Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Zber vianočných stromčekov v Prešove sa začína 4. januára 2023

Spoločnosť Technické služby mesta Prešov, a.s. informuje občanov o bezplatnom zbere a odvoze vianočných stromčekov počas januára 2023.

Pracovníci spoločnosti TSMP, a.s. budú aj tento rok už tradične zabezpečovať bezplatný zber a odvoz vianočných stromčekov, a to v termíne od 4.1.2023 do 31.1.2023.

Zo stromčekov je najskôr potrebné dôkladne odstrániť všetky vianočné ozdoby a svetielka, následne ich môžu občania ukladať ku kontajnerom.

„Tento rok stromčeky poputujú do spoločnosti KRONOSPAN, kde budú ďalej spracované, " uviedla Ingrid Mihaľová z TSMP, a.s.

Občania bývajúci v rodinných domoch môžu doniesť vianočné stromčeky na zberné dvory TSMP na uliciach Bajkalská č. 33 a Jesenná č. 3.

Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK