jedine od Pána sme mali prijímať inšpirácie a jemu sme mali slúžiť! Podľa jeho Vôle a jeho prikázaní sme sa mali riadiť! Základnú životnú silu, prúdiaci k nám od Stvoriteľa, sme nemali zneužívať negatívnym spôsobom, ale využívať ju iba na veci pozitívne. Mali sme ju využívať k dobrému, čistému, spravodlivému a bohabojnému životu. Tým by sme vytvárali pozitívne energie, prúdiace naspäť k Stvoriteľovi, a týmto smerom by boli zároveň tkané i nitky nášho osudu. To by malo za následok radosť, šťastie a harmóniu.
To, čo sa dnes deje, je dôsledkom nasmerovania toku životnej energie nesprávnym smerom. Smerom k prázdnote matérie, zbavenej hodnôt ducha. Nízke, materialistické snaženie ľudstva vyprodukovalo všetku nízkosť, nachádzajúcu sa okolo nás. A všeobecná hodnotová nízkosť obyvateľstva sa stala podhubím pre vznik a rozvoj nízkych mocenských elít, prepojených s temnými entitami, čo privodilo marazmus, v ktorom dnes žijeme. Cesta von z marazmu spočíva jedine v presmerovaní toku našej životnej energie, ktorá už viac nesmie prúdiť nadol a živiť temno, ale iba nahor, smerom k Stvoriteľovi, prostredníctvom života a myslenia podľa jeho Vôle. To je jediné záchranné lano! Po ňom sa musí začať šplhať každý, kto sa chce zachrániť.
Kto v sebe začne budovať dôveru v Pána a rozvíjať vo svojom živote duchovné hodnoty, veľmi rýchlo zacíti vnútorný jas, plynúci z takéhoto počínania. Svetlo Pána ožiari jeho dušu a zapáli v nej nádej. Nádej, že Pravda a Dobro zvíťazia nad temnotou a lžou, skrývajúcou sa pod masou dobra.
Mnohí ľudia si myslia, že v dnešnej dobe existujú oveľa dôležitejšie veci, na ktoré je treba sústrediť svoju pozornosť, než nejaké „pochybné“ duchovné súvislosti. Práve dnes však nie je nič dôležitejšieho, ako sa vedome snažiť udržať si vnútorný jas, radosť, harmóniu, vieru v dobro a úctu voči blížnym. To ale nie je možné dosiahnuť a trvalo si udržať inak, ako dôverou v Pána. Dôverou v jeho ochranu, pomoc a podporu.
A dôležité je to preto, lebo práve to, čo dnes sejeme svojim vnútorným nastavením a svojim vnútorným rozpoložením, presne to budeme v budúcnosti žať. Naša budúcnosť spočíva v tom, akými vnútorne i navonok v súčasnosti sme.
Taký je totiž zákon! Zákon spätného účinku! Veľmi dobre ho poznajú i temné entity, a preto je dnes všetko pod ich vplyvom nastavené tak, aby ľudia žili v strachu, v úzkosti, neistote, depresii, alebo v nepriateľstve a nenávisti voči inak zmýšľajúcim. Temné entity dobre vedia, že týmto spôsobom si pre seba sejeme ešte väčšie peklo a hrôzu, z ktorých chcú profitovať.
Nedajme sa k tomu dotlačiť a zmanipulovať! Uprime svoj pohľad k Pánovi a v dôvere v neho udržujme svoje vnútro jasné, radostné, čisté, spravodlivé, čestné a láskyplne naladené voči všetkým ľuďom bez rozdielu. Ani vnútorne, ani navonok sa nepoddávajme tomu, k čomu nás tlačia služobníci temna v ľudských telách, ktorí nám dnes vládnu a aktívne odporujme zlu. Či už v sebe samých, alebo okolo nás v našom okolí, pretože žijeme v rozhodujúcej dobe boja temnoty so Svetlom.
#75646
RE: Exkluzívne odhalenie okultného pozadia svetovej moci 75646
#75645
https://www.youtube.com/watch?v=mSnO0_rB4rE 75645
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 1.2.2022 21:16
.
#75648
...agresor spoza veľkej mlaky... 75648
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 5.2.2022 16:13
...rusaci nad každym agresorom vyhraľi- (napoleon, dolfi)... a to zato bo poznaju zemľanky... slipi džou s poza veľkej mlaky tiš pojdze hore KO... OM
#75652
75652
eddy (ID: 4302) | 13% Praktikant
eddy | 8.2.2022 17:04
Prehrali vo Vietname, Laoše, Somálsku, Afganistáne, rozbili Irák, Lybiu a nedokázali nič! Kec še naserú do Rusoch, to budze ich konec a to potrebujú!!!
#75653
RE: 75653
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 12.2.2022 12:51
...muslimove bojuju kuščik inakši - (zruca dvojičky, otravia vodu, vypušča omikron... a tak) No aľe kedz dojdze ku vojňe, tha perše z mapy zmizňe "vyspele" Slovensko... bo v amerike še ňebojuje , vof Moskve tiš ňe... aľe tutak sebe buzeranci robia muňičaky... na sloveňsku budze jeden veľky "ohňostroj"
#75656
RE: 75656
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 16.2.2022 11:43
...ty bars chceš vojnu, sledujem... typujem - dedukujem, že ši zos totych ceplych, bo vojnu chceju ľem tote , co ňemaju dzeci a to su buzici... do jedneho mecha zos judašami- (zradcami) a ponoric do vody ...
#75657
RE: RE: 75657
eddy (ID: 4302) | 13% Praktikant
eddy | 16.2.2022 17:48
sebe robiš srandu, z čeho tak usudzuješ?
teraz vojna ty trubko? šak je olympiada :-D
vojnu chce akurát Bidet, ale on ani nezna co chce , starecka demencia

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.

#75658
RE: RE: 75658
eddy (ID: 4302) | 13% Praktikant
eddy | 16.2.2022 18:07
tvoja diagnoza budze jak Bidetova, odovzdaj občanku
#75659
RE: RE: RE: 75659
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 19.2.2022 12:32
...demenciu už maju i mlade ľudze... sledujem poľitiku a vidzim, že 90% "odborňikoch" su pacienti...
#75660
RE: RE: RE: 75660
#75685
Na vlne nenávisti! Fašizácia Európy a zatratenie duše! 75685
othon | 3.6.2022 19:37

Tento príspevok porušil kódex diskusného fóra , a preto bol odstránený.

#75686
75686
vlkodlak | 10.6.2022 05:48

Tento príspevok porušil kódex diskusného fóra , a preto bol odstránený.

#75687
džube šandar cigana 75687
vlkodlak | 17.7.2022 14:27

Tento príspevok porušil kódex diskusného fóra , a preto bol odstránený.

#75728
Poznanie vyšších svetov nad nami a spájanie sa s nimi 75728
othon (ID: 3690) | 0% Začiatočník
othon | 22.11.2022 20:00
Poznanie vyšších svetov nad nami a spájanie sa s nimi
Celý vonkajší a vnútorný potenciál väčšiny ľudí dnešnej doby je zameraný len na viditeľný a materiálny svet okolo nás. Len k nemu je upretý ich zrak, ich túžby, ich myšlienky a ich šťastie. Preto nie sú schopní vnímať, že nad nami existujú aj iné, vyššie svety.
Svety plné radosti a harmónie, s obrovským potenciálom prinášať túto radosť a harmóniu aj do nášho, tak disharmonického a neradostného materiálneho sveta. Na to je však potrebné vedieť o týchto svetoch, spájať sa s nimi a nechať sa nimi inšpirovať a viesť.
Lebo náš materiálny svet, ako i všetky vyššie svety, o ktorých budeme hovoriť, sú len súčasťou jedného veľkého celku stvorenia. Preto majú byť vzájomne úzko prepojené, aby mohli všetky pomoci a inšpirácie prúdiť z vyšších svetov až do toho najnižšieho, čiže do našej najhrubšej hmotnosti. Vinou ľudí a ich jednostranným zameraním iba na matériu je však toto inšpirujúce a posilňujúce vzájomné prepojenie prerušené. Rozumový racionalizmus, ateizmus a materializmus nás odrezali od celku stvorenia, dôsledkom čoho budujeme svoju civilizáciu len prostredníctvom racionality rozumu, bez inšpirácií a pomocí zhora.
Kam sme to takýmto spôsobom doviedli a kam to smeruje, môže každý z nás dennodenne prežívať prostredníctvom toho, čo sa deje u nás doma, alebo vo svete. A deje sa to, že to s nami všetkými ide od desiatich k piatim, čo je očividným a všetkým ľuďom zjavným svedectvom toho, že bez znalosti vyšších svetov a bez spojenia s nimi to s ľudstvom nemôže dopadnúť dobre.
Lebo ľudstvo jednoducho nemôže existovať samostatne, odrezané od celku stvorenia ako doteraz, ale môže prežiť a prosperovať len vtedy, ak je spojené s celkom a prijíma inšpirácie a posilu z vyšších svetov. Takto to má byť, takto to má fungovať a takto to chce Stvoriteľ.
Povedzme si teda, o aké svety ide a ako sa s nimi spájať.
Najbližšie k nám je svet bytostný, alebo ríša bytostná, a nad ňou je svet duchovný, čiže ríša Ducha.
Svet bytostný je svetom bytostí prírody, ktoré sa starajú o chod prírodného diania. Príroda totiž nefunguje sama od seba. Príroda má dušu! A tou dušou, alebo hybnou silou sú bytosti, prírodu spravujúce. Lebo rovnako, ako naša duša, ktorú nevidíme, hýbe našim fyzickým viditeľným telom a riadi ho, aj viditeľný, fyzický chod prírody je riadený bytosťami prírody, ktoré sú jej dušou a hybnou silou.
V dávnej minulosti, vyznačujúcej sa oveľa užším spojením s prírodou, mohli ľudia prírodné bytosti vidieť, vnímať a komunikovať s nimi. Tieto bytosti tak mohli ľuďom pomáhať a mohli ich viesť. Dávne báje a rozprávky o vílach, vodníkoch, škriatkoch, gnómoch, alebo elfoch nie sú žiadny výmysel. Je to vyjadrenie a opísanie reality sveta prírodných bytostí, vnímanej našimi predkami ich jemnejším zrakom.
Do tejto kategórie patria i mocné bytosti, ako je napríklad Perún - vládca hromov a bleskov, alebo Neptún - vládca vodstva. Práve o týchto bytostiach hovorí známa grécka mytológia, ale aj mytológia slovanská, germánska, alebo keltská. Toľko naozaj veľmi stručne k svetu bytostnému.
Ešte vyššie nad ním sa nachádza svet duchovný. Je to ríša Ducha, nazvaná tiež kráľovstvom nebeským. My ľudia, čiže naša skutočná ľudská podstata, pochádza práve z tejto ríše. Ona je našou domovinou a vlasťou.
Z tejto ríše sme na začiatku nášho vývoja vyšli ako nevedomé duchovné deti a zostúpili sme dolu, do školy hmotnosti, za účelom nadobudnutia plnej duchovnej zrelosti a dospelosti. V hmotnom svete máme rásť, dozrievať a učiť sa, aby sme sa raz, ako duchovne zrelé a duchovne dospelé osobnosti mohli vrátiť naspäť domov do ríše Ducha. Učebná látka, ktorú sa máme naučiť, ktorá sa nám má dostať do krvi, a ktorá sa má stať neoddeliteľnou súčasťou našej osobnosti je obsiahnutá v Desatore prikázaní, v Ježišovom učení a v Posolstve Grálu.
Táto učebná látka je však v podstate veľmi jednoduchá a dá sa zhrnúť do dvoch bodov.
Za prvé: máme sa správať tak, aby sme v styku s inými konali čo najlepšie a najharmonickejšie, v zmysle Ježišových slov, že iným ľuďom máme robiť len to, čo chceme, aby oni robili nám. A za druhé sa máme snažiť udržiavať krb svojich myšlienok čistý v tom zmysle, že už v myšlienkach dbáme o to, aby sme nijako neublížili, neukrivdili a nezneuctili našich blížnych.
To je všetko! To je celé! Takýmto spôsobom máme jednať v živote a takýmto spôsobom máme myslieť, aby sme mohli stúpať stále vyššie vo stvorení, a po úspešnom zvládnutí svojej pozemskej misie nakoniec vojsť do večnej ríše Ducha.
Toľko teda opäť vo veľkej stručnosti k svetu duchovnému, nachádzajúcemu sa nad svetom bytostným.
A teraz si povedzme, ako sa môžeme s týmito svetmi spájať.
Spoločným menovateľom spomínaných svetov je spôsob života, akým žijú ich obyvatelia. Je to život, naplnený radosťou! Radosťou z daru vedomého bytia. A z tejto základnej a elementárnej radosti zo života vyrastá radostné tvorenie, budovanie a zveľaďovanie stvorenia ku cti Božej. Život v bytostnej i v duchovnej ríši je životom, plným radostnej tvorivej aktivity, vykonávanej ako chvála Najvyššiemu.
Ak teda chceme nadviazať s týmito svetmi kontakt, čerpať z nich inšpirácie a prijímať z nich pomoci, musíme sa naladiť na rovnakú vlnovú dĺžku. Na rovnakú vlnovú dĺžku čistej detskej radosti z bytia. A na rovnakú vlnovú dĺžku radostného tvorenia a budovania ku cti Najvyššieho. Týmto spôsobom sa dostaneme do súzvuku so stvorením a so všetkými jeho svetmi a bytosťami, od ktorých sme sa odtrhli svojim jednostranným rozumovým racionalizmom, a svojim slepým materializmom, považujúcim matériu za to jediné, čo jestvuje.
Človek, ktorý žije v jednoduchej, detskej radosti z bytia a svojim radostným budovaním, tvorením a prácou chváli Boha, žije tak, ako má! Žije v harmónii s celým stvorením a je jeho užitočnou súčasťou. Preto celé stvorenie stojí za ním a podporuje ho. Je obklopený nespočetnými bytostnými a duchovnými pomocami, ktoré ho akoby na krídlach nesú na jeho ceste domov do ríše Ducha. Je mu pomáhané aj čisto pozemsky, a to až zázračne. Je mu ukázaná cesta von zo všetkých nástrah a protivenstiev, čo má v dnešnej dobe očisty zeme doslova životne dôležitú a nenahraditeľnú cenu.
A okrem radosti, radosti z bytia a z činorodého tvorenia ku cti Božej treba ešte spomenúť aj čistotu a harmóniu. Obyvatelia bytostného a duchovného sveta žijú v čistote a v harmónii. Len sa napríklad pozrime na prírodu, kde ešte nezasiahla ruka človeka. Je viditeľným obrazom a odrazom harmónie, vládnucej v bytostnej ríši, ktorú usilovné ruky bytostných služobníkov vtláčajú a vnášajú do chodu pozemského prírodného diania. Harmóniu voľnej prírody jasne vníma úplne každý človek.
A podobne je to aj s prvkom čistoty. Aj čistota v prírode, v podobe čistého vzduchu, alebo čistej vody je odrazom a obrazom čistoty, vládnucej v bytostnej ríši. Vznešený princíp čistoty dokážu zvieratá vo voľnej prírode zachovať dokonca aj pri uplatňovaní pohlavného pudu.
Preto každý, kto chce nadviazať spojenie s vyššími svetmi nad nami, sa musí snažiť aj o čistou a harmóniu, aby sa aj prostredníctvom nich naladil na rovnakú vlnovú dĺžku, a tým získal vzájomné spojenie. Musí sa snažiť o čistou tým, že sa bude usilovať udržať krb svojich myšlienok čistý. A musí sa snažiť o harmóniu tým, že sa bude usilovať o vzájomné harmonické spolužitie medzi ľuďmi.
Týmto spôsobom dôjde podobne, ako pri radosti z bytia a radosti z tvorenia, i prostredníctvom nášho úsilia o čistotu a harmóniu k pevnému prepojeniu s celým stvorením, so všetkým obrovským požehnaním, ktoré to prináša.
A aby na záver bola daná taká bodka, aká byť má treba povedať, že na najvyššom vrchole nad všetkými svetmi, ktorých je ešte viac a ešte vyššie stojacich, ako svet bytostný a duchovný, nad všetkým jestvujúcim tróni najvznešenejší Boží majestát. Tróni veľký, všemohúci, dobrotivý Boh, z ktorého lásky a nekonečnej dobroty všetko povstalo a môže jestvovať.
A je nemiernou výsadou ľudského ducha, a to už aj tu na zemi, že môže až priamo k Najvyššiemu a jeho trónu smerovať svoju vďačnosť a svoje prosby. A odpoveď na ne prúdi potom od nesmierneho Boha smerom nadol cez všetky svety a úrovne až k svetu duchovnému a bytostnému, odkiaľ ju potom až priamo k nám do hmotnosti prinášajú naši duchovní a bytostní pomocníci.
Čím užšie, silnejšie a čistejšie je naše spojenie s vyššími svetmi nad nami, tým viac v neskalenej a čistej podobe sa nám môže dostať toho, čo k nám prichádza zhora od Pána. Preto ak stojíme vo stvorení správne, môžu sa v našom živote konať zázraky, pretože požehnanie Pána a jeho pomoci sa k nám môžu dostať v plnej sile. Presne tak, ako sa v plnej sile dostávajú ku všetkým obyvateľom duchovného a bytostného sveta.
Neodrezávajme sa preto od tohto požehnania a od týchto pomocí tak, ako doteraz, ale s dôverou sa im otvorme, aby sme sa konečne aj my osobne, ale i celá naša zem mohli stať plnohodnotnou súčasťou veľkého celku stvorenia.
#75729
RE: Poznanie vyšších svetov nad nami a spájanie sa s nimi 75729
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 29.11.2022 20:58
---Zlate "KOMANČOVE" voni to daju šicko do poriadku... a BUDE AKO NEBOLO...
#75771
Správcovia cností žalujú ľudstvo! 75771
othon (ID: 3690) | 0% Začiatočník
othon | 1.5.2023 20:04
Správcovia cností žalujú ľudstvo!
Žijeme v oveľa zázračnejšom stvorení, než si myslíme. Žijeme vo stvorení až rozprávkovo zázračnom. Naši predkovia mali vedomosť o jeho prapôvodnej zázračnosti. Ako posolstvo pre ďalšie generácie ju vkladali do mytológií, bájí, povestí a rozprávok. Postupným rozvojom rozumovej racionality sa však toto zázračné poznanie strácalo a stratilo sa až do takej miery, že my v súčasnosti považujeme všetky postavy dávnych mytológií, bájí a rozprávok za výmysel.
Začína však nová doba, v ktorej pod tlakom Božieho Svetla začína kolísať a rúcať sa pýcha rozumu, ktorá ľuďom zastiera výhľad na prapôvodnú krásu a až rozprávkovú zázračnosť stvorenia. Za rachotu rúcajúcich sa múrov všetkého, čo dosiahla a vybudovala ľudská rozumová pýcha, začína byť čoraz jasnejšia skutočná pravda bytia, ktorá vždy bola a vždy zostane iba pravdou srdca, ducha, citu, svedomia a intuície. Aktivujme preto aj teraz svoj cit a svoju intuíciu, a zoznámme sa s existenciou správcov cností, ktorí žalujú ľudstvo.
V našom stvorení jestvuje vedomý osobný život aj tam, kde by sme ho nečakali. Tak je to aj v prípade cností, ktoré ľudia vo všeobecnosti považujú len za určité pojmy a určité kvality ľudskej osobnosti.
Cnosti však žijú! Sú zosobnené! Znamená to, že každá cnosť je reálnou živou bytosťou. Bytosťou, stelesňujúcou a zosobňujúcou konkrétnu cnosť. Naši predkovia mali túto znalosť a aby sme to my dnes pochopili, uveďme si ukážkový príklad z dávnej minulosti.
V starovekom Grécku bola Pallas Aténa bohyňou múdrosti. Alebo inak vyjadrené, bola správkyňou cnosti múdrosti. Bola živým zosobnením cnosti múdrosti, ktorú boli starovekí Gréci schopní vnímať.
A túto živú cnosť, toto živé zosobnenie konkrétnej cnosti v podobe reálnej bytosti, nazvali bohyňou. Bohyňou Pallas Aténou. Bohyňou ju nazvali preto, lebo pre nich v tej dobe predstavovala to najvyššie a najvznešenejšie, čo boli schopní vnímať. V skutočnosti však nejde o žiadnych „bohov“ a „bohyne“, ale o bytosti, ktoré sú živým zosobnením konkrétnych cností. A pretože cnosti sú niečo, čo je krásne, vznešené a ušľachtilé, je samozrejmé, že bytosti, zosobňujúce cnosti sú mimoriadne krásne a vznešené. A práve pre ich nadpozemskú krásu boli starovekými Grékmi nazvané „bohmi.“
Vieme, že v dávnom Grécku existovalo mnoho filozofických škôl, ktoré sa zaoberali základnými otázkami bytia a hľadaním múdrosti. A práve skrze vážne vnútorné hľadanie pravej múdrosti došlo k reálnemu spojeniu s cnosťou múdrosti. Práve preto, že múdrosť gréckej filozofie bola inšpirovaná priamo správkyňou cnosti múdrosti, dosiahla grécka filozofia tých výšok, akých dosiahla.
A teraz, keď sme oboznámili s tým, ako to funguje, sa vráťme opäť do súčasnosti, pretože tieto veci nikdy neprestali fungovať a fungujú aj dnes. A funguje to tak, že každý človek, ktorý intenzívne túži po niečom svetlom a ušľachtilom, po nejakej cnosti, každý takýto človek okamžite nachádza vnútorné spojenie so správkyňou, alebo správcom danej cnosti. Svojou túžbou dospeje k vzájomnému spojeniu a po vlákne tohto spojenia začne k nemu okamžite prichádzať svetlá sila, ktorá ho posilňuje v jeho prebudenej intenzívnej túžbe po niečom svetlom, čistom a ušľachtilom. Človek tak dostáva silu a pomoc k tomu, aby sa v ňom jeho čistá túžba čoraz viacej rozvíjala, čoraz viacej silnela, až napokon, aby sa v človeku, v jeho duši a v jeho osobnosti rozhorela ako jasné svetlo. Tak sa človek stáva cnostným a dosahuje cností.
Ľudia musia vedieť, že ak usilujú o veci čisté a svetlé, okamžite sa s nimi spájajú správcovia daných cností a všemožne im pomáhajú, posilňujú ich a inšpirujú ich k tomu, aby nakoniec týchto cnosti dosiahli.
Treba však zdôrazniť, že spojenie so správcami cností nemožno dosiahnuť nejakou letmou myšlienkou. Musí to byť hlboká vnútorná túžba, ktorá nie je len niečím ojedinelým, ale je trvalá a opravdivá
Do akej miery trvalé a do akej miery opravdivé by to malo byť, môžu ľudia ľahko poznať podľa svojich materiálnych túžob a prianí. Podľa toho, ako napríklad túžia po novom chytrom telefóne, po atraktívnej dovolenke, po peknom aute a po mnohých iných materiálnych veciach. Túžia po nich vážne, dlhodobo a trvalo, až z nich napokon niektoré aj reálne získajú.
A teraz pozor! Keby sme prejavili rovnakú intenzitu, rovnakú vážnosť, rovnakú trvalosť a rovnakú snahu o dosiahnutie nejakej cnosti, presne tak, ako to robíme pri veciach materiálnych, dosiahli by sme ju a stali by sme sa cnostnými. Správcovia cností iba na to čakajú! Čakajú na opravdivú, vážnu a trvalú snahu ľudí po dosiahnutí cností, aby im na základe nej mohli začať intenzívne a všemožne pomáhať k tomu, aby zvolenú cnosť nakoniec nadobudli.
Žiaľ, ľudia si vybrali cestu dosahovania materiálnych hodnôt a nie cestu dosahovania hodnôt večných. Nie cestu rozvíjania a nadobúdania cností, ktoré sa stanú trvalým duchovným pokladom duše a duša si ich zoberie so sebou i na druhý svet. Ľudia sa pachtia po materiálnych hodnotách, z ktorých si však ani jednu jedinú nezoberú so sebou na druhý svet. Preto tam vlastnou vinou odchádzajú chudobní, ako poslední žobráci. Lebo skutočné a pravé bohatstvo spočíva len v cnostiach, ktoré sme nadobudli. Ale pretože ich nechceme, nenadobúdame a neusilujeme sa o ne, zostávame duchovne nesmierne chudobní. A všetci správcovia a správkyne cností sa stávajú živou obžalobou ľudstva, ktoré nevyužíva ich potenciál, ich pomoc a ich silu, schopnú katapultovať osobnosť človeka do duchovných výšin. Blíži sa však doba, kedy sa budeme musieť vnútorne otvoriť všetkým požehnaniam, prichádzajúcom z Výšin, pretože v budúcnosti budú môcť na zemi i vo stvorení žiť a prežiť iba ľudia cnostní.
Cnosti je možné rozdeliť na ženské, mužské a univerzálne.
Medzi ženské cnosti patrí napríklad cudnosť, pôvab, plodnosť, materstvo a podobne. Medzi mužské cnosti patrí sila, neohrozenosť, obratnosť, pravé vodcovstvo a iné.
Medzi univerzálne cnosti patrí spravodlivosť, čestnosť, čistota, činorodosť, dobroprajnosť, mierumilovnosť, striedmosť, srdečnosť, pokora, láska k blížnym, láska k Bohu, múdrosť, starostlivosť, usilovnosť, nádej, priateľstvo, pravdivosť a iné.
Treba však zdôrazniť, že absolútne nijaká silná myšlienka a nijaké silné chcenie k dobrému, smerujúce k činu, nezostáva vo stvorení bez odozvy, opory, podpory a pomoci. Nijaký človek v tomto smere nezostáva nikdy osamotený. Ba dokonca je možné povedať, že za každým človekom v jeho dobrom chcení stoja všetky sily vesmíru a všemožne ho v ňom podporujú.
A celkom na záver ešte objasnenie toho, aká je súvislosť medzi správcami cností a jediným Bohom. Stvoriteľ je zdrojom a prameňom všetkých cností. V ňom sú obsiahnuté a z neho vychádzajú. Vychádzajú z neho jeho vyžarovaním.
A toto vyžarovanie, klesajúce nadol, sa postupne v jednotlivých úrovniach stvorenia ochladzuje a rozvetvuje. Vznikajú z neho vysoké bytosti, zahŕňajúce v sebe vysoké cnosti. Úplne prvou takouto bytosťou je napríklad Kráľovná Nebies, ktorá je zosobnením ženstva a zosobnením všetkých ženských cností. Vyžarovanie Kráľovnej Nebies prúdi nadol, kde sa postupne vetví na jednotlivé časti, zosobnené konkrétnymi živými bytosťami. A takýmto spôsobom to prúdi až celkom nadol, k správkyniam a správcom cností, nachádzajúcom sa v blízkosti pozemských ľud.
Obrazne si to môžeme predstaviť ako strom, obrátený smerom nadol. Kmeň je Stvoriteľ, obsahujúci v sebe úplne všetko. Hlavné a najhrubšie konáre sú najvyššie bytosti, ktoré zosobňujú súhrn najzákladnejších cností. A z týchto hrubých konárov vyrastajú tenšie konáre, z nich ešte tenšie a z nich úplne najtenšie. V každej úrovni obrovského stvorenia sa základné cnosti čoraz viacej rozvetvujú, až do úplne najmenších konárikov jednotlivých správcov a správkyň cností, stojacich v blízkosti ľudí. Prostredníctvom nich môže nájsť každý človek na zemi i každá ľudská duša v blízkosti zeme oporu a pomoc pre všetko čisté a svetlé, čo chce dosiahnuť, a o čo sa usiluje. Iba to musí byť naozaj svetlé a naozaj čisté, pretože nič nečisté a nízke nemôže nájsť nijaké spojenie so strážcami cností, a teda ani nijakú podporu.
Všetky tieto skutočnosti sú obrovskou obžalobou pozemských ľudí, pretože keby chceli, keby len trochu viac chceli, mohli byť už dávno svetlí, čistí a cnostní. A práve preto, že takí nie sú a stále nechcú byť, prichádza veľká očista zeme a nehodného pozemského ľudstva.
#75782
Náš svet, taký ako sme ho poznali, končí! 75782
othon (ID: 3690) | 0% Začiatočník
othon | 23.11.2023 20:02
Náš svet, taký ako sme ho poznali, končí!
Končí doba temna a vypočítavosti rozumu. Prichádza Svetlo tak, ako bolo zasľúbené pred stáročiami.
A prichádza podobne, ako keď nejaká armáda pripravuje vpád na nepriateľské územie. V okolí našej zeme, v jemnejšej úrovni nad ňou, sa už vo vysokej miere koncentruje sila Svetla, aby v Bohom presne určený čas, vtrhla nadol do pozemskej, materiálnej úrovne.
Systematicky sa zvyšujúca koncentrácia Svetla v blízkosti našej planéty už len svojou prítomnosťou spúšťa extrémne spoločenské a prírodné diania, ktorých sme svedkami v súčasnosti. Množia sa zemetrasenia, požiare, veterné smršte, suchá a povodne. Ľudstvo je konfrontované s pandémiou, s vojnami, s nepokojmi, vzburami, rastúcou nenávisťou, rozdelením spoločnosti, a mnohým iným.
Ale to všetko je len začiatok! To hlavé ešte len príde, keď nastane čas plného úderu Svetla.
K blížiacemu sa zásahu Svetla až celkom dole, do materiálnej úrovne našej zeme, môžeme zaujať dva postoje. Buď ho privítame a s radosťou sa mu otvoríme, alebo ho odmietneme.
Každý z týchto dvoch postojov bude mať pre nás samozrejme úplne iné dôsledky. Aké?
Povedzme si najskôr o pozitívnych dôsledkoch, ktoré nám prinesie naša otvorenosť Svetlu.
Svetlu sa otvoríme tak, že začneme pracovať na tom, aby sa naša osobnosť stávala čoraz svetlejšou, čistejšou, lepšou, spravodlivejšou, láskavejšou, ľudskejšou a duchovnejšou. Takýmto spôsobom a takýmto úsilím sa správne pripravíme na príchod Svetla, pretože sa s ním staneme kompatibilní. Svetlá snaha našej duše, usilujúcej sa o svetlé hodnoty bytia, tak dokáže nadviazať rovnorodé spojenie so Svetlom Pána, prichádzajúcim zhora. Pri jeho príchode to potom bude podobné, ako keď sa po dlhých rokoch stretnú dvaja dobrí priatelia. Bude to zvítanie, plné radosti a šťastia.
Úplne iné to však bude pri postoji Svetlu nepriateľskom, odmietavom, alebo ľahostajnom. Takýmto postojom sa bude človek snažiť unikať pred Svetlom a bude ho odmietať prijať. A to preto, lebo hodnotové zameranie dotyčného je dlhodobo nekompatibilné s hodnotovým systémom Svetla.
Ale človeku to nič nepomôže, pretože Svetlo Pána vtrhne nasilu do jeho duše, do jeho vnútra a do jeho osobnosti. A jeho, od Svetla a svetlých hodnôt odvrátenú osobnosť, od základov rozvráti!
Tento dej bude nesmierne smutný, pretože to isté Svetlo prinesie cnostnému a o cnosti usilujúcemu človeku do jeho vnútra radosť a mier, zatiaľ čo človeku Svetlo a jeho hodnoty odmietajúcemu, prinesie nešťastie, bolesť a rozvrat osobnosti.
K rozvratu osobnosti dôjde preto, lebo to duchovne živé, čo sa v každom z nás nachádza, a čo malo byť chcením k dobrému a k čistému naplno rozvinuté, bolo odsunuté bokom a nahradené rozumom. Bolo nahradené rozvíjaním rozumu, rozumovým materializmom a anti duchovným naladením voči realite. Bolo to nahradené falošným obrazom sveta bez citu, ducha a rozvoja duchovných hodnôt.
A práve toto falošné vnímanie sveta so všetkými jeho pseudo hodnotami uctievania matérie, peňazí, moci a pozemskej slávy sa zrúti v hlavách ľudí pod tlakom Svetla. Zrúti sa im svet. Zrúti sa im celé ich doterajšie vnímanie reality.
A keď sa po zrútení falošnej koncepcie sveta nenájde v duši človeka aspoň zrnko niečoho svetlejšieho a ušľachtilejšieho, čo by sa mohlo pod zvýšeným tlakom Svetla rozvinúť, a na čom by sa dalo stavať, keď sa v tomto smere nenájde vo vnútri človeka vôbec nič, bude to znamenať definitívne zrútenie jeho osobnosti.
Sila Svetla sa koncentruje v blízkosti našej zeme a pripravuje sa na rozhodujúci úder. Na úder, alebo lepšie povedané, na zásadné preformátovanie hmotnosti sa pripravuje i prírodný svet. I státisíce prírodných bytostí, ktoré ho spravujú.
Kým však nastane tento deň, táto minúta a táto sekunda, zostáva stále ešte trochu času na to, aby sme svoju dušu a svoju osobnosť urobili čo najkompatibilnejšiu s prichádzajúcim Svetlom a jeho hodnotami. Aby sme ju urobili čo najčistejšiu, najlepšiu, najspravodlivejšiu, najláskavejšiu, najohľaduplnejšiu a najduchovnejšiu. Čím viac sa nám to podarí, tým menej bolestne sa nás dotkne to, čo prichádza.
Lebo len človek, stojaci správne vo stvorení a stojaci v súlade s Vôľou Stvoriteľa, bude pri príchode jeho Svetla, a pri vniknutí Svetla do svojej duše cítiť jasavú radosť a burácajúce šťastie.
Na každom z nás záleží, aký postoj zaujme k tomu, čo prichádza. Či konštruktívny, alebo odmietavý. Či vychádzajúci v ústrety Svetlu, alebo snažiaci sa mu unikať urputným zameriavaním pozornosti len na to staré, čo tu bolo doposiaľ.
Nikto a nič už nemôže zadržať príchod Svetla! Svetlo sa koncentruje v blízkosti zeme, obkolesuje ju a v Bohom Otcom presne stanovený čas prenikne naplno do materiálnej a fyzickej úrovne.
Prichádza Svetlo, ako Posol a nositeľ Božej Vôle! Prichádza Svetlo a vyžaduje úplné a bezpodmienečné prijatie vznešeného princípu čistoty na všetkých úrovniach ľudského bytia!
Prichádza Svetlo, aby učinilo planétu Zem nositeľkou nového človeka. Človeka čistého srdca, čistého citu, čistého svedomia, čistej duše a čistej mysle.
Zanechajme to staré a s dôverou a radosťou začnime uskutočňovať svoju osobnú premenu k čistému človeku. Priznávajme sa už svojim súčasným bytím k hodnotám Svetla a prichádzajúce Svetlo sa potom prizná k nám. Bude stáť po našom boku, bude nás ochraňovať a podrží nás v ťažkých chvíľach, keď sa začne rúcať všetko, čo v sebe nemá nijaké, alebo len veľmi slabé spojenie so Svetlom.
Svetlo Božie prichádza a prináša šťastie celej zemi. Kiež by sa jeho slávny príchod stal šťastným osudom všetkých ľudí.
Avšak to, nakoľko šťastný, alebo nešťastný osud nás čaká, má v rukách každý sám za seba. Je to jedine v našej moci, pretože jedine na nás záleží, akú mieru čistoty a Svetla dokážeme vzbudiť vo svojej duši, vo svojom srdci, vo svojej mysli a vo svojej osobnosti do chvíle, kedy nadíde plnosť času.
#75797
Slzy bolesti nad masami, idúcimi do zatratenia 75797
othon (ID: 3690) | 0% Začiatočník
othon | 18.3.2024 19:51
Slzy bolesti nad masami, idúcimi do zatratenia
Prečo vznikol tento text? Aby ľudia pochopili, čo je príčinou toho, že im srdce občas zovrie smrteľná úzkosť. Aby poznali, čo sa za tým skrýva. Aby si uvedomili, k čomu ich to nabáda, a aby sa zachránili. Tento text otvorene pomenováva to, čo všetci súčasníci zachytávajú vo svojom vnútri, ale nevedia to jasne zaradiť a definovať.
Čo vidia duchovní vodcovia a pomocníci, pozerajúci zhora nadol na osudy jednotlivých ľudí na zemi? To, čo vidia, v nich vzbudzuje hlboký smútok. Plačú nad osudom celých más, ktoré z vlastnej vôle a kvôli vlastnej duchovnej ľahostajnosti smerujú do zatratenia.
Plač svetlých bytostí nad osudom miliónov ľudí znie stvorením, ako clivá, srdcervúca melódia. Práve ona zovrie úzkosťou srdce každého, kto ju vo chvíľach ticha zachytí. Z času na čas rozochvejú tóny tejto úzkostnej melódie vnútro každého človeka a zmocní sa ho neurčité tušenie čohosi smrteľne vážneho, čo práve prebieha. A zároveň tušenie, že premeškáva niečo absolútne zásadné.
Toto v súčasnosti vnútorne prežívajú milióny ľudí na našej planéte. Je to posledné varovanie pred prudkým pádom do duchovnej záhuby. Vedie ich do nej ich spôsob života, ich spôsob myslenia a ich hodnotový systém.
Veľká očista sa rozbehla! A hoci najširšia verejnosť, ako vždy zamestnaná vecami, považovanými za oveľa dôležitejšie, o týchto vážnych skutočnostiach vôbec nič netuší, duchovní pomocníci s veľkou bolesťou vnímajú obrovskú tragédiu, jasne sa črtajúcu v osude mnohých ľudí, pretože nesmerujú k Bohu, ale čoraz viac sa od neho vzďaľujú, prepadávajúc sa do temnoty, vedúcej k zániku.
Duchovní pomocníci vnímajú posledný okamih rozhodnutia na osudovom rázcestí dvoch smerov. Smerom k Svetlu a smerom k temnote, vedúcej do zatratenia. A vidia zlú voľbu miliónov ľudí, ktorá je pre nich začiatkom prudkého vzostupu nadol k definitívnemu vymazaniu ich osobnosti zo zlatej knihy života.
Bolestné slzy svetlých bytostí padajú dolu do hmotnosti ako tichý dážď aj preto, lebo zároveň jasne vidia, ako málo by stačilo, aby sa mnohí zachránili. Stačilo by, keby sa v nich našla tá najmenšia vôľa k čistej láske, prejavujúcej sa súcitom a spolucítením s blížnymi, aby na základe nej mohli byť zachytení vláknami svetlých pomocí. Stačila by dokonca i prostá, vrúcna prosba o pomoc k Bohu v poznaní, že život má predsa len vyšší zmysel, ako iba čisto pozemský a materiálny. Stačilo by to najmenšie precitnutie snahy o čistotu a chcenie dobrého.
Takto to dnes vyzerá s mnohými ľuďmi na zemi, ktorí stoja tesne pred definitívnym duchovným zrútením. Oni samotní to však nevnímajú, pretože sú ponorení len vo svojej mysli a v pozemských myšlienkach. Pretože sa už dávno uzavreli svojmu svedomiu, a tým pádom duchu, lebo jeho hlasom naše svedomie je. Týmto spôsobom sa ľudia vzdialili od duchovnej podstaty vlastného bytia. Preto sa ich bytie stáva v duchovnom stvorení neopodstatnené a oni smerujú k zániku.
Márne sa duchovní vodcovia a pomocníci snažia, aby ľudia precitli ku vnímavosti svojho citu a svedomia, pretože jedine prostredníctvom nich s nimi môžu komunikovať. Ale pretože tento komunikačný kanál vinou ľudí nefunguje, dochádza k tragickému uzatváraniu sa pred každou pomocou a každým poskytnutím možnosti záchrany.
A predsa by stačilo tak málo!
Z času na čas sa však duše každého jednotlivca dotkne clivá melódia bolesti svetlých bytostí, padajúca k zemi ako dážď. Z času na čas to vnútro každého človeka rozochveje úzkosťou v tušení smerovania do duchovnej záhuby. Toto tušenie je však len krátke a slabé. Je príliš jemné na to, aby prehlušilo súčasné rozumové nastavenie. Nadmerne exponovaný rozum sa okamžite snaží tieto jemné vnútorné hnutia prekryť inými myšlienkami. Myšlienkami na to, čo je podľa rozumu oveľa dôležitejšie.
Tieto jemné vnútorné citové impulzy, odsúvané rozumom zákerne bokom, sú však posledné slabučké výstražné signály duchovného jadra človeka, varujúce ho pred záhubou a zatratením osobnosti. Lebo práve duchovné jadro človeka zachytáva onú clivú melódiu bolesti, prúdiacu zhora nadol od našich duchovných pomocníkov, plačúcich nad zbytočne stratenými dušami. Je to posledné pomocné vlákno, smerované k ľuďom pred ich definitívnym zrútením do duchovnej záhuby, aby sa spamätali a ešte v poslednej chvíli vzchopili k čistému životu.
A hoci, ako už bolo povedané, sa toto zovretie duše smrteľnou úzkosťou u ľudí tu a tam dostavuje, je vždy rozumom prehlušené niečím iným. Nie je to rozvíjané a vnútorne sa s tým ďalej nepracuje, pretože rozum človeka sa rýchlo postará o to, aby tomu nebola venovaná dostatočná pozornosť, a aby sa dotyčný opäť zameral hlavne na pozemské myšlienky a pozemský spôsob života.
Takýmto spôsobom spejú milióny ľudí k svojmu duchovnému zániku a nič ich už nemôže zastaviť, pretože všetky pomoci zostávajú nimi samými nevypočuté a nevyužité. A miera duchovnej slepoty a hluchoty je až tak neuveriteľne fascinujúca, že to s ľuďmi nepohne ani vtedy, keď sa stretnú s hovoreným, alebo písaným slovom, ktoré jasne pomenováva to, čo občas cítia vo svojom vlastnom vnútri. Aj okolo tejto pomoci prechádzajú slepo a bez povšimnutia.
Len prežitie hlbokej bolesti, v spojení so silnou túžbou zmeniť sa k lepšiemu, by ešte dokázalo zastaviť ľudské duše v ich páde do zatratenia. Len silné vnútorné vzchopenie sa k dobru, k čistote a k Bohu, môže ešte ľuďom sprostredkovať pomoci, schopné ich vytrhnúť z nastúpenej cesty do duchovnej záhuby.
Žiaľ, duchovní pomocníci, pozerajúci sa do osudových vlákien ľudí vidia, že mnohí to už nedokážu, a ani poslednú možnosť záchrany nevyužijú. Tí však, ktorí poznajú a pochopia, že ide o všetko, a začnú pracovať na vlastnej záchrane, tí by sa mali usilovať už len o čisté myšlienky a city v prístupe ku všetkému, čo k nám bude ešte prichádzať v dnešnej dobe očisty. Každému, kto prejaví pevné svetlé chcenie, sa dostane pomoci zo Svetla, aby sa mohol zachrániť. Ale musí to v prvom rade on sám chcieť a musí sa začať on sám duchovne namáhať. Lebo tu nepomôžu nejaké povrchné slová, volajúce v poslednej chvíli k Stvoriteľovi o pomoc. Musí to byť niečo iné! Musí to byť vnútorné vyžarovanie osobnosti.
Buďme si preto dobre vedomí toho, že vnútorné hodnotové vyžarovanie našej osobnosti rozhoduje v dnešnej dobe Veľkej očisty zeme o našom ďalšom duchovnom vývoji a duchovnej ceste. Rozhoduje o tom, či to bude cesta vzostupu k Svetlu a k večnému bytiu, alebo cesta pádu do temnoty večného zatratenia. Každý z nás to má vo svojich vlastných rukách.
Precitnite, kamenné ľudské srdcia!
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK