Sobota, 27. júl 2024
Meniny má Božena | zajtra Krištof

Objasnené krádeže pivníc

Vo veci zločinu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovania domovej slobody začal okresný vyšetrovateľ v Prešove trestné stíhanie.

K uvedeným skutkom došlo v dobe od 04.02.2024 do 05.02.2024, v bytovom dome na Ul. Švábskej, v Prešove. Páchateľ vošiel do vstupnej chodby na prízemí, vypáčil dvere do pivničných priestorov a postupne , ,navštívil“ štyri pivnice. Nevynechal ani prevádzkovú miestnosť i kočikáreň. Odniesol si príklepovú vŕtačku, korčule, hokejovú prilbu, lyže, štartovacie káble i elektrické nožnice na živý plot. Krádežou vznikla poškodeným majiteľom škoda vo výške cca 850, -Eur. Polícia vypátrala osobu podozrivú zo spáchania týchto skutkov, išlo o 39 ročného Prešovčana. Bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestený do cely policajného zaistenia. Po vykonaní potrebných procesných úkonov, na základe získanej dôkaznej situácie bolo zadržanému mužovi vznesené obvinenie.

Mohlo by Vás zaujímať
Drogová trestná činnosť
Boli zadržané dve osoby, išlo o Prešovčanov vo veku 35 a 51 rokov.
Opitý vodič medzinárodnej kamiónovej dopravy
Vyšetrovateľ obvinil 34 ročného Bielorusa.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK