Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Rušná noc - hromadná havária i zrážka auta s vlakom

Rušnú noc majú za sebou prešovskí hasiči a policajti. Tí vďaka zhoršeným poveternostným podmienkam museli zasahovať pri viacerých dopravných nehodách.

Najvážnejšia z nich sa stala na Bardejovskej ulici na nadjazde v lokalite Šarišské Lúky, kde sa v reťazovej dopravnej nehode zrazilo až 12 vozidiel, medzi nimi aj jeden autobus. Pri nehode sa zranilo jedno dieťa. Prácu mali aj hasiči, ktorí museli čistiť vozovku od úlomkov z áut a vytečených kvapalín.
Ešte predtým došlo na Sabinovskej ulici k zrážke vlaku s osobným motorovým vozidlom. Nikomu sa našťastie nič nestalo, pretože vodič auta stačil pred nárazom vlaku z auta vyskočiť a dostať sa do bezpečia. Ďalší zásah absolvovali policajti i hasiči na Rusínskej ulici. Tam sa zrazili dve autá.
Aktuálna dopravná situácia z dnešného rána hovorí o tom, že všetky cesty na území Prešovského i Košického kraja sú zjazdné. Rýchlostné cesty a cesty prvej triedy sú zásluhou posypu zväčša mokré. Na niektorých úsekoch ciest 2. a 3. triedy, prevažne v okresoch Poprad a Stará Ľubovňa, je utlačenú vrstva snehu od 1 do 4 centimetrov.
(ik, TASR)
foto: TV JOJ

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK