Sobota, 27. júl 2024
Meniny má Božena | zajtra Krištof

Na Sídlisku III v Prešove vznikol nový Fit park

Skvelá správa pre všetkých športovcov, ale aj tých, ktorí si radi udržiavajú svoju kondíciu. Na Sídlisku III v Prešove si môžu zašportovať vo Fit parku.

Nový Fit park vznikol pri rieke Torysa, na ulici Antona Prídavka (za ZŠ Prostějovská).

Na ploche 63 metrov štvorcových nájdu všetci nadšenci športu stroje, vďaka ktorým môžu posilňovať svalstvo a zlepšovať svoju kondíciu. Osadené boli tzv. korčule, stroj na veslovanie, orbitrek, stroj na cvičenie tlakov a príťahov v sede a lyže - twister.

Vo Fit parku sa môžu udržiavať fit už mladí ľudia vo veku od 15 rokov až po seniorov. Dopadová plocha je z mäkkej gumenej dlažby s hrúbkou 70 mm.

Na Sídlisku III v Prešove vyrástol nový Fit parkFit park doplnil už existujúce workoutové ihrisko so 17 stanoviskami na cvičenie, ktoré mesto Prešov postavilo vlani: https://bit.ly/3ViJkE5

V areáli sa nachádza aj lavička, odpadkový kôš, stojan na bicykle a infotabuľa s názornými ukážkami cvikov.

Stavbu realizovala spoločnosť FUN & PLAY s.r.o. Celková náklady boli vo výške 16 994,10 EUR. 


 

Mohlo by Vás zaujímať
Prešovský cyklomaratón odštartuje svoj jubilejný 10. ročník
31. augusta 2024 sa cyklisti postavia na štart jubilejného 10. ročníka Prešovského cyklomaratónu. Hlavným cieľom organizátorov je aj toto leto motivovať Prešovčanov k podpore zdravia prostredníctvom športovej aktivity.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK