Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Stratili ste doklady v MHD?

Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. pravidelne zverejňuje zoznam strát a nálezov v jednotlivých trolejbusoch a autobusoch MHD. Cestujúcich prosíme, aby si svoje veci vyzdvihli.

V máji zaznamenal DPMP rekordné množstvo nálezov v MHD, medzi ktorými boli aj viaceré peňaženky s dokladmi, kľúče či ISIC preukazy. Všetky osobné veci sú uschované a čakajú na svojich majiteľov.

Prosíme preto cestujúcich, aby si svoje veci, ak ich nájdu v zozname, vyzdvihli. Zoznam všetkých nálezov v MHD za posledné obdobie nájdete TU: https://www.dpmp.sk/straty-a-nalezy

Zoznam je v pravidelných intervaloch aktualizovaný a cestujúci si tak môžu overiť, či sa ich veci nenašli práve vo vozidlách prešovskej MHD.

Všetky nájdené veci vodiči po skončení služby odovzdávajú na dopravnom dispečingu, kde ich službukonajúci dopravný dispečer skontroluje a zapíše do evidencie. Dopravca zhromažďuje a vydáva nálezy na dispečingu na ul. Bardejovská č. 7, Ľubotice. Nálezy, ktoré obsahujú len čipovú kartu, sa zhromažďujú v predajni cestovných lístkov na ul. Weberova č. 2, Prešov. Dopravca zhromažďuje a uchováva nálezy vo svojom sídle po dobu jedného roka. Ak sa ani po takom čase k veciam nik neprihlási, sú zlikvidované.

Informácie o možnostiach prevzatia stratenej veci (nálezu) cestujúcim poskytujú aj pracovníci dopravného dispečingu DPMP, a.s. na nonstop telefónnom čísle 051/7470 204.

Mohlo by Vás zaujímať
Aktualizácia dopravných obmedzení v meste
V Prešove dochádza k aktualizácii súčasných dopravných obmedzení v súvislosti s rekonštrukciou mosta na Lesíku delostrelcov. Do premávky sú zavádzané postupne od pondelka 15. 4. 2024. Sú výsledkom niekoľko-týždňového zberu dát a hľadania možností zefektívnenia premávky počas trvania stavebných prác.
Sekčovská ulica bude čiastočne uzavretá
Mesto Prešov informuje vodičov o čiastočnej uzáverke Sekčovskej ulice v termíne od 22. do 26. apríla pre výkopové práce.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK