PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://www.pis.sk/clanok/3722/aby-tak_tato_fotka_je_uz_minulostou----.html

ABY: Tak táto fotka je už minulosťou....

Ak to pri prechádzke mestom na vás nečakane príde tak... . tak túto WC kabínku už nehľadajte. Ešte do konca novembra (ako sme to uviedli aj v decembrovom vydaní mesačníka Kamelot) na tomto mieste na Svätoplukovej ulici pri Záhrade umenia bolo umiestnené ekologické WC, prístupné 24-hodín.

Aj keď sa vraví, že dobrý gazda všetko domov donesie, kam teda máme utekať, ak už to jednoducho nepočká?
Na celkom dobrej úrovni, (dokonca aj so sprchou) sú verejné mestské záchody v centrálnom parku otvorené počas týždňa až do ôsmej večer (!), cez víkend do pol jednej. Ďalšie sú na Floriánovej ulici (pod bránkou) a fungujú len počas týždňa do 17-stej.
Ako nás informovali na Odbore mestských organizácií a verejnoprospešných činností MsÚ v Prešove, WC kabínku zo Záhrady umenia, ktorú v poslednom čase zneužívali neprispôsobiví občania, tam umiestnia opäť na jar, kedy bude častejšie využívané detské ihrisko.

Tešíme sa na Vaše ďalšie podnety:
Občianske združenie Aby...

- poštová schránka v podchode budovy na Hlavnej 38
- e-mail: aby@pis.sk

Občianske združenie Aby... (zaregistrované Ministerstvom vnútra SR dňa 30.8.2007) je zoskupením žien (zatiaľ), ktorým záleží na tom, v akom prostredí žijú a vychovávajú svoje deti. Naším cieľom nie je kritika, tej je tu dosť. Ide nám o hľadanie nápadov a riešení existujúcich problémov v našom meste. Chceme zmeniť toľko zaužívanú frázu - „ta to še neda“ na „ to še da“. Myslíme si, že mnohí ľudia zmýšľajú rovnako ako my, majú „kopec zlepšovákov“, ale chýba im odvaha alebo čas na ich realizáciu. Preto ich chceme povzbudiť, motivovať aby...
... Aby naše mesto Prešov bolo lepšie a krajšie!

 
10.12.2007 | Pridal: Redakcia PIS | Aby | čítané: 11325 krát