PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://www.pis.sk/clanok/6684/hlada_sa_bukoza_holding_miss_domasa_2010.html

Hľadá sa Bukóza Holding Miss Domaša 2010

Tradičná súťaž krásy Bukóza Holding Miss Domaša sa 14. augusta 2010 uskutoční už po pätnásty krát v rekreačnom stredisku Nová Kelča.
Finalisty Miss Domaša 2009

Dievčatá, ktoré majú ambíciu stať sa „jubilejnou“ Miss Domaša 2010, sa môžu zúčastniť na niektorom z dvoch kastingov, ktoré prebehnú za sebou 2. a 3. augusta v prešovskom City Clube.

Súťaž nemá náročné kritéria na výber finalistiek. Stačí, aby dievčatá boli staršie ako 18 rokov a prišli na niektorý z kastingov s dobrou náladou a obliekli si šaty, v ktorých sa cítia najkrajšie. Dvanástka finalistiek sa verejnosti predstaví počas galavečera už tradične v spoločenských šatách, športovom oblečení a obľúbenej promenáde v plavkách. Tento rok pribudne aj voľná disciplína. Finalistka, ktorá najviac zaujme porotu získa okrem titulu Bukóza Holding Miss Domaša 2010 tiež zájazd podľa vlastného výberu od spoločnosti Koala Tours, oblečenie značky Esoline, značkovú kozmetiku a ďalšie hodnotné ceny.

Miss Domaša sa za tie roky stala tradičným podujatím a sme radi, že môžeme potvrdzovať všeobecnú pravdu, že Východniarky sú najkrajšie“, hovorí organizátor Miro Tásler.

Celým večerom nás budú sprevádzať ostrieľaní moderátori Michal Hudák, Štefan Skrúcaný a Marián Čekovský, ktorý si pre tento jubilejný pätnásty ročník pripravili špeciálne prekvapenie. Spoločne založia hudobnú skupinu, v ktorej bude chýbať spevák. Pokusia sa ho nájsť možno aj v publiku.

Dvojdňové vstupenky budú v predpredaji v sieti Ticketportal za 5 eur už od tohto týždňa.

 
22.7.2010 | Pridal: Redakcia PIS | Kultúra a voľný čas | čítané: 8783 krát