Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Predstavili nové telefónne zoznamy obvodu Prešov

Nové telefónne zoznamy Zlaté stránky 2000/2001 sú od 13. decembra k dostaniu pre majiteľov hlavných telefónnych staníc tranzitného telefónneho obvodu (TTO) Prešov.

Na rozdiel od minulého roku sú teraz dve knihy - jednak každoročná firiem a organizácií a jednak bytových staníc. Obe prezentovali 15. decembra pred novinármi v Prešove predstavitelia Slovenských telekomunikácií a Zlatých stránok Mediatel, spol. s r. o., Bratislava ako výsledok v poradí tretej spolupráce. Zoznam telefónnych čísiel firiem a organizácií vyšiel v náklade 118 850 kusov, zoznam bytových staníc v náklade 122 400 výtlačkov.

Manažérka Zlatých stránok Mediatel Viera Petríková uviedla, že nové zoznamy obsahujú aj zmeny volacích znakov, ktoré majú vstúpiť do platnosti od 1. júla 2001. Na inzertných žltých stranách zoznamu TTO Prešov sa v 811 rubrikách predstavuje 11 719 firiem, podnikateľov a organizácií. Inzeruje 5142 firiem prostredníctvom 7640 inzerátov. Najväčší záujem o prezentáciu bol v rubrike stavebné firmy, kúrenie. hotely, okná a okenice, predaj osobných automobilov. Podstatne početnejšie ako vlani sú v zoznamoch zastúpené čísla mobilných telefónov, adresy elektronickej pošty i domovských internetových stránok tých firiem, ktoré o ich zverejnenie prejavili záujem.

Bezplatná výmena oboch zoznamov na základe odberných lístkov potrvá do 31. januára 2001.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK