Nedeľa, 16. jún 2024
Meniny má Blanka, Bianka | zajtra Adolf
aktualizované: 26.10.2014

Andruščák Martin, Mgr. (1) - VO3

Názov / Meno:
Andruščák Martin, Mgr. (1) - VO3
Sídlo (adresa):
Prešov, volebný obvod č. 3
Martin Andruščák

40 r., živnostník, nezávislý kandidát


Zdravím všetkých občanov mesta Prešov a ešte viac občanov môjho volebného obvodu č.3: Dúbrava, Kúty, Nižná Šebastová, Surdok, Šidlovec! S vašim dovolením sa chcem uchádzať o váš hlas ako nezávislý poslanec. 

Kto som 
Som štastne ženatý otec troch detí. S rodinou bývame v Prešove na Šidlovci, som rodený Šidlovčan. 7 rokov som pracoval v kresťanskej neziskovej organizácii ako správca budovy, správca siete, vedúci voľnočasových klubov pre deti 2. stupňa ZŠ na Bajkalskej ulici pod názvom Rock Solid. 6 rokov som pracoval ako obchodný manažér kompresorovej techniky z toho 2 roky ako jej vedúci. Teraz pracujem ako živnostník. 

Prečo kandidujem 
Situáciu vo "vládnutí" vnímam ako veľmi zlú, skorumpovanú, "ruka ruku myje", namiesto služby ľuďom, práve ľudia - voliči sú zneužívaní na egoistické kariérne alebo ekonomické ciele poslancov. Politiku, či štátnu alebo komunálnu vnímam ako nástroj, ako sa dostať legálne ku cudzím peniazom, a ako prostriedok na ich nepoctivú správu. Doplácame na to všetci. Svojou troškou chcem prispieť k tomu, aby sa poctiví správcovia postavili na toto miesto a robili česť sebe, svojim voličom a pomáhali nám - občanom ľahšie žiť naše aj tak zložité životné príbehy. 

Program, ktorým idem do volieb 
- ochrana ľudskej dôstojnosti, 
- ochrana a zveľaďovanie nášho spoločného vlastníctva, 
- pomoc tým, ktorí to potrebujú, hľadanie optimálnych riešení, 
- podpora tradičnej rodiny a aktivity podporujúce jej progres, 
- príležitosť tým, ktorí chcú, a snaha o objektívnosť a spravodlivosť, 
- ak to bude možné, priniesť čo najviac investícií do nášho obvodu, 
- zjednotiť podobne zmýšľajúcich kolegov a urobiť silnú platformu na presadzovanie spoločensky prospešných cieľov,


aktualizované: 26.10.2014
4991
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK