Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava
aktualizované: 30.10.2014

Červeňák Ľubomír, Ing. (12) - VO1

Názov / Meno:
Červeňák Ľubomír, Ing. (12) - VO1
Sídlo (adresa):
Prešov, volebný obvod č. 1
E-mail:
Ľubomír Červeňák

51 r., ekonóm, SMER-SD



1. Prečo ste sa rozhodli kandidovať? 

Chcem využiť všetky moje doterajšie skúsenosti a schopnosti pre lepší, krajší, bezpečnejší a hlavne kvalitnejší život občanov mesta Prešov.

2. Prečo by Vám mali Prešovčania dať vo voľbách svoj hlas?

O štyri roky chcem vidieť Prešov ako dynamicky rozvíjajúce sa mesto, plné mladých ľudí poskytujúce im  dostatok pracovných, športových a kultúrnych príležitostí, ako atraktívne miesto pre život mladých rodín s deťmi a seniorov.

3. Aké budú Vaše priority? 

 zvýšiť počet parkovacích miest pred obytnými blokmi
 zlepšiť kvalitu života seniorov na Sídlisku III
 oživiť kultúrny a spoločenský život na pešej zóne v centre mesta hlavne počas letnej sezóny mladými hereckými a hudobnými talentami (základné umelecké školy, bábkové divadla, rôzne alternatívne divadla a pod.)
 podpora a rozvoj mladých športových talentov na Sídlisku III
 návrat (prebudenie) k aktívnemu a zmysluplnému tráveniu voľného času u deti, mládeže a dospelých prostredníctvom výstavby outdoorových fitnescentier, modernizácie cyklistických chodníkov, pokračovať vo výstavbe detských ihrísk vo vnútroblokoch Sídliska a pod.)
 zvýšiť počet oddychových zón pozdĺž rieky Torysa
 zlepšiť bezpečnosť na Sídlisku III. (napr. osvetlené prechody pre chodcov, inštalácia kamerových systémov, oprava ciest, chodníkov a pod.)



aktualizované: 30.10.2014
7371
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK