Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
aktualizované: 18.10.2018

Čorejová Slávka, PaedDr.

Názov / Meno:
Čorejová Slávka, PaedDr.
Sídlo (adresa):
Sibírska 37, Prešov
Mobil:
0903 389 435
E-mail:
Facebook:
https://www.facebook.com/slavka.corejova.1
Čorejová Slávka
Čorejová Slávka

44 rokov, učiteľka
nezávislá kandidátka na poslankyňu MsZ v Prešove vo volebnom obvode č. 1 - sídlisko III, sídlisko Mladosť a Rúrky.
Volebné číslo - 8



PaedDr. Slávka Čorejová - nezávislá kandidátka

na poslankyňu MsZ v Prešove vo volebnom obvode č. 1 –

sídlisko III, sídlisko Mladosť a Rúrky

 

Volebné číslo - 8


Volám sa Slávka Čorejová, mám štyridsaťštyri rokov a s aprobáciou fyzika a biológia pôsobím už dvanásty rok na Základnej škole Šmeralova 25 na Sídlisku 3. Poznáte ma ako Vašu učiteľku, možno učiteľku svojich detí či vnukov, no rovnako tak spontánnu paniu z MHD-čky, ktorá sa denne presúva medzi dvomi najväčšími sídliskami v Prešove.

Ako človek, ktorý celý svoj život zasvätil pedagogike, som ku politike nikdy neinklinovala. Bezútešná situácia v meste, v ktorom žijem a ktoré milujem, ma ale núti niečo zmeniť.

Verím, že za výsledkami stojí poctivá práca. Práve tá ma priviedla za titulom najlepšej učiteľky v Prešove v internetovom hlasovaní v roku 2012 a v roku 2016, kedy som bola ocenená v rámci rezortného dňa a len vďaka nej som tiež zvládala ako samoživiteľka rodinu aj školu. Teraz som presvedčená o tom, že len poctivou prácou môžeme z nášho mesta urobiť opäť dôstojné miesto pre život.

Nemám patent na rozum, ako jedna z Vás vnímam všetky problémy na čele s odchodom mladých ľudí do zahraničia a ich nechuť vrátiť sa späť, slabé pracovné ponuky, zlú dopravu v meste, neporiadok na sídliskách a v centre mesta, nedostatočné kosenie trávnatých plôch, málo životného priestoru pre mamičky s deťmi a mládež, málo kvalitných kultúrnych podujatí, ... 

Teraz nastal čas na to, aby som ich riešila, na čo však potrebujem aj Vašu pomoc - Váš hlas.

Po tom, čo ma 10.11. (ne)zvolíte, sa nemusí zmeniť vôbec nič. Stále budem tá pani z MHD- čky, ktorá miluje varenie a pečenie, a samozrejme učenie, no je len na Vás, či okrem toho aj Vaša zástupkyňa v mestskom zastupiteľstve. Verím, že to bude deň, keď sa dostane Prešov opäť na koňa.

aktualizované: 18.10.2018
3789
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK