Nedeľa, 16. jún 2024
Meniny má Blanka, Bianka | zajtra Adolf
aktualizované: 22.10.2014

Dzubajová Miroslava, Mgr. (10) - VO3

Názov / Meno:
Dzubajová Miroslava, Mgr. (10) - VO3
Sídlo (adresa):
Prešov
E-mail:
Miroslava Dzubajová

33 r., učiteľka, KDH, SDKÚ-DS, MOST-HÍD

1.Prečo ste sa rozhodli kandidovať? 
V tomto meste som sa narodila a žijem v ňom už 33 rokov. Preto poznám problémy, s ktorými zápasia bežní občania, medzi ktorých patrím aj ja. Kandidujem preto, lebo chcem aspoň malou časťou prispieť k tomu, aby sa obyvatelia Prešova cítili vo svojom meste príjemne a spokojne. 

2.Prečo by Vám mali Prešovčania dať vo voľbách svoj hlas? 
Lebo nemôžeme stále hundrať, že politici neplnia sľuby, a pritom stále voliť tých istých. Je čas vložiť dôveru do rúk mladých ľudí a integrovať ich do vecí verejných. O túto dôveru sa uchádzam aj ja. 

3.Aké budú Vaše priority? 
1. Častejšia údržba trávnatých častí pri cestných komunikáciách nielen v centre mesta, ale aj v okolitých mestských častiach. Navrhujem zakúpiť čistiaci stroj na umývanie chodníkov a umiestniť odpadkové koše pozdĺž chodníkov. Mestské komunikácie si vyžadujú urgentné opravy. Do údržbových prác by boli zapojení aj dlhodobo nezamestnaní obyvatelia Prešova. 
2. Vyspádovať niektoré časti ulíc (napr. Sabinovská) a opraviť, poprípade vybudovať kanalizáciu (napr. Čapajevova, Šidlovská, Šidlovec ), aby sa v nich nezhromažďovala a nestála voda. 
3. Zriadiť svetelný prechod pre chodcov na križovatke ulíc Sabinovská- Mičurinova a pri OC Tulipán, 
4. Opraviť detské ihriská a rekonštruovať MŠ Čapajevova, 
5. Skľudniť hlavnú cestu I. triedy na Kapušany za pomoci inteligentných dopravných systémov, 
6. Časť nábrežia Torysy od Hati smerom k Jazdeckému areálu upraviť tak, aby bola vhodná na oddych a relaxáciu (vybudovanie promenády, obnovenie Hate – tým sa vytvorí vodná plocha vhodná na člnkovanie, rozšírenie a skrášlenie trávnatých častí pozdĺž rieky, vybudovanie chodníka v tesnej blízkosti toku rieky).
aktualizované: 22.10.2014
7837
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK