Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Opitý Prešovčan čelne havaroval s autom v protismere. Nafúkal viac ako 2 promile

V nedeľu (28.08.2022) 3 hodiny po polnoci 30 ročný Prešovčan viedol osobné vozidlo v úseku cesty medzi obcami Šarišské Michaľany na obec Veľký Šariš.

Nakoľko sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke, prešiel s vozidlom do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim osobným vozidlom. Vodičom osobného auta bol 21 ročný mladík z obce Snakov.

Obaja vodiči boli na mieste nehody podrobení dychovým skúškam, Prešovčan mal dychovú skúšku pozitívnu, s hodnotou viac ako 2 promile. Celková materiálna škoda na vozidlách, ktorá pri nehode vznikla bola vyčíslená na 20.000, -Eur.

Pri nehode 4 osoby utrpeli ľahké zranenia. Vinníkovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz, bol obmedzený na osobnej slobode a skončil v cele policajného zaistenia.

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove 30 ročného vodiča obvinil z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

Foto ilustračné

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Krádež v rodinnom dome
Polícia v Prešove rieši prípad trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovanie domovej slobody, ku ktorému došlo v sobotu (17.02.2024) na Ul. Bezručovej.
Likvidácia tabaku aj registračných pokladníc
Prešov - 20.02.2024: Colný úrad (CÚ) Prešov zlikvidoval v spaľovni odpadov viac ako 5,6 ton tabaku, ktorý prepadol v prospech štátu. Zničil aj tri registračné pokladnice, ktoré zabezpečil pri kontrolách zameraných na dodržiavanie zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice (ERP).
Náušnice, prstene, retiazky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Ukradnuté dopravné značky
Taxikár jazdil po strede cesty
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK