Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Zmena cestovného poriadku linky MHD č. 26

Od soboty 20. mája 2023 dochádza na základe požiadavky objednávateľa spojov – spoločnosti SPINEA - k zmene cestovného poriadku linky 26.

Spoj o 17:35 hod. v pracovných dňoch zo zastávky Veľká pošta bude mať posunutý čas odchodu na 18:11 hod. a pôjde len po zastávku Petrovianska. Počas voľných dní budú premávať všetky spoje len po zastávku Petrovianska, zastávka Spinea – Záturecká nebude obsluhovaná.

Počas voľných dní sú upravené časy odchodov spojov zo zastávky Veľká pošta smerom na Petroviansku.

Časy odchodov všetkých spojov zo zastávky Petrovianska smerom na Čierny most ostávajú nezmenené, cestujúci sa tak zo zastávky Petrovianska dostanú naspäť do mesta v rovnakom čase, ako doteraz.

Mohlo by Vás zaujímať
Aktualizácia dopravných obmedzení v meste
V Prešove dochádza k aktualizácii súčasných dopravných obmedzení v súvislosti s rekonštrukciou mosta na Lesíku delostrelcov. Do premávky sú zavádzané postupne od pondelka 15. 4. 2024. Sú výsledkom niekoľko-týždňového zberu dát a hľadania možností zefektívnenia premávky počas trvania stavebných prác.
Sekčovská ulica bude čiastočne uzavretá
Mesto Prešov informuje vodičov o čiastočnej uzáverke Sekčovskej ulice v termíne od 22. do 26. apríla pre výkopové práce.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK