Piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava | zajtra Jaroslav

Miss SOU služieb a DOŠ Jana Pancáková

Stredné odborné učilište služieb a Dievčenská odborná škola, na Košickej ulici v Prešove pripravili súťaž Miss 2001. Dvanásť dievčat si v stredu popoludní zmeralo svoje sily o titul školskej kráľovnej krásy, ktorý sa udeľuje raz za dva roky.

Program Miss 2001 moderoval miestny telocvikár Jozef Muránsky, ktorý má skúseností z moderovaním viacerých - nielen školských - podujatí. Aj ďalší program si zabezpečili SOU a DOŠ z vlastných zdrojov. Okrem "missiek" sa na ňom predstavila speváčka Michaela Mrúzová a žiačky tejto školy predviedli vlastnú módnu kreáciu Cirkus leto.

Prvýkrát sa udeľoval titul Miss Internet, o ktorom rozhodli všetci tí, ktorí dali svoj hlas niektorej z tuctu súťažiacich dievčat na novej školskej internetovej stránke <a href="http://www.sousluz.sk"; target="_blank">www.sousluz.sk</a> (kde nájdete aj vyhlásenie výsledkov, aj s fotkami dievčat).

Miss Internet sa stala Tatiana Dzurišová. Súťažilo sa aj o titul Miss sympatia, o ktorom rozhodli diváci prítomní na akcii, teda poväčšine spolužiačky súťažiacich dievčat. Rozhodli o tom, že titul Miss sympatia sa ušiel Júlii Vargovej. Porota rozhodla, že druhou vicemiss sa stala Ivana Mikulová a prvou vicemiss Monika Holingová. Miss SOU služieb a DOŠ v Prešove pre rok 2000 sa stala Jana Pancáková, ktorá u porotcov zvíťazila suverénnym spôsobom, podľa slov moderátora "systémom štart - cieľ".

Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK