Streda, 15. máj 2024
Meniny má Žofia | zajtra Svetozár

Temex nevyužil mečbal

Prešov - Futbalisti Tatra Temexu mali na dosah možno rozhodujúci brejk v Pohári primátora. V priamom stretnutí o čelnú priečku viedli nad MARTINOM už 4:2, potom však súper zapol na vyššie obrátky a vyrovnal.

MARTIN vsietil aj gól na 5:4 a v čase zúfalých pokusov „temexákov“ o vyrovnanie zasadil aj šiesty, rozhodujúci úder. Temex má tak pred trojicou prenasledovateľov opäť iba jednobodový náskok. Ešte horšie si počínal Markob, ktorý by sa v prípade víťazstva nad Chaosom Gemorom posunul na vedúcu priečku. Najlepšie brániaci tím ligy totálne zlyhal a podľahol Chaosu 3:14! Rozbitý celok FK Atak Mideo už iba z povinnosti odohral zápas s Fotocolorom Šváby, ktoré zaslúžene zvíťazili rozdielom dvoch tried 10:3. Na jar po prvý krát naplno zabodoval Dubník team a oplatil MSI jesennú porážku. Po víťazstve 5:4 sa tak opätovne prihlásil o slovo v boji o titul. V GRANITO lige si suverénne počína Elmont Flox. Nie prvý krát sa mu podaril husársky kúsok, ktorý má tentoraz podobu dôležitého víťazstva 11:4 nad ExCentrumom. Priam nezastaviteľný je celok M-N Z.I.P. Na jar ešte neprehral a svoju formu potvrdil aj v stretnutí s Palmeirasom, ktorý opäť nepresvedčil. M-N Z.I.P. zvíťazili 7:5 a Palmeirasu postup uteká medzi prsty. V podobnej razancii sa predstavuje aj FC Ambra, ktorá rozstrieľala ďalšieho z kandidátov na postup Patex 8:2. Prvé historické víťazstvo dosiahli AC Husky. Suverénne zdolali Korytnačky 16:2 a dosiahli tým okrem prvých dvoch bodov aj výsledok kola. Sídlisko II dohrávalo zápas s Pulpom a podľahlo mu 2:3. Odčiniť sa mu tento výsledok podarilo hneď v ďalšom meraní síl, v ktorom tento krát oni zdolali BF Design 3:2. Noem si poradil s ČIKOM 10:6 a zdá sa, že vlaňajší prvoligista už nemá dosť síl bojovať o vyššie priečky. ESC jasne zdolal svojho suseda v tabuľke, mužstvo Švábov v pomere 9:1 a postúpil o krôčik od samého dna súťaže.
Program nasledujúcich kôl:
Sobota: 8.h: Chaos Gemor - MSI (G), Dubník team - Tatra Temex (P), 10.h: Safi -Markob (G), MARTIN - Fotocolor Šváby (P), 12.h: Elmont Flox - FC Ambra (G), BF Design - Pulp (P), 14.h: ESC - Sídlisko II (P).
Nedeľa: 8.h: AC Husky - Šváby (G), Palmeiras - Noem (P), 10.h: ČIKO - Korytnačky (G), Patex - M-N Z.I.P. (P).

Mohlo by Vás zaujímať
3b HbL VÝCHOD: Pred posledným kolom základnej časti a Play OFF, už len zopár otáznikov.
Do Play OFF regionálnej 3b Hokejbalovej ligy VÝCHOD zostáva mužom odohrať posledné, dohrávané ligové kolo a začne sa boj o poháre najcennejšie. A ako si počínali Vaše družstvá, si pozrite v nasledujúcich riadkoch.
Obnovené značenie na cyklotrasách v Prešovskom kraji
V novej sezóne čaká cyklistov 400 km obnoveného značenia a počas roka pribudne ďalších 320 km PREŠOV, 25. apríl 2024 – Na cyklistov v Prešovskom kraji čaká v novej sezóne 400 km obnoveného značenia. Počas roka 2024 prejde obnovou ďalších vyše 300 kilometrov. Obnovu značenia cyklotrás zabezpečila Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska.
Prešovskí volejbalisti definitívne na nepopulárnom 4. mieste
V sobotu pokračovala tretím zápasom séria o bronzové medaily Niké Extraligy mužov medzi volejbalistami VK MIRAD UNIPO Prešov a TJ Spartak Myjava. Napriek veľkej bojovnosti sa domácim hráčom nepodarilo sériu zdramatizovať a po prehre 2:3 (20:25, 25:23, 25:14, 22:25, 12:15) si Kopaničiari z metropoly Šariša odviezli cenné kovy. Vo finále hranom na 4 výhry sa hráčom Bratislavy podarilo vyrovnať sériu o majstrovský titul proti Komárnu na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK