Pondelok, 29. apríl 2024
Meniny má Lea | zajtra Anastázia

Ochutnajte koktejl kultúry pre všetkých

Tri podujatia, jedno miesto. Ochutnajte kultúrny koktejl pre všetky generácie v Záhrade umenia. Stretneme sa na hudobných festivaloch pod holým nebom Musical Soul, Hudba v meste a na rozprávkovom Dni detí.

V Prešove odštartujeme leto v centre mesta hneď troma výnimočnými podujatiami. Záhrada umenia sa od 30. mája do 2. júna 2023 stane centrom zábavy a kvalitnej hudby. Namiešame tu nevšedný kultúrny koktejl pre malých aj veľkých návštevníkov.

Musical Soul Festival – 30.5.2023

Prvým z troch podujatí, ktorými odštartujeme leto v Prešove, je Musical Soul Festival. Pôjde o úplne nový mestský festival elektronickej tanečnej hudby, ktorý sa uskutoční už 30. mája 2023 v Záhrade umenia.

Od 14:00 do 22:00 hod. sa tu predstavia obľúbení DJs: Beisi & Crono, Andee, D. K. O. , Johny de city, DJ Dlugosh, Saidorsen, Queen B a ďalší. Myšlienkou tohto jedinečného projektu je posilniť pozitívny vzťah mladej generácie k nášmu mestu a priniesť kvalitnú elektronickú hudbu do verejného priestoru „pod holým nebom“.

Deň detí v Prešove – 1.6.2023

Oslava Dňa detí je naplánovaná 1. júna 2023 v Záhrade umenia. Tento deň bude plný radosti, smiechu a nezabudnuteľných aktivít pre deti všetkých vekových skupín.

Malí oslávenci sa môžu tešiť na zábavný program, súťaže, tanečné vystúpenia a množstvo atrakcií. Okrem toho nebude chýbať chutné občerstvenie, predaj hračiek a rôznych výrobkov pre deti.

Program na pódiu:

13:30 ABC Centrum voľného času – súťažno-zábavný program
14:00 Mažoretky Diridonky – tanečné vystúpenie
14:30 FS Rozmarija – folklórne tanečné vystúpenie
15:00 DeeFlow – hip-hopové vystúpenie
15:15 Dogdancing (tanec so psom)
15:25 Hviezdy Prešova – oceňovanie v kategóriách šport, vedomosti, umenie
15:45 Psia škola
16:00 Čumpelovci – MAXI koncert
17:00 Divadlo Actores – divadelná rozprávka „Prešibaný kocúr v čižmách“

Hudba v meste – 2.6.2023

Festival Hudba v meste zakončí skvelé trojdnie plné hudby a zábavy v Záhrade umenia. Tú 2. júna 2023 rozozvučia známi interpreti Medial Banana, Billy Barman a Janais, ktorí si získali publikum nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.

Hudba v meste sa stáva tradičným a vždy mimoriadne úspešným komunitným podujatím, ktoré ponúka príležitosť pre stretnutia s priateľmi v sprievode kvalitnej hudby a magickej atmosféry, ktorú Záhrada umenia vyžaruje.

Príďte s nami odštartovať leto nezabudnuteľnými zážitkami!

Zdroj: PKO Prešov

Mohlo by Vás zaujímať
Sándor Petöfi má bustu na Hlavnej ulici v Prešove
Vedenie mesta Prešov v spolupráci s Generálnym konzulátom Maďarska v Košiciach slávnostne odhalilo bustu venovanú významnej osobnosti uhorských dejín, básnikovi Sándorovi Petöfimu.
Prešov ako centrum divadelného umenia už po 58. raz
Obľúbená súťaž umeleckej tvorivosti vysokoškolákov Slovenska, známa ako Akademický Prešov, sa uskutoční od 22. do 25. apríla 2024. Pred prešovským publikom vystúpia nielen profesionálne divadelné súbory zo Slovenska, ale aj z Čiech, Poľska a Maďarska. So širokým spektrom inscenačných poetík sa predstaví v symbolickom počte sedem študentských a sedem profesionálnych divadelných zoskupení.
ZÍSKAJ SUPER HRACIU KARTIČKU A VYHRAJ VYMAKANÉ CENY!
Nepremeškaj skvelú akciu v kinách CINEMAX! Nakúp na bufete občerstvenie za minimálne 5€ a hraj o skvelé ceny.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK