Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

KNP núka Prešovčanom 10- až 20-tisíc

Komunitná nadácia Prešov (KNP) už niekoľko rokov finančne podporuje rôzne aktivity inštitúcií, organizácií, či jednotlivcov. V rámci programu Mám rád Prešov sa chystá podporiť tých, ktorí chcú napríklad vyčistiť park, okolie Torysy, nákupných stredísk, opraviť detské ihrisko, skrášliť niektoré z verejných priestranstiev výsadbou okrasných drevín a kvetín, prípadne majú ešte originálnejší nápad.

O podrobnostiach nás informovala správkyňa KNP Katarína Minárová:

„Všetci, ktorí chcú skrášliť naše mesto Prešov majú ešte príležitosť získať na takýto projekt grant od Komunitnej nadácie Prešov až do výšky desaťtisíc korún. Jeden výnimočne dobrý projekt môže získať až dvojnásobnú sumu, teda dvadsaťtisíc. Žiadosti o grant z programu Mám rád Prešov prijímame do konca tohto mesiaca. Nasledujúce grantové kolo sa uskutoční 9. októbra. Žiadosti doň prijímame do konca septembra. Všetky aktivity, ktoré nadácia podporuje, majú nielen zlepšiť podmienky, v ktorých v Prešove žijeme, ale i budovať vzťahy a posilňovať spoluprácu medzi jeho obyvateľmi.“

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK