Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Tragédia na ceste

Dnes v skorých ranných hodinách sa zrazili pri obci Malý Šariš osobné motorové vozidlo značky SUBARU IMPREZZA, EČV SE-182BF a nákladné motorové vozidlo AVIA, EČV PO-029BH.

Vo vozidle SUBARU IMPREZZA boli usmrtené tri osoby. Cesta I/18 je dočasne uzatvorená. Obchádza vedie cez Župčany.

Z doposiaľ nezistených príčin prešiel vodič Subaru s autom do protismeru, kde čelne narazil do protiidúcej ÁVIE, ktorú riadil 45-ročný vodič z Hrabkova, okres Prešov. Vodič Subaru aj jeho dvaja spolujazdci 36-ročný muž z Oščadnice aj 19-ročný muž z Považskej Bystrice na následky zranení na mieste podľahli. Telá zranených boli prevezené do prešovskej nemocnice, kde bude vykonaná pitva. Vodič Ávie nie je zranený a jeho spolujazdec je ľahko zranený. U vodiča Ávie policajti nezistili požitie alkoholu a u vodiča Subaru bude prítomnosť alkoholu zisťovaná pri pitve. Celková škoda na oboch vozidlách je odhadnutá na výšku 350 tisíc korún. Príčinu a mieru zavinenia vyšetruje prešovská polícia. Vyšetrovateľ Úradu justičnej a kriminálnej polície začal trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.
Cesta je už prejazdná v oboch smeroch.

Súvisiace články
26.4.2007 Nehôd zapríčinených alkoholom alarmujúco stúpa
Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK