Streda, 05. jún 2024
Meniny má Laura | zajtra Norbert

Stolnotenisová špička prichádza do Prešova

Už dnes prichádzajú do Prešova stolní tenisti z popredných slovenských i zahraničných klubov. Ako nás informoval riaditeľ podujatia Vladimír Martaus, zajtra v sobotu 4. novembra prešovská Mestská hala dozaista ponúkne stolný tenis tradične hodnotnej športovej úrovne.

Na programe je totiž v poradí 46. ročník medzinárodného stolnotenisového turnaja o Pohár duklianskych hrdinov. Toto v metropole Šariša populárne športové podujatie bude zároveň prvý raz 1. ročníkom memoriálu Vincenta Buranovského, bývalého známeho stolnotenisového nadšenca.

Usporiadateľmi 46. ročníka stolnotenisového turnaja mužov a žien o Pohár duklianskych hrdinov a 1. ročníka memoriálu V. Buranovského sú TJ Športklub MSS Prešov a ABC - centrum voľného času v Prešove. Turnaj je na základe rozhodnutia VV SSTZ zaradený do I. kategórie Slovenského stolnotenisového kalendára 2000/2001. Víťaz v dvojhre mužov získa 4 000 Sk, družstvo mužov 1 000 Sk a ženy v dvojhre zinkasujú 800 slovenských korún. Dvojhra mužov a dvojčlenné družstvá budú hrať vylučovacím systémom, dvojhra žien v skupinách na dva víťazné sety. Pingpongové loptičky bielej farby a priemeru 40mm majú podľa slov organizátorov lietať na štrnástich stoloch.

Mohlo by Vás zaujímať
Mierový beh mal svoju zastávku aj v Prešove
Bežci Mierového behu bežali aj cez Prešov so zastávkou v Zariadení pre seniorov Náruč. Seniorom aj žiakom neďalekej Katolíckej spojenej školy sv. Mikuláša predstavili hlavnú myšlienku tohto behu.
Tatran Prešov získal 18. majstrovský titul
Hádzanári Tatrana Prešov zvládli rozhodujúci piaty súboj o majstrovský titul, keď na domácej palubovke vyhrali nad tímom MŠK Považská Bystrica po výsledku 22:16 (13:6) a po roku vrátili majstrovský titul späť do Prešova. Zelenobieli oslavujú celkovo 18. titul v ére samostatnosti, celkovo s tromi federálnymi majú ako najúspešnejší klub na Slovensku na konte už 21 majstrovských titulov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK