Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Verejne sa vyjadrite k investičným prioritám

Mimovládna organizácia Prešovské občianske fórum chystá verejnú diskusiu na tému Investičné priority mesta Prešov v roku 2001. Ide o ďalšiu diskusiu z cyklu Kam idú vaše peniaze.

"Cieľom akcie je vytvoriť priestor pre verejnú diskusiu o návrhu Plánu investičnej výstavby v hospodárstve mesta na rok 2001, ktorý prerokovala mestská rada, a ktorý bude 29. januára na programe zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Prešove," uviedol riaditeľ POF Luděk Mlčoch a dodal, že z tejto akcie chystá Prešovské občianske fórum aj písomný výstup s názormi zástupcov politických strán zastúpených v mestskom parlamente.

Debata o investičných prioritách sa uskutoční na budúcu stredu o 17. hodine v salóniku Hotela Senátor. Hosťami POF, ktorí budú odpovedať na otázky občanov budú Ján Balún, predseda poslaneckého klubu kresťanských demokratov (SDKÚ) a dvaja zástupcovia "totálnej" opozície v mestskom zastupiteľstve - poslanci Ivan Benko (nezávislý) a Emil Blicha (HZDS).
Okrem politikov budú mať svoje zastúpenie aj médiá. Za diskusný stôl si zasadne novinárka Prešovského denníka Korzár Anna Košuthová a sekundovať jej budú Karol Wiesner z Prešovského Večerníka a Peter Novotný z Nového Času.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK