Nedeľa, 16. jún 2024
Meniny má Blanka, Bianka | zajtra Adolf
aktualizované: 30.10.2014

Farkasová Milena, Mgr. (13) - VO2

Názov / Meno:
Farkasová Milena, Mgr. (13) - VO2
Sídlo (adresa):
Prešov, volebný obvod č. 2
E-mail:
WEB:
https://www.facebook.com/mimi.farkasova

41 r., finančný manažér, nezávislý kandidát



1. Prečo ste sa rozhodli kandidovať?

Narodila som sa, vyrastala, študovala a žijem v Prešove. V tomto nádhernom meste sa mi narodila aj moja dcéra. Mám k nášmu mestu silnú citovú väzbu, vychovávam tu svoju dcéru, mám tu úžasných priateľov, rodinu, prácu, svoje zázemie a preto mi na Prešove veľmi záleží. Chcem aby prosperovalo, aby ľudia boli spokojní, aby mladí ľudia mali vytvorené podmienky na úspešný štart do života, aby si seniori mohli užívať zaslúžený odpočinok, aby sme sa všetci cítili bezpečne.


2. Prečo by Vám mali Prešovčania dať vo voľbách svoj hlas?

O podporu voličov sa uchádzam prvýkrát, milujem toto mesto, a preto chcem prispieť k jeho rozvoju, aby sme boli všetci hrdí nato, že žijeme v tomto nádhernom meste. 


3. Aké budú Vaše priority?

Rozširovanie oddychovo-relaxačných zón – rozširovanie zelených koridorov, dostatok lavičiek pre oddych, kvalitné a bezpečné ihriská pre naše deti.  
Podpora športových a kultúrnych aktivít mládeže – vytvárať priestore pre realizáciu aktivít a zmysluplné trávenie voľného času.
Zvyšovanie bezpečnosti a istoty občanov – mestská polícia by nemala byť len na vyberanie pokút, ale mala by byť občanom k dispozícii nielen v centre mesta ale aj v uliciach mesta. K bezpečnosti patrí aj fungujúce osvetlenie, vysvietené prechody pre chodcov či fungujúce semafory.
Vytvorenie priestoru pre stretávanie sa, rozhovory, zábavu, alebo len jednoduché posedenie pri šálke kávy či čaju  pre našich seniorov.
Riešenie dlhotrvajúceho problému milovníkov zvierat – vytvorenie vhodných podmienok pre nechcené zvieratká, zabezpečenie kastračného programu, spolupráca s občianskymi združeniami, ktoré sa venujú pomoci opusteným zvieratkám. 



aktualizované: 30.10.2014
5160
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK