Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Veľkonočné nákupy, len zaplatiť pozabudol

V skúšobnej kabínke si tovar vložil do ruksaku a potom s ním prešiel cez pokladničnú zónu bez zaplatenia za tento nákup.

19 Prešovčan bol obvinený z trestného činu krádeže, ktorej sa dopustil včera (27.03.2023) popoludní v jednom z prešovských obchodných domov. Z predajnej plochy si mladý muž vybral rôzne druhy pečiva, mäsových výrobkov, alkoholu, sladkostí ako aj sladkých nápojov. 

V skúšobnej kabínke si tovar vložil do ruksaku a potom s ním prešiel cez pokladničnú zónu bez zaplatenia za tento nákup. Prešovčan smeroval k východu, kde bol zadržaný pracovníkom SBS. Mladý muž tak konal napriek tomu, že za obdobný čin už bol v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý, bola mu uložená bloková pokuta.

 
Predveľkonočný zhon pri nakupovaní sa blíži každým dňom a preto je potrebné zvýšiť pozornosť na svoje tašky, kabelky, peňaženky či iné cenné veci, ktoré máme pri nakupovaní a ktoré v snahe čo najlepšie nakúpiť všetko čo potrebujeme nemajú našu dostatočnú pozornosť. Dávajme si v tomto nákupnom období pozor predovšetkým na miestach kde je väčšie množstvo ľudí a kde teda hrozí aj väčšie riziko krádeží. Nedajme zlodejom šancu tým, že nebudeme ostražití !

Mohlo by Vás zaujímať
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK