PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://www.pis.sk/clanok/20491/2-_kolo_slovenskeho_pohara_2023_v_karate_kadetov-_junior_a_kategorie_u-21.html

2. kolo Slovenského pohára 2023 v karate kadetov, junior a kategórie U-21

2. kolo Slovenského pohára 2023 v karate kadetov, junior a kategórie U-21, ktoré organizujeme v Prešove v TATRAN HANDBALL ARÉNE v spolupráci so Slovenským zväzom karate, v sobotu dňa 18.11.2023 od 09:00 hodiny do cca. 17:00 hod..

V priebehu vrcholových súťaží máme pripravené aj rôzne umelecké a športové vystúpenia pre prezentáciu šikovných mladých ľudí nielen z oblasti športu a karate ako takého a okrem iného je pripravené pre Vás aj spoločné posedenie s pohostením s priateľmi z prostredia úpolových športov.

Zároveň na danej súťaži budú štartovať aj naši mladí športovci zo znevýhodneného prostredia z projektu JUNIORKO (www.juniorko.sk), kde aj vďaka mediálnej podpore dané deti trénujú karate na vrcholovej úrovni a napredujú nielen v športovej oblasti, ale aj v osobnom živote. Respektíve v našich prešovských farbách na danom športovom podujatí, štartuje aj Veronika Jalowiczorová, ktorá v nedávnej dobe vyhrala svetovú súťaž v Mexiku a v súčasnosti je v rámci kategórie junioriek, svetovou "4-kou".

 
15.11.2023 | Autor: Karate klub Junior Prešov, o. z. | Šport | čítané: 1030 krát