Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Brigádnik zdúchol aj s peniazmi

Trestné stíhanie pre prečin sprenevery začal poverený policajt Obvodného oddelenia (OO) Policajného zboru Prešov – juh voči 18-ročnému mladíkovi, ktorý si z pokladne v jednom prešovskom predajnom centre odniesol vyše 45-tisíc korún.

Brigádnik – lupič bol zamestnancom jednej z prešovských prácu sprostredkujúcich spoločností, s ktorou mal riadne podpísanú dohodu o hmotnej zodpovednosti. V centre pracoval prvý deň ako pokladník. O 14. hodine prevzal zverenú pokladňu a hoci mal pracovať až do 19. hodiny, už pred piatou poobede sa rozhodol pre odchod. „Pracovníkovi recepcie odovzdal vysačku a nahlásil koniec smeny. Vedúcemu sa zdal podozrivý jeho čas ukončenia smeny, tak si u vedenia overil túto skutočnosť a pri kontrole pokladne sa zistilo, že predbežne chýba 45 993 korún, “ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Prešove Magdaléna Fečová. Prípad vyšetrujú policajti OO PZ Prešov- juh.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK