Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody na Sabinovskej ulici v Prešove

V utorok (30.08.2022) krátko po 17-tej hodine došlo na križovatke ulíc Duklianskej a Sabinovskej v Prešove k dopravnej nehode troch osobných motorových vozidiel.

Vodič jedného zo zúčastnených vozidiel na mieste nehody nezotrval a pokračoval smerom po Ul. Sabinovskej. Polícia toto vozidlo vypátrala na Ul. Bajkalskej, bolo na parkovisku a uzamknuté. Išlo o vozidlo zn. Škoda Fábia, striebornej farby, poznávacieho evidenčného čísla okresu VT, vozidlo malo poškodenú prednú časť.

Z dôvodu prešetrenia presných okolnosti dopravnej nehody polícia žiada prípadných svedkov, ktorí by mali akékoľvek informácie k priebehu nehody alebo sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste aby sa prihlásili na tel. č. 158. Svedkovia informácie môžu oznámiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na facebokovej stránke Policajného zboru.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Krádež v rodinnom dome
Polícia v Prešove rieši prípad trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovanie domovej slobody, ku ktorému došlo v sobotu (17.02.2024) na Ul. Bezručovej.
Likvidácia tabaku aj registračných pokladníc
Prešov - 20.02.2024: Colný úrad (CÚ) Prešov zlikvidoval v spaľovni odpadov viac ako 5,6 ton tabaku, ktorý prepadol v prospech štátu. Zničil aj tri registračné pokladnice, ktoré zabezpečil pri kontrolách zameraných na dodržiavanie zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice (ERP).
Náušnice, prstene, retiazky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Ukradnuté dopravné značky
Taxikár jazdil po strede cesty
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK