Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Mesto Prešov súťaží o nový K Park

Mesto Prešov sa zapojilo do druhého ročníka projektu K Park, v ktorom sa súťaží o 7 originálnych K Parkov. Podporiť Prešov môžete aj vy, stačí vyplniť jednoduchý hlasovací formulár.

Mesto Prešov má šancu získať jeden zo siedmich originálnych K Parkov, ktoré vytvoria nový atraktívny priestor na trávenie voľného času. Spolu s Prešovom súťaží ďalších 26 miest a mestských častí, a preto neváhajte a podporte naše mesto hlasovaním, ktoré prebieha do 5.10.2022. Zoznam 7‑mich víťazných miest spoznáme 6.10.2022.

 

Ako hlasovať za Prešov

Krok 1: Hlasovať za mesto Prešov môžete každý deň na stránke K Parku: https://www.kauflandpark.sk/, následne kliknite na sekciu „Hlasovanie“  a zaregistrujte sa alebo sa prihláste.

Krok 2: Označte mesto Prešov a hlasujte.

Každý hlas je zaradený do žrebovania o 30 elektrických kolobežiek MS ENERGY NEUTRON N3. Sedem miest/mestských častí s najvyšším počtom prepočítaných hlasov získa nový K Park.

 

foto: www.kauflandpark.sk


 

Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK