Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Sekčovský autičkár „doúradoval“

Majitelia áut na sídlisku Sekčov si môžu vydýchnuť. Poľovník – autičkár, ktorý si ako trofeje vyberal autorádia a zabudnuté tašky, už skončil v rukách mužov zákona. Iba 20-ročný mladík, ktorý tiež býva na spomínanom sídlisku, „pracoval“ od polnoci do rána a na konte má viac ako tridsať vykradnutých áut.

Mladíka policajti chytili aj s batohom, v ktorom mal „pracovné“ nástroje. Ku všetkým vykradnutým autám, ktoré niesli jeho rukopis, sa priznal. „Jeho špecialitou bolo vybitie najmenšieho okienka na aute, aby v prípade prichytenia bola škoda čo najnižšia, “ prezradila nám krajská policajná hovorkyňa v Prešove mjr. Magdaléna Fečová. Veľmi mu to ale nepomohlo, škody presiahli 250 tisíc korún. Stíhaný je aj jeho pomocník, ktorý jeho úlovky ďalej speňažoval.
Vladimír Jurek
foto: Polícia

Mohlo by Vás zaujímať
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK