Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Kontrolný deň v Starej tehelni

"Som veľmi rád, že strecha je v ažurite, do bodky sa plní stanovený harmonogram a sú všetky predpoklady, aby sme ešte do konca tohto roka, teda o rok skôr, ako sme si pôvodne predsavzali, 176 bytov na Starej tehelni odovzdali nájomníkom do užívania.

Môžem vás všetkých ubezpečiť, že máme potrebné finančné zdroje, takže mesto, nie ako iné organizácie, vám, stavbárom, nezostane nič dlžné. Odchádzam spokojný a nech pracovný ruch ani na okamih, ako som ho zažil dnes na objektoch, neutíchne", odznelo na dnešnom kontrolnom dni na jednej z prioritných investičných akcií mesta Prešov - výstavbe 176 bytov, ktoré sú určené pre sociálne neprispôsobivých občanov v lokalite Stará tehelňa z úst primátora Ing. Juraja Kopčáka.

Podľa harmonogramu, do konca júna by sa malo dokončiť prvých 88 bytov, druhá polovica (sekcia A a B) ešte do novembra tohto roku, teda v ročnom predstihu. Potom prídu na rad ďalšie práce, sadové úpravy a celkové dobudovanie infraštruktúry.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK