Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Frenkyho hudobná encyklopédia (špeciál) v éteri

Podarilo sa. Frenkyho hudobná encyklopédia sa dostane aj na rozhlasové vlny. Pesničky prešovských interpretov, vrátane tých neznámych, budú znieť v éteri - konkrétne v Rádiu Prešov na frekvencii 91,4 MHz. Naladiť si ich môžete už túto stredu.

Frenkyho hudobná encyklopédia dostáva aj svoju rádiovú podobu. Pochopiteľne, forma bude iná, než je na tomto mieste, podstata však ostáva. Prešovské kapely budú mať svoj priestor. Rádio Prešov uvedie už túto stredu večerný špeciál pod pracovným názvom Korzovanie. Je možné, že táto relácia bude mať aj svoju pravidelnú podobu a na Rádiu Prešov sa bude striedať každé dva týždne s večerným špeciálom Eda Klenu Dobre utajená hudba.

Vysielací čas novej (takpovediac pilotnej) relácie bude v stredu od 21.00 do 22.00 hod. Repríza má byť v nedeľu predpoludním a relácia by sa mala objaviť aj v archíve na internetovej stráne www.radiopresov.sk.

Nebude chýbať hosť. Okrem tvorcu Frenkyho hudobnej relácie by mal prísť aj praotec prešovského bigbítu, takisto aj hudobník, dramaturg a zvukár Dušan Papp. Viac sa prezradiť nedá, pnajlepšie je sa o tom presvedčiť na vlastné uši. A čo odznie v tejto „prešovskej hodinke“. To je zatiaľ tiež neznáme, ale mohla by to byť Futurama, Stopa, Strecha, Heracon, ale aj viaceré vychytávky.

Takže si skártka treba v stredu o deviatej večer vyladiť rádio...

Web: http://www.radiopresov.sk

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK