Nedeľa, 16. jún 2024
Meniny má Blanka, Bianka | zajtra Adolf
aktualizované: 13.11.2014

Balaník Vladimír (4) - VO2

Názov / Meno:
Balaník Vladimír (4) - VO2
Sídlo (adresa):
Prešov, volebný obvod č. 2
E-mail:
WEB:
https://www.facebook.com/vbalanik
Vladimír Balaník

33 r., projektový manažér, nezávislý kandidát



1.Prečo ste sa rozhodli kandidovať?

Na jar roku 2011 som sa po 11 rokoch vrátil do Prešova, dostal som ponuku pracovať pre istého podnikateľa. Po Vianociach 2013 som musel odísť. Bol som veľmi sklamaný a vyčerpaný, chcel som emigrovať. Až po troch mesiacoch cestovania som pochopil, že môžem žiť a pracovať kdekoľvek, ale domov je len jeden. Že nechcem byť sebec a chcem za sebou niečo hodnotné zanechať. Uvedomil som si, že len aktívnou, dlhodobou prácou a osobným príkladom môžem prispieť k tomu, aby miesto kde som vyrástol bolo o niečo príjemnejšie, lepšie a svoju prácu a nadšenie mám venovať ľuďom, ktorí sú mi blízky. 


2.Prečo by Vám mali Prešovčania dať vo voľbách svoj hlas?

Lebo som tvrdohlavý, vytrvalý a mám odvahu. Pretože ma zaujíma správa vecí verejných, bol som vždy aktívny a snažil sa niečo organizovať, tvoriť, meniť či bojovať za správnu vec. Počas štúdia na univerzite som aktívne pôsobil v internátnej rade, založil a organizoval futbalovú ligu pre študentov po dobu siedmich rokov. Brigádoval v redakcii celoštátneho denníku, a počas školských prázdnin v anglicky hovoriacich krajinách. Pracoval vo veľkej stavebnej firme a na exekútorskom úrade. A už štvrtým rokom pôsobím na východe v oblasti poľnohospodárstva, kde som prevzal nevydarený projekt iného a sám budujem menšiu farmu.   


3.Aké budú Vaše  priority?

Predovšetkým sa poctivo pripravovať na zasadnutia zastupiteľstva, prácu výboru alebo stretnutia s voličmi. Poskytnúť svoje znalosti z viacerých profesných oblastí a vniesť riešenia a nápady inšpirované skúsenosťami zo zahraničia. Ale aj počúvať, pozorovať a učiť sa byť politikom a zastupiteľom, ktorý bude na sebe neustále pracovať, aby bol dlhodobou prospešný svojmu mestu a voličom. Konkretizovať nemá zmysel, všetci vieme, čo občanom vadí a kde mesto tlačí topánka. Mám aj vlastnú agendu verejno prospešných projektov, ktoré budem realizovať bez ohľadu na zvolenie. 


aktualizované: 13.11.2014
5795
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK