Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

Futbalové ihrisko pri ZŠ Prostějovská bude mať nový umelý trávnik

V týchto dňoch sa začali stavebné práce na futbalovom ihrisku v areáli ZŠ Prostějovská, kde už čoskoro pribudne nový umelý futbalový trávnik v limetkovo zelenej farbe. Slúžiť bude celému 1. FC Tatran Prešov, vrátane detí z Futbalovej akadémie 1. FC Tatran Prešov. Nový trávnik budú využívať aj žiaci zo ZŠ Prostějovská.

Obnova športového areálu s futbalovým ihriskom pri ZŠ Prostejovská v Prešove zahŕňa okrem samotnej umelej trávy na ploche takmer 8000 m² aj nové bránky na ihrisku, striedačky a ochranné siete za bránkami. Výstavba bude financovaná z dotácie zo Slovenského futbalového zväzu a z dotácie z Fondu na podporu športu v celkovom objeme 384 500 eur s DPH. Mesto Prešov na tento účel poskytlo plochu v areáli základnej školy. Práce, ktoré realizuje spoločnosť Športfinal, s.r.o. potrvajú do jesene 2022.


 

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK