Streda, 15. máj 2024
Meniny má Žofia | zajtra Svetozár

Prešov Karate Kids opäť bodovali na vrcholových slovenských súťažiach!

Začiatkom mája sa PRESOV KARATE KIDS z JUNIORU PREŠOV zúčastnili MAJSTROVSTIEV SLOVENSKA KADETOV A JUNIOROV 2022, ktoré sa uskutočnili dňa 07.05.2022 v Bratislave.

So ziskom dvoch strieborných a 5 bronzových medailí, vrátane medailového umiestnenia družstva kadetiek v športovom zápase, mladí Prešovčania nesklamali očakávania trénerov. Aj napriek väčšej maródke v tíme JUNIORU, PRESOV KARATE KIDS potvrdili opäť chuť po víťazstvách a po súťažení. Viacerí zviedli tvrdé súboje s konkurenciou, ktorá bola na tomto vrcholovom podujatí ťažká. Nesklamali Melánia Laciová a Čonka, potešili Krajňák, Kašprišin, Jalowiczorová, Lachkovičová a aj Salaganičová v družstvách.

V uvedenom víkende, sa následne v nedeľu uskutočnilo v Bratislave aj 2.kolo SLOVENSKÉHO POHÁRA ŽIAKOV. Tu bodovalo a medaily bralo osem PRESOV KARATE KIDS, pričom presnejšie v rámci “medailo-zberu”, mladí Prešovčania získali 2 zlaté, 2 strieborné a 3 bronzové medaily. Aj napriek väčšej spomínanej maródke v tíme Prešovčanov, aj naše mladšie PRESOV KARATE KIDS, potvrdili opäť príslušnosť k slovenskej špičke, kde v svojich kategóriách, zviedli množstvo tvrdých súbojov. Potešili Maxim a Kryštof Baluchovci, Tobias a Christian Gerdovci, Vanessa Šucová a Anastasia Kopytko.

Poslednou májovou akciou pre mladých karatistov z Prešova, bol Memoriál Michala Bozogáňa, ktorý sa uskutočnil dňa 14.05.2022, v Košiciach. Uvedená súťaž mala už svoj 14. ročník, pričom súťaže sa zúčastnilo 33 klubov, z 5 štátov. Karate klub Junior Prešov, získal celkové 4.miesto v celkovom bodovaní všetkých klubov !! Celkový počet medailí získaných pre Prešovčanov v tvrdej konkurencii bol 1 zlatá, 4 strieborné a 7 bronzových medailí. [B][Dokopy tak PRESOV KARATE KIDS získali 12 medailí. Potešili Soňa Bdžochová, Tobias Gerda, Veronika Jalowiczorová, Lucia Kasenčáková, Marko Kašprišin, Melánia Laciová, Ingrid Salaganičová a aj 8- ročná ukrajinská bojovníčka v prešovskom kimone - Iryna Ushchapivska.
][B]

Mohlo by Vás zaujímať
3b HbL VÝCHOD: Pred posledným kolom základnej časti a Play OFF, už len zopár otáznikov.
Do Play OFF regionálnej 3b Hokejbalovej ligy VÝCHOD zostáva mužom odohrať posledné, dohrávané ligové kolo a začne sa boj o poháre najcennejšie. A ako si počínali Vaše družstvá, si pozrite v nasledujúcich riadkoch.
Obnovené značenie na cyklotrasách v Prešovskom kraji
V novej sezóne čaká cyklistov 400 km obnoveného značenia a počas roka pribudne ďalších 320 km PREŠOV, 25. apríl 2024 – Na cyklistov v Prešovskom kraji čaká v novej sezóne 400 km obnoveného značenia. Počas roka 2024 prejde obnovou ďalších vyše 300 kilometrov. Obnovu značenia cyklotrás zabezpečila Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska.
Prešovskí volejbalisti definitívne na nepopulárnom 4. mieste
V sobotu pokračovala tretím zápasom séria o bronzové medaily Niké Extraligy mužov medzi volejbalistami VK MIRAD UNIPO Prešov a TJ Spartak Myjava. Napriek veľkej bojovnosti sa domácim hráčom nepodarilo sériu zdramatizovať a po prehre 2:3 (20:25, 25:23, 25:14, 22:25, 12:15) si Kopaničiari z metropoly Šariša odviezli cenné kovy. Vo finále hranom na 4 výhry sa hráčom Bratislavy podarilo vyrovnať sériu o majstrovský titul proti Komárnu na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK