PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://www.pis.sk/clanok/20209/dalsie_vykradnute_uzamykacie_zariadenie.html

Ďalšie vykradnuté uzamykacie zariadenie

Bolo poškodené a vykradnuté aj ďalšie rovnaké zariadenia auto umyvárne na Ul. Volgogradskej, v Prešove.

Ako sme Vás včera (27.03.2023) v tlačových správach informovali, v Prešove došlo k dvom prípadom, kde boli vykradnuté samoobslužné uzamykacie zariadenia. V dobe od 25.03.203 do 26.03.2023 bolo takto poškodené a vykradnuté aj ďalšie rovnaké zariadenia auto umyvárne na Ul. Volgogradskej, v Prešove. Páchateľ poškodil uzamykacie zariadenia napájacej stanice vysokého tlaku a z nej ukradol finančnú hotovosť. Rovnakým spôsobom poškodil uzamykacie zariadenia štyroch samoobslužných vysávačov ako aj samoobslužného boxu na tepovanie. Vytrhol z nich kovové nádoby na mince. Presná škoda, ktorú páchateľ majiteľovi spôsobil krádežou ako aj poškodením samotných zariadení doposiaľ presne nebola vyčíslená.

 
Polícia aj v tomto prípade vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s v trestným činom poškodzovanie cudzej veci. Na prípadoch intenzívne pracujú prešovskí policajti a vykonávajú potrebné úkony smerujúce k objasneniu týchto skutkov.

 
Polícia zároveň vyzýva prípadných svedkov, ktorí by mali informácie k uvedeným trestným činom, aby sa ohlásili na linku 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 
28.3.2023 | Autor: mjr. Ing. Jana Ligdayová / MVSR | Polícia a záchranné zložky | čítané: 782 krát