Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava
aktualizované: 15.10.2018

Bednárová Zuzana, RNDr.

Názov / Meno:
Bednárová Zuzana, RNDr.
Sídlo (adresa):
Prešov, volebný obvod č. 1
E-mail:
WEB:
https://www.facebook.com/pages/RNDr-Zuzana-Bednárová/1429943787252485
Zuzana Bednárová

vysokoškolská učiteľka, KDH, SDKÚ-DS, MOST-HÍD


1.Prečo ste sa rozhodli kandidovať?
Už dlhšie som rozmýšľala o tom ako byť verejne činná a pomôcť meniť veci k lepšiemu. Preto chcem vstúpiť do regionálnej politiky, aby sa jej prinavrátil kľúčový rozmer – služba občanom. Aj môj slogan o tom hovorí, nechcem vládnuť ale slúžiť.

2.Prečo by Vám mali Prešovčania dať vo voľbách svoj hlas?
Nechcem hovoriť príjemné predvolebné klamstvá. Chcem zaujať ľudí iba otvorenosťou a spravodlivosťou, preto ponúkam môj záujem o ich problémy. Chcela by som vzbudiť v ľuďoch chuť spolupodieľať sa na dianí v meste a v lokalite, kde bývajú. Oni najlepšie vedia, čo potrebujú a čo treba meniť.

3.Aké budú Vaše  priority?
Naše sídlisko trápi nekvalita parkovísk, málo miest na parkovanie, zlý stav chodníkov, zanedbaná zeleň, zničené ihriská, nedostatok miest a lavičiek na každodenné posedenie s malými deťmi, alebo len tak so susedmi...  
To všetko sa dá zlepšiť, ak sprehľadníme a zefektívnime financovanie mesta, ak budeme vedieť kam sa obrátiť so vzniknutým problémom, alebo nápadom, ak budeme informovaní o tom, aké úpravy a stavby sa chystajú a budeme sa môcť ku nim zavčasu vyjadriť. A to je moja priorita.



aktualizované: 15.10.2018
9117
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK