Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Korčuliari na Rusínskej

Dvanásteho septembra bude od 12:00 hod. uzatvorená ul. Rusínska len a len pre in-line korčuliarov.

Ide o jubilejný desiaty ročník ENTENTIKI IN-LINE MARATÓNU 2010, športové podujatie pre korčuliarov všetkých kategórií, schopností a veľkosti koliesok. Majstrovstvá Slovenska v maratóne na kolieskových korčuliach sa začnú už o 12:45 hod. voľným verejným korčuľovaním. Skúste si Rusínsku ulicu prejsť prvýkrát na korčuliach. Ten pocit bude určite stáť za to!

O 14:00 hod. sa na štart postavia tí najmenší v kategóriach od 6 až do 15 rokov. Po nich o 14.45 vyštartujú rekreační korčuliari, ktorých čaká trať o dĺžke 8 km. Pretekári v kategórii SPEED, čo sú profesionálni rýchlostní korčuliari sa zapotia anajviac. Ich maratón so štartom o 15:30 spočíva v 42 km dráhe.

www.pis.sk/podujatie/521/ententiky_inline_maraton.html

Súvisiace články
12.9.2010 Fotogaléria: Ententiki inline maraton Presov 2010
Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK